iPhone X Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Beskyttelsesglas til iPhone X

Skærmbeskyttelse til iPhone X

Her på siden har vi samlet alle de former for skærmbeskyttelse og beskyttelsesglas til iPhone X. Når du leder efter et beskyttelsesglas til iPhone 10, har du faktisk mange flere muligheder end du måske lige troede.  Der findes nemlig ikke kun en form for iPhone X skærmbeskyttelse. Alle former for beskyttelsesglas til iPhone x gør noget forskelligt, og du skal naturligvis vælge den form der passer bedst til dig. Jo dyr reet beskyttelsesglas til iPhone X er, jo mere beskytter det for det meste - dette er dog ikke altid sandt! Du kan sagtens finde gode og stærke beskyttelsesglas til en lavpris, så længe du ikke går målrettet efter mærkevarerne. 

iPhone er lidt infamøse for deres tit porøse displays, heldigvis kan du nemt styrke skærmen ved at lægge et ekstra glas ovenpå skærmen. Du skal ikke være bange for at bruge din telefon, og det skal selvfølgelig ikke føles som jordens undergang hvis du taber din model, derfor skal du have fat i skærmbeskyttelse til iPhone X, så du kan bruge din telefon frit uden bekymringer.   

iPhone X skærmen

iPhone 10 er udstyret med en lækker OLED skærm, og den skal du naturligvis passe godt på. iPhone X, også kendt som iPhone 10, var den første telefon der afvigende drastisk fra Apple tidligere designs. Der var ikke længere en tyk ramme og i kanten, og den ikoniske ”Home” knap forsvandt helt. Disse nye design ændringer gav et mere seamless design, men det betyder også at der kom mere skærm end nogensinde før. 

De store display ser utrolig lækkert ud, men det er også rigtig udsat for skrammer og ridser. Det behøver dog ikke koste en formue at få fat i noget ordentlig iPhone x skærmbeskyttelse, og det kan gøre en kæmpe forskel hvis du taber din telefon.

Hvorfor er iPhone X beskyttelsesglas vigtigt

iPhone X er ligefrem en smartphone i den billige ende af prisskalaen. Men den lancerings pris på hele 10.000 kr da den udkom i 2018, så er det en telefon man passer meget godt på. Det er selvfølgelig helt naturligt at din iPhone får et par brugsskader, men dybe ridser i skærmen eller et helt smadret display kan betyde at du slet ikke kan bruge din iPhone X mere. 

Der findes mange forskellige former for skærmbeskyttelse til iPhone X. Det mest oplagte er at montere et beskyttelsesglas. Du finder også skærmbeskyttelse i flipcovers eller hvis du påsætter beskyttelsesfilm. Beskyttelsesglas er dog den bedste løsning til dig der bare gerne vil have et bagsidecover på din smartphone, eller måske slet ikke noget cover. Displayet er det vigtigste på din telefon, og hvis det ikke virker ordentligt, er din iPhone helt ubrugelig, så sørg for at passe godt på det!

beskyttelses Glas iPhone XHvad gør iPhone X skærmbeskyttelse

Den mest populære form for skærmbeskyttelse, beskyttelsesglas til iPhone X, ligger som et næsten helt usynligt lag glas ovenpå din skærm. Glasset er stærkt som beskyttelses og sørge for at tage alle de grimme ridser og skader som din skærm ellers havde fået. Glasset forstyrrer naturligvis ikke brugen af din telefon, og din touch funktion og front kameraet samt alle sensorer bliver naturligvis ikke påvirket når dit iPhone 10 beskyttelsesglas er sat rigtigt på.

Er glasset gået i stykker efter et sammenstød med jorden, så har det bare gjort sit arbejde ordentligt! Et beskyttelsesglas er lavet således at hvis det får et stort stød splintres det for at absorbere stødet, og så slipper din skærm for det meste uskadt væk fra ulykken. Er dit iPhone X beskyttelsesglas gået i stykker skal du blot pille det forsigtigt af, og så er du efterladt med dit flotte display under.  For at din telefon fortsat er beskyttet skal du naturligvis montere et nyt beskyttelses glas til iPhone X.

Hvilke former for iPhone X skærmbeskyttelse er der?

Når du skal have fingerende i skærmbeskyttelse til iPhone 10 vil du måske blive overrasket over hvor mange muligheder du har. Du tænker måske at du blot skal have fat i et beskyttelsesglas, men så simpelt er det ikke altid. Der findes nemlig mange former for iPhone X skærmbeskyttelse, og du skal selvfølgelig have den type der passer bedst tril dig og din telefon! 

iPhone X beskyttelsesfilmDen mest basic form for skærmbeskyttelse du kan få et beskyttelsesfilm til iPhone 10. iPhone X beskyttelsesfilm er et lille ark plastik der klistre til din skærm, og så beskytter det skærmen mod ridser. Du kender nok bedst beskyttelsesfilm fra når du køber en ny telefon, så er det laget du piller af skærmen inden du bruger din telefon for første gang. Beskyttelsesfilm til iPhone X kan være en fin løsning for nogle, men det beskytter ikke mod slag og stød. Det sørger blot for at din skærm ikke får små og overfladiske kosmetiske ridser som enhver telefon får med tiden.

Går du skridtet op finder du her hærdet beskyttelsesglas til iPhone X. Her får du et beskyttelsesglas der noks skal tage diverse slag, og sørge for at passe godt på din telefon. Et iPhone X hærdet beskyttelsesglas er også utroligt billigt, og det er der selvfølgelig også en god grund til. Selvom glasset nok skal beskytte iPhone X, så er det helt fladt. Det betyder at det stopper et par millimeter fra kanten, for der buer din iPhone nemlig helt naturligt. Hærdet beskyttelsesglas til iPhone X beskytter skærmen for det meste, men lander din telefon dumt der hvor glasset ikke er, så kan det stadig ske at din skærm går i stykker.

Næste form for iPhone X beskyttelsesglas du kan få er et buet eller 3D beskyttelsesglas til iPhone X. Denne form for skærmbeskyttelse går helt til kanten, og din telefon er dækket i alle 4 hjørner. Dette er det fortrukne iPhone 10 beskyttelsesglas for de fleste. Eftersom glasset går helt til kanten, vil du heller ikke få nogle synlige kanter eller andet. Vores 3D iPhone X beskyttelsesglas har en sort eller en hvid kant som falder i med designet på din telefon og det bliver derfor helt usynligt! Den eneste lille ulempe der er ved et buet beskyttelsesglas til iPhone X er at det kan komme i vejen for et meget beskyttende cover. Da dette beskyttelsesglas til iPhone 10 går helt til kanten, kan det komme i vejen for et cover. Dette sker og kun hvis du har et cover der går langt ind over kanten på din telefon. Vores iPhone X beskyttelsesglas vil derfor ikke være et problem med de fleste covers! 

Du kan også få såkaldte privacy glas til iPhone X! Et iPhone 10 Privacy beskyttelsesglas beskytter din skærm, men også dit privatliv. Et privacyglas fungerer ligesom et beskyttelsesglas til iPhone X, det tager slag, stød og ridser så dit display ikke bliver beskadiget, dog har det også en ekstra funktion. Med et privacyglass er det nemlig kun dig der kan se hvad der sker på din iPhone X. Privacy glas også kaldet ”anti-peep glass” er designet sådan at folk er sidder ved siden af dig ikke kan se hvad der sker på din iPhone. Skal du tjekke din bank, læse private beskeder eller andet som resten af verden ikke behøver at følge med i, sørger et privacyglass at du bevarer dit privatliv, koder og sensitive oplysninger. Men dette Beskyttelsesglas til iPhone X får du alle former for beskyttelse et sted!

Beskyt hele din iPhone X med beskyttelsesglas!

Overraskende nok finder der ikke kun beskyttelses glas til dit iPhone X display - du kan faktisk pakke hele din telefon ind i dem! Ovenfor finder du både bagside glas og kamera glas til netop din iPhone. Et kamera beskyttelsesglas til iPhone X er en god ide uanset om du har cover på eller ej. Kommer der ridser i din lise kan det resulterer i forfærdelige og ubrugelige billeder. Det ville være rigtig synd at du ikke kunne få noget uf af dit lækre iPhone X kamera når nu det er så godt og tager billeder i så god en kvalitet.

Et bagside beskyttelsesglas til iPhone X er derimod til dig der ikke vil have et cover på din telefon. Det kan være at du ikke vil gemme det flottet design væk, eller måske er du bare rigtig vild med den måde bagside glasset føles når du har din telefon i hånden. Med et beskyttelsesglas til iPhone X bagsiden kan du dog slå to fluer med et smæk! Her får du en god beskyttelse uden at du skal gå på kompromis med noget. Et bagside beskyttelsesglas til iPhone 10 fungerer nøjagtigt som alle andre typer beskyttelsesglas. Du får naturligvis ikke helt samme beskyttelse som med et iPhone X cover, men det er langt bedre at sende din telefon helt nøgen og ubeskyttet ud i verden. 

Hvordan monterer man et iPhone X Beskyttelsesglas?

Det er faktisk utrolig simpelt at påsætte et iPhone X beskyttelsesglas. Du skal starte med at sørge for at din iPhone 10 skærm er helt ren og ri for snavs. Er din skærm beskidt vil dette skabe luftbobler under dit beskyttelsesglas, da limen ikke kan hæfte. Derefter skal du klargøre dit beskyttelsesglas til iPhone x. Pil filmen på bagsiden af glasset af, så det klistrer på den ene side. Sørg for ikke at rør ved limen da du efterlader fedt fra fingrene, og det kan også skabe luftbobler. Placer dit iPhone X beskyttelsesglas i første hug! Limen vil blive markant dårligere hvis du prøver at rykke på glasset eller hvis du tager det af for at prøve igen. Fokuser på om udskæringer i toppen af glasset passer med kamera og sensorer, samt det passer i alle hjørnerne.

Når dit glas ligger på skærmen skal du starte med at trykke ned i midten af glasset. Du vil se at glasset begynder at klæbe sig fast til skærmen. Nu skal du gnide dine fingre over dit beskyttelsesglas til iPhone X. Sørg for at starte i midten og gnid udad så alle luftboblerne forsvinder. Når dette er gjort, skulle du gerne have ingen luftbobler eller meget få bobler tilbage helt ude i kanten. Er der nogle små lommer af luft under dit iPhone X beskyttelses glas, kan disse forsvinde af sig selv i løbet af den førte uge. Det kan også ske at der er sneget noget støv ind under glasset, og så er det desværre ikke noget du kan gøre noget ved. Dit beskyttelsesglas sidder nu på, og så er du klar til at bruge din iPhone X helt uden bekymringer for om dit display går i stykker!

Hvad er den bedste form for iPhone X skærmbeskyttelse?

Vi vil altid anbefale at du vælger et 3D beskyttelsesglas eller et buet beskyttelsesglas til iPhone X. Her får du den bedst mulige beskyttelse, og selvom glasset ikke er det billigste, er det det hele værd på den lange bane. Billig eller knap så god skærmbeskyttelse er stadig bedre end ingenting! Også selvom det bare er en beskyttelsesfilm du har monteret. Konsekvenserne af ikke at have nogen form for iPhone X beskyttelse kan nemlig være helt utrolig trælse og koste en bondegård!

Smadret i Phone x Digitalizer OLEDHvad sker der hvis du ikke monterer iPhone X skærmbeskyttelse

Det kan sagtens ske at din iPhone X skærm aldrig går i stykker også selvom du ikke montere et iPhone 10 beskyttelses glas. Uden et iPhone X beskyttelsesglas er der dog langt større risiko for at din skærm bliver smadret hvis du taber din telefon. Er skaden sket kan det koste utrolig meget at få repareret din skærm, og det kan endda være så slemt at din telefon ikke er til at fixe. Har man brugt flere tusinde på en telefon skal den gerne være en tro følgesvend i flere år, og et beskyttelsesglas til iPhone X kan være med til at sikre at din telefon er i bedst mulig stand alle de år. 

Er din skærm gået i stykker kan du dog godt spare helt op til 70% af værkstedsregningen! Hvis du selv udskifter din iPhone X skærm, så sparer du både en masse penge og tid. Det tager ikke forfærdelig lang tid og du kan naturligvis fine et hav af forskellige videoer og guides til præcis hvordan du skal gøre det på netop din iPhone X. Her på evermart.dk har vi også alt i iPhone reservedele. Og en ny iPhone X skærm har vi selvfølgelig også! Når din skærm er udskiftet, kan vi kun anbefale at du sætter et beskyttelsesglas på med det samme! Så skal du forhåbentligt aldrig igennem, den proces igen - det kan nemlig godt være lidt svært at gøre.