iPhone X Covers

Stort udvalg af covers til iPhone X!iphonexxxxx

Hos Evermart.dk finder du et stort udvalg af covers til din iPhone X. Hvadend du er til iPhone X flip covers, simple TPU covers eller mere personliggjorte covers til iPhone X med motiver og citater, finder du noget til din smag i vores udvalg. Et iPhone X cover sørger for at beskytte din telefon, og med det rigtige case kan du også give din telefon et personligt præg.

Med en ny telefon, er noget af det mest pinefulde at smide den på gulvet første gang, og se enten bagskærmen eller skærmen ituslået. Vær derfor hurtig til at købe et cover, så du opnår den maksimale beskyttelse til din nye iPhone X! Det anbefales desuden, at et cover kombineres med et beskyttelsesglas til iPhone X, så du er dækket ind når uheldet er ude.

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af iPhone x covers i et hav af forskellige farver og materialer. iPhone X er ikke ligefrem en billig telefon og det er derfor ekstra vigtigt at du passer godt på den. Det kan blive helt utrolig dyrt hvis du skal have din telefon repareret, og det er her et iPhone x cover kommer ind i billedet. Mange mener, at et cover gemmer det flotte design væk bag iPhone X, og det kan godt være lidt rigtigt. Men hellere det, end at skulle betale flere tusinde, hvis eksempelvis batteriet eller andre vigtige komponenter går i stykker på din iPhone X. Med et transparent cover til iPhone X får du den perfekte løsning på dit cover-problem. Designet på iPhone X er stadig synligt samtidigt med, at den bliver beskyttet.

For bedst mulig beskyttelse af din telefon skal du have fat et flipcover til iPhone X. Med et iPhone X flipcover er alle sider og kanter af din telefon beskyttet. Alle vores omslag har desuden også kortholdere der sørger for at du plads til dine vigtigste kort samt småting såsom sedler og lignende.  

Vi har selvfølgelig også helt klassiske bagsidecovers til iPhone X. De fleste af vores iPhone X bagside covers er lavet i TPU plast som er et blødt og fleksibelt plastik materiale der gør at din smartphone ligger ekstra godt i hånden. Uanset hvilket cover du vælger her fra siden er du sikret et flot cover i topkvalitet der nok skal beskytte din telefon

Slå dig løs og find lige det iPhone X cover der passer bedst til dig og din fede smartphone!