Støvsugerposer til Miele C3 Serien

 • Miele Complete C3 Støvsugerposer

  Miele Complete C3 Støvsugerposer

 • Miele Complete C3 PowerLine Støvsugerposer

  Miele Complete C3 PowerLine Støvsugerposer

 • Miele Complete C3 EcoLine Støvsugerposer

  Miele Complete C3 EcoLine Støvsugerposer

 • Miele C3 Black Diamond Ecoline Støvsugerposer

  Miele C3 Black Diamond Ecoline Støvsugerposer

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Miele (12)
 2. checkmark
  Miele C3 Serien (3)
 3. checkmark
  Miele Complete C3 (3)
 4. checkmark
  Miele Complete C3 EcoLine (3)
 5. checkmark
  Miele Complete C3 PowerLine (3)
 6. checkmark
  Miele C3 Black Diamond Ecoline (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (12)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Trænger din Miele C3 til en ny støvsugerpose?

Støvsugerposer er en af de dele, som oftest skal skiftes på en støvsuger. Desværre forsvinder alt, du støvsuger op, ikke blot i et sort hul, men havner derimod i din Miele C3’s støvsugerpose. Støvsugerposen er ledet mellem motoren og indsugningen, og for at alt skidtet ikke havner i motoren, har du altså din støvsugerpose, som samler det, så det har et sted at ryge hen. En støvsugerpose er altså en essentiel del af din støvsuger, og du skal aldrig begynde at støvsuge uden en. 

Sådan ved du om din Miele Complete C3 støvsugerposer er fyldt

Der er flere måder, hvorpå man kan se, om ens Miele C3 støvsugerpose er fyldt og trænger til en udskiftning. Det er vigtigt at holde øje med og være opmærksom på, at en støvsugerpose ikke varer for evigt og derfor har brug for at blive skiftet.

Du kan for det første mærke på sugeevnen, om posen er fuld. Hvis posen er ved at være fyldt, suger din Miele Complete C3 slet ikke lige så godt, som hvis den var ny. Vakuummet opstår nemlig inde i støvsugerposen, så er den fyldt, er der ikke så meget vakuum og derfor ikke så høj sugeevne. Posen kan også blive så fyldt, at den risikerer at sprænge, og sker det først, så er det måske game over for din støvsuger.

Heldigvis er der også en elektronisk indikator på Miele C3, som oplyser dig, når det er tid til at skifte posen. Du behøver derfor ikke selv at åbne din støvsuger for at mærke på posen eller lignende, du kan blot kigge udenpå støvsugeren. Det er selvfølgelig også muligt at mærke efter på posen, hvis eksempelvis indikatoren er gået i stykker eller lignende.

Skift din Miele C3 støvsugerpose når den er fuld - det tager ingen tid

Du skal heldigvis ikke bakse med en større operation, når din Miele C3’s pose er fuld. Det er en let sag at skifte den brugte og fyldte pose ud med en ny og tom pose. Husk ikke at genbruge den samme pose. Poser til Miele C3 er heldigvis heller ikke dyre, de fås i billige prislejer, så du ikke skal af med en formue, når du skal handle nye støvsugerposer. 

Hvordan skifter du posen på en Miele C3 støvsuger?

Det kræver ikke speciel viden eller lignende for at kunne skifte støvsugerposen på sin Miele Complete C3. Det tager som sagt ingen tid og er noget som du bør gøre jævnligt eller i hvert fald når det er tid til at skifte posen. Vent aldrig for længe med at udskifte posen, da det kan ødelægge din støvsuger. 

Åbn dækslet på din Miele C3 og foran dig har du støvsugerposen. Er støvsugerposen stor, vil den fylde det meste. Forrest på posen sidder der et lille plastikstykke, som sørger for at holde posen på plads. Løft op i posen dér, så undgår du at komme til at vente den på hovedet og tømme alt snavs ud på gulvet. For at sætte en ny pose i, skal du blot placere den samme sted, som den gamle sad. 

Husk også at skifte dit Miele Complete C3 motorfilter

Selvom støvsugerposen på din Miele C3 gør, at der ikke suser snavs ind i motoren på din støvsuger, så er den ikke ene om at klare det. Motorfilteret spiller også en essentiel rolle. Det sorterer det støv og partikler fra, som filteret ikke kan tage, så det ikke havner i motoren og i udstødningsluften. 

Motorfiltre er heldigvis også utroligt nemme at udskifte. Det er blot at åbne dækslet som med posen og så trække filteret op. Det kan også rengøres for at få det til at holde længere, men på et tidspunkt er det nødvendigt at skifte det.