Dæk til Ninebot E45D

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (2)
 2. checkmark
  Ninebot G30 (2)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (2)
 4. checkmark
  Ninebot E22E (2)
 5. checkmark
  Cykel (2)
 6. checkmark
  Gorunner Pro 10" (2)
 7. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (2)
 8. checkmark
  Gofast GX1 (2)
 9. checkmark
  Gofast GX2 (2)
 10. checkmark
  Gofast GX3 (2)
 11. checkmark
  Gofast GX4 (2)
 12. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (2)
 13. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (2)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (2)
 17. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (2)
 18. checkmark
  Ninebot Max G30 (2)
 19. checkmark
  Ninebot F-Serien (2)
 20. checkmark
  Ninebot E45D (2)
 21. checkmark
  Ninebot E25D (2)
 22. checkmark
  Ninebot E22D (2)
 23. checkmark
  Denver El-Løbehjul (2)
 24. checkmark
  Xiaomi MI M365 (2)
 25. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (2)
 26. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
 2. checkmark
  Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Dæk til Ninebot E45D

Mangler du dæk, slanger, punkterfri dæk, selvlysende dæk eller dækjern til din Ninebot E45D, så er du kommet til det helt rigtige sted, for du finder alle de ovennævnte ting lige her på siden. Alle vores dæk, slanger og lignende er i høj kvalitet, for vi udvælger altid vores leverandører meget nøje, så du finder kvalitetsprodukter her på Evermart.dk. Vi har valgt at presse prisen helt i bund, så du kan få fat i gode produkter til lave priser og derved få endnu mere værdi for dine hårdt tjente penge. Vi mener, at du fortjener meget mere værdi for dine penge, når du handler online, og derfor giver vi dig altid maksimal value-for-money - både på vores produkter og vores levering. Vores lynhurtige dag-til-dag-levering kan du få helt kvit og fri eller til sølle 9 kroner. Vi har Danmarks bedste leveringsservice, og derfor håber vi, at du vil benytte dig af den.

Punkterfri dæk

Vores allerbedste dæk er punkterfri, og det smarte ved dem kontra normale dæk er selvfølgelig, at de ikke kan punktere. Der er ingen slange inde i punkterfri dæk, og derfor kan de ikke punktere, hvis du kommer til at køre igennem glasskår eller en skarp sten. Punkterfri dæk er en smule dyrere end normale dæk, men til gengæld holder de typisk længere, da de ikke kan punktere - og derfor kan det jo være et godt økonomisk valg alligevel.

Selvlysende dæk

Elsker du blæret gejl til dit Ninebot E45 el-løbehjul, så skal du helt sikkert have fat i vores selvlysende dæk. Vi har både punkterfri selvlysende dæk og “normale” selvlysende dæk med slange. De selvlysende dæk ser super fede ud, når du cruiser om aftenen, og så er det også nemmere for andre trafikanter at få øje på dig, når dine dæk lyser op i mørket.

Billige slanger

Alle vores slanger er i god kvalitet, og vi har skruet prisen helt i bund, så du får gode slanger til endnu bedre priser. Det har aldrig været billigere at købe tilbehør til dit it el-løbehjul!

Brug det rigtige værktøj

Når du skal skifte dæk eller slange, så kan du i princippet bare bruge hænderne og noget alternativt værktøj som for eksempel en skruetrækker, men vi anbefaler på det stærkeste, at du bruger en af vores supergode og billige dækjern, som er perfekte til formålet. Det kan gøre ondt i hænderne, hvis du ikke bruger værktøj, og hvis du bruger en skruetrækker, så risikerer du at prikke hul på slangen. Med andre ord: køb et dækjern - de koster næsten ingenting!

5 stjerner på Trustpilot

Vores kunder elsker os, og de giver os igen og igen 5 stjerner på Trustpilot. Faktisk har vi fået så mange 5-stjernede anmeldelser, at vi har en 5-stjernet Trustscore. Dette er vi super stolte af, og hvis du har købt dæk, slanger eller lignende til din Ninebot E45D, så vil vi sætte stor pris på, hvis du fortæller os om din købsoplevelse ovre på Trustpilot. Vi læser selvfølgelig alle anmeldelser, så tøv endelig ikke med at give dit besyv med.

Vi har også:
Bremser til Ninebot E45D
Tilbehørspakker til Ninebot E45D
Oplader til Ninebot E45D 
Lys & Reflekser til Ninebot E45D
Tasker til Ninebot E45D