Tilbehør til Miele Compact Serien

 • Støvsugerposer til Miele Compact Serien

  Støvsugerposer til Miele Compact Serien

 • Mundstykker til Miele Compact Serien

  Mundstykker til Miele Compact Serien

 • HEPA Filter til Miele Compact Serien

  HEPA Filter til Miele Compact Serien

 • Duftkugler til Miele Compact Støvsuger

  Duftkugler til Miele Compact Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Miele (16)
 2. checkmark
  Nilfisk  (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Miele C2 Serien (13)
 6. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 7. checkmark
  Hoover (12)
 8. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 9. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 10. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 11. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 12. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 13. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Miele Compact Serien (1)
 20. checkmark
  Dyson V10 (1)
 21. checkmark
  Dyson V6 (1)
 22. checkmark
  Dyson V7 (1)
 23. checkmark
  Dyson V8 (1)
 24. checkmark
  Dyson V11 (1)
 25. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 26. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sort (6)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Alt til Miele Compact!

Du kan få rigtig meget tilbehør til din støvsuger, sikkert også meget mere end du regnede med. Miele Compact tilbehør dækker nemlig over alt det udstyr du kan få til sin støvsuger, helt fra de mest basale til alle de ekstra ting der bare gør støvsugningen lidt nemmere. På listen over de mest nødvendige dele til Miele Compact finder du støvsugerposerne samt filtre. Ting du skal udskifte når de er opbrugt og som sørger for at din maskine altid virker som den skal. På anden anden side af spektret finder du et hav forskellige mundstykke som kan bruges til rengøring alverdens steder samt duftkugler der kan give en lidt ekstra ren følelse hver gang du støvsuger 

Problemer med støvsugningen - udskift dit Miele Compact tilbehør

Alle problemer med din støvsuger kan naturligvis ikke fixes med nyt udstyr, men i langt de fleste tilfælde er det vejen frem! Hvis det ikke er selv emotoren den er galt med, kan du helt sikker få en gammel og træt Miele Compact til at fungere perfekt ved at tage et kig på alle dele, samt rense og skifte dem der trænger. Slidt udstyr kan resultere i nedsat sugeevne, at din støvsuger ikke får alt skidtet samlet op samt at den kører dårligt hen over gulvet. Kan du genkende bare et af disse problemer ved din Miele compact er den en god ide at tage et kig på din støvsuger.

Har din støvsuger svag sugeevne?

Hvis sugeevnen er svag kan problemet ligge flere steder. I værste tilfælde er det motoren der e rnoget galt med, men ofte stårdu med en fyldt pose og filter eller noget skidt der blokerer i mundstykke, rør eller slange. Tjek først om støvsugerposen er fyldt eller om filtret trænger til skift. Hvis det er tilfældet vil du oftest få den gode sugeevne tilbage når du har fået skiftet delene ud. Er dette ikke problemet kan du tage et kig i mundstykket samt rør og slange. Sidder der noget støv og blokerer for luften kan det også nedsætte kraften i din støvsuger. 

Efterlader den skidt og snavs?

Er sugeevnen i top men du ser stadig skidt på gulvet kan det være fordi du har et slidt eller forkert mundstykke siddende for enden af din Miele Compact støvsuger. Har du altid et parketmundstyekke siddende på dins tvsuger kan det bliveet problem når du skal nå ind i de små kroge eller når gulvtæppet skal have en tur. Det kan naturligvis også være fordi at dit nuværende Miele Compact mundstykke er blevet for slidt og derfor ikke får samlet alt skidtet ind så det kan blive suget op. 

Piver din Miele Comapct, eller ridser den gulvene?

Det kan også være din støvsuger laver en skrækkelig pivelyd når du svinger den rundt derhjemme, og måske kan den endda finde på at ridse dine flotte gulv Hvis dette er tilfældet kan problemet være med hjulene på selve støvsugeren eller også er den gal oppe ved mundstykket., Du kan nemt tjekke hvilken del det er ved først at teste hjulene og bagefter teste mundstykket for sig selv for at se hvor problemet er. Er det hjulene er det højst sandsynligt fordi de er gået i stykker eller fordi der sidder en masse hår og snavs viklet rundt om akslerne. Hvis hjulet er i stykker skal det skiftes, ellers kan du prøve at fjerne de filtrede hår, selvfølgelig uden at gøre skade på nogle dele. Hvis det er mundstykket den er gal med, skal du oftest have fat i et nyt. Uanset om det er fordi dit gamle Miele Compact støvsugerhoved ikke længere virker som det skal, eller fordi du ikke har et som passer til netop dit hjem.

Husk vedligehold af Miele Compact

De fleste problemer med din støvsuger kan tages i opløbet hvis du sørger for jævnlig vedligehold. Det betyder at du skifter din Miele Compact støvsugerpose når der er brug for det, samt at du sørger for at holde hjul og mundstykker rene og fri for hår eventuelt kan vikle sig sammen og forstyrre brugen af din støvsuger. Det anbefales at du efter hver støvsugning lige rengør mundstykket samt en gang imellem tjekker om posen skal tømmes hvis ikke der sidder en indikator på maskinen. Overhold også de reglmæssig udskiftninger og rensing af filtre så din støvsuger altid er i tip top form.