iPhone X

 • iPhone X Covers

  iPhone X Covers

 • iPhone X Oplader og kabler

  iPhone X Oplader og kabler

 • iPhone X Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

  iPhone X Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

 • iPhone X Powerbanks

  iPhone X Powerbanks

10-årsjubilæet for Apples iPhone: Her er iPhone X! iphonexv2

I år er det 10 år siden, at Apple trådte ind på smartphonemarkedet med deres iPhone - og det har Apple fejret stort
Til anledningen lancerede Apple deres nyeste flagskib - iPhone X. Og det gik ikke stille for sig!

Egenskaber

Dimensionerne på iPhone X er ikke langt fra iPhone 7. Den er lidt større, men ikke meget. Til gengæl er skærmen blevet meget større, uden at det har betydet specielt meget for den fysiske størrelse. Skærmen er nu på hele 5.8", og iPhone X har en "screen-to-body ratio" på 83%. Det betyder, at 83% af forsiden på iPhone X er dækket med skærm, modsat 66% på iPhone 7.

Desuden er kameraet aflangt, og står vertikalt på bagsiden, i modsætning til iPhone 7's horisontale design. Oplader- og hovedtelefonindgangen er kombineret som på iPhone 7, i en kombineret lighting-indgang. Mere interessante egenskaber, såsom trådløs opladning, kan den nye iPhone X også prale med. . 

Vandtæthed, OLED-skærm og længere batterilevetid! 

Ja, du hørte rigtigt. iPhone X er designet til at være vandtæt - og ikke bare vandafvisende som iPhone 7. Desuden er skærmen af OLED-teknologi der, højner kvaliteten. Sidst og ikke mindst har iPhone X en udvidet batterilevetid!

iPhone X var en ekslusiv jubilæums smartphone der desværre ikke bliver produceret mere - derfor kan det være rigtig svært at finde det rigtige tilbehør, da ikke engang Apple laver covers til telefonen mere. Hvis du har en iPhone X skal dette dog ikke bekymre dig, da vi her på Evermart.dk har alt det tilbehør du mangler til din iPhone X