Støvsugerposer til Miele Compact Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Miele (3)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tid til nye støvsugerposer til Miele Compact?

Har du en støvsuger fra Miele Compact serien? Så er du kommet til den helt rigtige side. Her på siden finder du nemlig lige præcis de støvsugerposer, der passer til modellerne i Miele Compact serien. Alle poser du finder her på siden er til fantastiske billige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har desuden også samlet forskellige pakker med et større antal støvsugerposer i, hvor du selvfølgelig opnår en god mængderabat. 

Hvilken type støvsugerpose bruger Miele Compact serien?

I Miele Compact serien finder du blandt andet modellerne C1 og C2, men heldigvis er det så nemt, at modellerne bruger samme pose. Poserne er i et holdbart syntetisk materiale som sammenlignet med papirsposer har en langt bedre filtrering og sugeevne. Når du køber en pakke med støvsugerposer til Compact serien her fra siden medfølger der også et motorfilter. I Miele Compact støvsugerne sidder der nemlig et filter, som sørger for at motoren bliver holdt ren for skidt, snavs og selvfølgelig støv. Filteret skal ikke skiftes ligeså ofte som poserne, som hovedregel kan du regne med at skulle skifte det 2-4 gange årligt. På denne måde sikrer du en længere levetid på din støvsuger. 

Oplev forskellen med en spritny støvsugerpose

Hvor ofte du skal have fat i en ny støvsugerpose til din Miele Compact støvsuger afhænger af flere forskellige faktorer. Det afhænger eksempelvis af hvor ofte du støvsuger, hvor stort dit hus eller lejlighed er, hvor mange mennesker i bor sammen, antal kæledyr og meget mere. På støvsugerne i Miele Compact serien sidder der en smart indikator, som fortæller hvornår det er tid til at udskifte posen. Udover indikatoren vil du også hurtigt opdage, når det er tid til at skifte posen. Når støvsugerposen er fuld, vil du nemlig opleve at din Miele Compact støvsuger ikke har en lige så høj sugeevne som normalt. Så hvis du oplever, at der pludselig stadig ligger krummer under spisebordet efter du er kørt over med støvsugeren, kan det sagtens skyldes, at det er tid til at skifte posen. 

Skift nemt din Miele Compact støvsugerpose

Når du oplever, at det er tid til at skifte posen er det super nemt og hurtigt at gøre. Når du har fjernet slangen fra støvsugeren, kan du trykke på den lille låseknap der sidder på selve støvrummet på støvsugeren og derefter klapper låget automatisk op. Derefter kan du trække den fyldte støvsugerposen ud af holderen og sætte den nye ind i samme holder. TIl sidst lukker du blot låget igen og skaffer dig af med den gamle. Husk at låget skal sige klik og der skal ikke bruges kræfter (hvis det er nødvendigt, sidder posen ikke korrekt).

Scroll op herfra og klik dine nye støvsugerposer til Miele Compact Serien hjem. Husk at vi både tilbyder fri fragt og dag-til-dag levering, så hvis du akut står og mangler nye støvsugerposer kan du have dem allerede i morgen!