Panserglas & Skærmbeskyttelse til iPhone X

Panserglas & Skærmbeskyttelse til iPhone X

6 vare(r)

pr. side
Sorter faldende
Tilbud Hærdet Glas til iPhone X / XS
Se Mere

Hærdet Glas til iPhone X / XS

Normalpris: 69 DKK
39 DKK

På lager

Se Mere

PanzerGlass til iPhone X

329 DKK

+10 dages leveringstid

6 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

ixBeskyt din iPhone X skærm!

Med den nye OLED-skærm på iPhone X, der har en endnu større flade end iPhone 8, er der endnu mere grund til at forebygge ulykker med ituslåede skærmglas. OLED-teknologien på den nye iPhone X gør ikke reparationsregningen billigere! 

Med et Panserglas eller hærdet beskyttelsesglas til iPhone X, er du hurtigt og billigt dækket ind mod skærmbrud eller andre fysiske skader på din iPhone X.

PanzerGlass eller Hærdet Glas - hvad skal jeg vælge?

Her på evermart.dk har vi to slags skærmbeskyttelse til din iPhone X. Den ene slags er Premium Panserglas fra den danske producent PanzerGlass. Den anden slags er vores Hærdet Glas. Premium PanzerGlass fra PanzerGlass er af højere kvalitet end Hærdet Glas, men begge slags skærmbeskyttelse beskytter skærmen på din iPhone X mod ridser og flænger. Uden et beskyttelsesglas til din iPhone X er du hele tiden udsat for, at skærmen på din iPhone X kan gå i stykker. Ved at tilføje skærmbeskyttelse enten i form af et Panserglas fra PanzerGlass eller Hærdet Glas, kan du være sikker på aldrig at skulle betale for at få skærmen på din iPhone X repareret. Det er derfor vores kraftigste anbefaling, at du vælger enten et PanzerGlass eller et Hærdet Beskyttelsesglas som skærmbeskyttelse til din iPhone X!