Mundstykker til Miele Compact Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (13)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Mundstykker til Miele Compact der gør grundigt rent

En støvsuger er ikke bare en støvsuger! Der findes et stort udvalg af forskellige mundstykker, som gør støvsugningen mest muligt effektiv. Miele Compact serien byder på forskellige kraftige modeller med en super god sugeevne. Hvis støvsugningen af dit hjem skal være komplet, er det dog stadig vigtigt, at have de helt rigtige mundstykker. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af forskellige universal mundstykker til forskellige gulve og overflader, men fælles for alle rundstykkerne er, at de passer til Miele Compact støvsugerne. 

Mundstykker til alle gulve & overflader

Der findes som nævnt et stort udvalg af mundstykker alt afhængig af, hvilken overflade du skal støvsuge. Har du eksempelvis trægulv anbefaler vi at du bruger et parketmundstykke. Et parketmundstykke er nemlig beregnet til hårde underlag som f.eks flise- eller trægulve. Parketmundstykket har ekstra stive hår på undersiden, som sikrer en effektiv støvsugning af de hårde gulve og underlag. 

Et møbelmundstykke til Miele Compact serien er, som navnet antyder, det perfekte mundstykke til støvsugning af møbler. Møbelmundstykket er et mindre mundstykke som er ideelt til til f.eks rengøring af bilsæder, puder, gardiner og meget mere. De fleste kender helt sikkert til, at sofaerne trænger til en ordentlig rengøring og her er møbelmundstykket til Miele Compact altså helt uundværligt. 

Trænger du til at få støvsuger din radiator eller bil? Så kan vi anbefale et børstemundstykke til Miele Compact. Et børstemundstykke er rundt og sørger for, at sårbare overflader ikke bliver ridset eller får andre skader af rengøringen. Børstemundstykket er dog også brugbart til møbler og diverse andre hårde overflader. 

Mange af mundstykkerne er universal mundstykker til støvsugere. Det betyder at de fleste kan justeres i diameter, så de passer til størstedelen af støvsugere og herunder naturligvis også Miele Compact. 

Har du kæledyr? Lad det rette mundstykke klare rengøringen

Hvis du har en hund derhjemme kender du helt sikkert til problematikken med pels og hår i møblerne. For at komme de genstridige dyrehår til livs skal du have fat i et mundstykke, der er udviklet til at opfange alle de genstridige dyrehår og suge dem direkte ned i støvsugerposen. Med et mundstykke til hundehår er det slut med at dyre hårene sidder fast på sofa og stole. Mundstykket klarer selvfølgelig også hårene fra katten, kaninen eller lignende pelsdyr. Hundehårs mundstykket er specialdesignet til at få fat i hårene samtidig med, at der sidder en blød pude på mundstykket, så dine møbler eller tæpper ikke bliver ridset eller får trukket tråde ud. Et mundstykke til hundehår til Miele Compact er altså, hvis du spørger os, helt uundværligt hvis du har hund eller kat. 

Kom i alle kroge og hjørner med et mundstykke til Miele Compact

Det klassiske støvsuger mundstykke som følger med til alle Miele Compact seriens støvsugere og som er det langt de fleste anvender når gulvet skal støvsuges, er ikke nemt at komme rundt i hjørner og kroge med. Mundstykket er for stort til at kunne få fat i det støv og snavs der ofte samler sig i hjørnerne. Det er her diverse mindre universelle mundstykke til støvsuger er geniale. Med mindre mundstykker kan du komme helt ind bag diverse møbler, radiatorer og lignende samtidig med, at du også lige kan give fodlisterne en tur med støvsugeren. Med mundstykker vil du opnå et langt bedre resultat og et helt rent hjem!

Det tager ingen tid at skifte til det rette mundstykke på din Miele Compact støvsuger

Heldigvis er det både nemt og hurtigt, at skifte mundstykkerne på din Miele Compact støvsuger. Når du er igang med støvsugningen skal det naturligvis ikke være hverken besværligt eller tidskrævende at skifte mundstykket. Når først man er igang med at støvsuge skal det gerne gå let og hurtigt. De fleste  universelle mundstykker klikkes blot af og på i et snuptag og det kræver altså hverken værktøj eller kræfter til at få skiftet mundstykket på din Miele Compact støvsuger. 

Lige ovenover har vi samlet hele udvalget af mundstykker til Miele Compact. Hos Evermart tilbyder vi altid både en gratis fragt mulighed og en dag-til-dag leveringsmetode, alt efter hvad der passer dig bedst.