Tilbehør til Garden Græstrimmer

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Falke (1)
 2. checkmark
  Gardena (1)
 3. checkmark
  Einhell græstrimmer (1)
 4. checkmark
  Worx (1)
 5. checkmark
  Husqvarna (1)
 6. checkmark
  Ryobi (1)
 7. checkmark
  STIHL (1)
 8. checkmark
  Bosch Græstrimmer (1)
Farve
 1. checkmark
  Multifarvet (1)
 2. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kæmpe udvalg af tilbehør til Garden græstrimmer

Her på siden finder du et stort udvalg af tilbehør til Garden græstrimmere, hvor du billigt kan få splinternyt tilbehør i god kvalitet! Der findes flere forskellige modeller af Garden græstrimmere, og vi tilbyder tilbehør til flere forskellige modeller i kataloget ovenfor. Du finder blandt andet trimmertråd til din Gardena græstrimmer her på siden til lave priser, så du billigt kan få det optimale ud af din Garden græstrimmer. Du kan både få Garden græstrimmere, som er elektrisk drevet, batteridrevet og benzindrevet. En Garden græstrimmer er enormt effektiv og kan hurtigt få din have til at stå skarpt! Det er det perfekte værktøj til at nå ud i krogene, hvor plæneklipperen ikke kan nå ud. For at en græstrimmer virker, så kræver det noget ekstra tilbehør undervejs, og alt det finder du her hos os!

Spar penge og køb trimmertråd til Garden græstrimmer hos Evermart.dk

Hvis du gerne vil spare penge og købe billig trimmertråd til din Garden græstrimmer, så finder du det her på siden. Vores trimmertråd er lavet i slidstærkt nylon i god kvalitet, og du kan derfor trygt bruge det til din Garden græstrimmer. Du finder trimmertråd i forskellige længder her på siden, så du kan finde lige den længde, der passer til dit behov. Man kan aldrig få for meget trimmertråd, da det altid kan bruges på et tidspunkt. Du vil fra tid til anden blive nødsaget til at udskifte trimmertråden med en ny, når den gamle bliver for slidt. 

Hvilke græstrimmere findes der?

Der findes, som sagt, flere forskellige modeller af græstrimmere. Det kan derfor også være svært at beslutte hvilken en man skal vælge. Der er forskellige tanker man med fordel kan gøre sig, inden man beslutter sig for hvilken græstrimmer man vælger. Det afhænger ofte af hvor stor din have er, hvor ofte du vil få den brugt og hvorfor du i det hele taget ønsker at bruge en græstrimmer, og ikke bare en plæneklipper.

Den elektriske græstrimmer

En elektrisk græstrimmer er god til mindre haver. Der er en ledning på en elektrisk græstrimmer og det afhænger derfor af, at man kan nå rundt i haven med ledningen. En elektrisk græstrimmer er en af de billigste græstrimmere på markedet, så hvis du har en mindre have, så er det et perfekt valg til at få trimmet græsset på en billig måde.

Den batteridrevne græstrimmer

En batteridrevet græstrimmer er mere fleksibel end en elektrisk græstrimmer. Her skal du ikke tænke over rækkevidden, men derimod batteriets levetid. Brugstiden på en batteridrevet græstrimmer ligger typisk mellem 1-4 timer, men afhænger også meget af model og mærke. Det eneste man skal huske ved den batteridrevet græstrimmer, er at batterierne og laderen kommer ofte oven i prisen, så det skal man huske at medregne i prisen. 

Den benzindrevne græstrimmer

Hvis du køber en benzindrevet græstrimmer, så får du en græstrimmer med mange fordele. Den har i forhold til de andre hverken ledning eller et batteri, som man skal tage hensyn til. Den er dog både tungere og mere støjende end de andre to modeller. Det er den perfekte græstrimmer til en stor have, hvor der er mange kanter. Den er oftest dyrere end de to andre modeller, da den både er tungere og højere. 

Stort udvalg af tilbehør til Garden græstrimmer & haven generelt

Hos Evermart.dk finder du et kæmpe udvalg af tilbehør til haven generelt, hvor du herunder finder vores tilbehør til Garden græstrimmer i kataloget ovenfor. Vi har dog også et kæmpe udvalg af tilbehør til havemaskiner generelt, hvor du blandt andet finder tilbehør til robotplæneklippere og overtræk til plæneklippere. Du kan også tage et kig på vores store udvalg af udendørs belysning samt vores kategori med planting & drivhus, hvis du gerne vil give haven den helt store tur! Gå endelig på opdagelse i vores brede sortiment og find lige det, du står og mangler til din have.

Når du bestiller dit tilbehør til din Garden græstrimmer, så kan du have det allerede dagen efter! Vi tilbyder nemlig dag til dag levering. Vi pakker også i weekenderne, og du kan derfor altid lynhurtigt få fingrene i nye trimmertråd til din Garden græstrimmer. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt endelig vores kundeservice! Vores dygtige kundeservice sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig hurtigst muligt og på bedste vis! Skriv endelig en mail til os på: [email protected] eller skriv til os i vores live chat!