Tasker & Transport til Ninebot E45D

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ninebot E22D (6)
 2. checkmark
  Ninebot E25D (6)
 3. checkmark
  Ninebot E45D (6)
 4. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (5)
 5. checkmark
  Gofast GX4 (5)
 6. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (5)
 7. checkmark
  Ninebot E22E (5)
 8. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (5)
 9. checkmark
  Gorunner Pro 10" (5)
 10. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
 11. checkmark
  Gofast GX1 (5)
 12. checkmark
  Gofast GX2 (5)
 13. checkmark
  Gofast GX3 (5)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (5)
 15. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (5)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (5)
 17. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (5)
 18. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (5)
 19. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (5)
 20. checkmark
  Denver El-Løbehjul (5)
 21. checkmark
  Xiaomi MI M365 (5)
 22. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (5)
 23. checkmark
  Ninebot G30 (4)
 24. checkmark
  Ninebot Max G30 (4)
 25. checkmark
  Ninebot F-Serien (4)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Tasker & Transport til Ninebot E45D

Mangler du en taske at transportere din Ninebot E45D i, så finder du den lige her på Evermart.dk; vi har et stort udvalg af tasker, skulderremme, vægkroge, bærehåndtag og styrtasker til Ninebot E45D - og du finder hele udvalget i varekataloget i toppen af denne side. Du scroller altså bare op herfra og finder det tilbehør, du står og mangler til din Ninebot E45D.

Tag el-løbehjulet med i bussen eller toget

Hvis du skal på langfart med dit el-løbehjul (+25 kilometer), så kan et være rart at have en taske, som du kan pakke el-løbehjulet i, når du tager den med i bussen, toget eller metroen. Her er en taske rigtig praktisk, da den beskytter dit el-løbehjul fra at tage skade af transporten. Det kan også være at du har flere tasker med og derfor har nemmere ved at bære dit Ninebot E45D el-løbehjul, hvis det er i en praktisk taske med hank i, så du kan have det i én hånd.

Skal du slæbe el-løbehjulet kan du også bruge vores skulderrem eller bærehåndtag, som begge ikke fylder særligt meget, men til gengæld gør det en del nemmere at bære din Ninebot E45D fra A til B. Selvom den kun vejer 14.3 kg, så skal du bestemt ikke undervurdere, hvor hårdt det kan være at slæbe rundt på den. Med vores bærehåndtag eller skulderrem til Ninebot E45D slipper du for at overanstrenge eller beskadige dine hænder, og i stedet for kan du med hjælp fra bærehåndtaget eller skulderremmen bruge nogle sundere bæreteknikker, som ikke er lige så hårde for kroppen.

Hæng el-løbehjulet på væggen og spar plads

Bor du i en lille lejlighed, eller har du bare begrænset plads, så er det rigtig smart at opbevare sit el-løbehjul på væggen. Med vores vægkrog til løbehjul kan du nemt hænge din Ninebot E45D op på væggen, så det ikke står og fylder på gulvet. Vores vægkrog kan faktisk klare helt op til 50 kg, så hvis du vil hænge din cykel op i den, kan du også sagtens gøre det. Den er ikke kun forbeholdt dit Ninebot el-løbehjul.

Styrtasker er smarte

Nogle gange skal du have mange småting såsom nøgler, smartphone, kreditkort, solbriller og lignende med på farten, og i så fald kan du ikke have det hele i dine lommer. Det er også træls at skulle have tingene i hænderne.

Med en af vores styrtasker kan du opbevare alle dine småting i tasken, som hænger nemt tilgængeligt på styret af dit el-løbehjul. Du finder både en billig styrtaske og en lidt dyrere og vandafvisende styrtaske her på siden. Begge tasker er super gode, og de opbevarer sikkert alle dine genstande.

Bestil i dag og modtag i morgen

Hvis du bestiller en ny taske eller en vægkrog i dag, så pakker og sender vi den lige med det samme, så den allerede er fremme hos dig i morgen. Mange af vores pakker er fremme på under 24 timer, og det eneste du skal gøre er bare at vælge vores dag-til-dag-levering i check-out’en - resten klarer vi.

Vil du gerne have gratis fragt, så kan du også altid vælge det. Her kan længere leveringstider dog forekomme.

Vi har også:
Bremser til Ninebot E45D
Tilbehørspakker til Ninebot E45D
Dæk til Ninebot E45D
Oplader til Ninebot E45D 
Lys & Reflekser til Ninebot E45D