Støvsugerposer til Miele

 • Miele C1 Serien Støvsugerposer

  Miele C1 Serien Støvsugerposer

 • Miele C2 Serien Støvsugerposer

  Miele C2 Serien Støvsugerposer

 • Miele C3 Serien Støvsugerposer

  Miele C3 Serien Støvsugerposer

 • Miele Compact Serien Støvsugerposer

  Miele Compact Serien Støvsugerposer

 • Miele S2000 til S2999 Støvsugerposer

  Miele S2000 til S2999 Støvsugerposer

 • Miele S5000 til S5999 Støvsugerposer

  Miele S5000 til S5999 Støvsugerposer

 • Miele Black Pearl 5000 Støvsugerposer

  Miele Black Pearl 5000 Støvsugerposer

 • Miele HS12 / HS15 Serien Støvsugerposer

  Miele HS12 / HS15 Serien Støvsugerposer

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Miele (38)
 2. checkmark
  Miele Complete C3 EcoLine (4)
 3. checkmark
  Miele C1 Serien (3)
 4. checkmark
  Miele C2 Serien (3)
 5. checkmark
  Miele C3 Serien (3)
 6. checkmark
  Miele S5000-S5999 (3)
 7. checkmark
  Miele S2000-2999 (3)
 8. checkmark
  Miele Classic C1  (3)
 9. checkmark
  Miele Complete C2 (3)
 10. checkmark
  Miele Complete C3 (3)
 11. checkmark
  Miele Complete C3 PowerLine (3)
 12. checkmark
  Miele S2111 (3)
 13. checkmark
  Miele S5211 (3)
 14. checkmark
  Miele C3 Black Diamond Ecoline (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (38)
 2. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Støvsugerposer til Miele - perfekt pasform uanset model

Støvsugeren er en genial opfindelse, der effektivt fjerner støv og snavs fra vores gulve. De fleste støvsugere benytter sig af en støvsugerpose, hvor alt det opsugede skidt og støv havner, så det let kan bortskaffes på en nem og renlig facon. Din Miele støvsuger er ingen undtagelse. Vi har støvsugerposer til alle modeller fra Miele. Vores poser er robuste og holder effektivt snavs inde. Støvsugerposerne kan købes enkeltvis eller i en pakke med flere. Så trænger din støvsuger til en ny, er du havnet det rette sted. Herunder har vi så meget information omkring poserne, som muligt. Har du spørgsmål til produktet, kan du med fordel læse videre herfra.

Hvor ofte skal man skifte sin Miele støvsugerpose?

Støvsugerposen skal skiftes, når den er ved at være fyldt op. Mange støvsugere har en lille indikator af en art, som indikerer hvor fyldt posen er, men har din model ikke sådan en, må du kontrollere støvsugerposen ved at åbne støvsugeren og kigge efter. Støvsugerposen skal helst skiftes inden den bliver helt overfyldt, så derfor er det en fordel at holde øje med det løbende. 

4 tegn på at en støvsugerpose trænger til en udskiftning

 1. Reduceret sugeevne. Hvis du oplever, at din støvsuger ikke længere får alle krummerne med, kan det være et tegn på, at posen er har nået sit max.

 2. Støv og skidt slipper ud. Hvis snavs vælter ud af posen, når du kigger ned til den, er det et tydeligt tegn på at den er fyldt til bristepunktet.

 3. Problemer med luftgennemstrømning. Hvis du bemærker, at luften ikke strømmer frit gennem støvsugeren, kan det være tegn på, at den er fyldt og / eller blokeret.

 4. Ubehagelig lugt. Hvis du oplever en ubehagelig luft, når du tænder og bruger støvsugeren, er det et tegn på, at du bør skifte støvsugerposen. 

En overfyldt støvsugerpose kan altså medføre at støvsugerens sugeevne bliver ringere, hvilket vil kunne ses i form at et dårligere resultat efter støvsugningen. Oplever man nedsat sugeevne på grund af en fyldt støvsugerpose, er det virkelig tid til at få skiftet den ud, så man igen kan nyde grundig støvsugning og få det fulde udbytte af sin kvalitetsstøvsuger.  

Sådan skifter du din Miele støvsugerpose

At udskifte støvsugerposen i en Miele støvsuger er en nem og ukompliceret opgave, der er hurtigt klaret. 

Start med at åbne låget på støvsugerens front, så du får adgang til støvsugerposen. Tag fat i støvsugerposens plast- eller papindsats og træk posen ud af de plast-skinner, der holder den på plads. Smid posen ud. Tag den nye støvsugerpose og tag fat om plast- eller papindsatsen. Sæt posen på plads i støvsugeren, så den sidder monteret med plast- eller papindsatsen i skinnerne - akkurat som den gamle støvsugerpose gjorde. 

Få bedre sugeevne med en ny støvsugerpose til Miele

Suger din støvsuger fra Miele ikke længere lige så godt, som den har gjort tidligere? Så bør du som det allerførste tage et kig på støvsugerposen. Hvis den er meget fuld, kan det nemlig sagtens være årsagen til den nedsatte sugeevne, og derfor bør du skifte posen ud til en ny. Her på siden finder du vores støvsugerposer til Miele, så tag et kig, og find din model. 

Fordele ved at købe en pakke med flere støvsugerposer til Miele

Du behøver selvfølgelig ikke kun købe én pose ad gangen. Du kan også købe en stor pakke med mange poser. Det har mange fordele, og er derfor et populært valg blandt vores kunder.

At købe en pakke med mange støvsugerposer til din Miele støvsuger har mange fordele i forhold til at købe dem enkeltvis. For det første sparer du penge ved at købe flere på én gang. Vi giver nemlig mængderabat og dermed en laveret pris pr støvsugerpose, når du køber flere samlet. 

For det andet, når du køber en pakke med mange poser, løber du ikke tør lige foreløbigt. Er det tid til at skifte pose, har du en nu klar. Med et lager af poser, kan du hurtigt komme videre med rengøringen, i stedet for at bruge tid på at finde og købe nye poser.

En sidste fordel er, at du ved at du har de rigtige poser liggende. Poserne i pakken er helt ens.  Butikkerne har det med at løbe tør, men hvis du har købt et stort lager, slipper du for at besøge flere butikker for at købe en enkelt pose ad gangen. 

Pakkerne fås i forskellige størrelser. Du kan derfor vælge dén pakke, der passer bedst til dine behov.

Det skal være nemt at finde den rigtige støvsugerpose

Vi har inddelt vores støvsugerposer her på siden, efter hvilket mærke og model af støvsuger de passer til. Det har vi gjort, så det er så let og ukompliceret som muligt, at finde en pose, der passer til din støvsuger. Mange støvsugerposer passer nemlig til flere mærker og modeller, og det kan derfor være svært at navigere i, om man har fat i den rigtige pose. Her på siden kan du klikke dig ind på dit mærke af støvsuger, og derefter finde en pose, der uden tvivl passer til netop din model fra Miele.