Samsung Galaxy S9 Plus

  • Samsung Galaxy S9 Plus Covers

    Samsung Galaxy S9 Plus Covers

  • Samsung Galaxy S9 Plus Oplader & Kabler

    Samsung Galaxy S9 Plus Oplader & Kabler

  • Samsung Galaxy S9 Plus Panserglas & Skærmbeskyttelse

    Samsung Galaxy S9 Plus Panserglas & Skærmbeskyttelse

s9plusSamsung Galaxy S9 Plus - vildere bliver det ikke!

Det er efterhånden blevet en selvfølge for smartphone-producenterne at lave to udgaver af deres flagskibe. Ligesom vi kender det med Apple's iPhone 8, hvor vi også har en iPhone 8 Plus, har Samsung også valgt at lave en storebror til deres Samsung Galaxy S9 - Samsung Galaxy S9 Plus. Samsung Galaxy S9 Plus rummer de præcis samme specifikationer på indersiden som lillebroderen bortset fra batteriet, som er blevet en lille smule større, da der rent fysisk er mere plads til et større batteri.

Samsung Galaxy S9 Plus er udført i et lækkert aluminiums- og glasdesign og er virkelig en fryd for øjet. Samsung har valgt at gå med en buet skærm på begge modeller, men bedst ser det dog ud på Samsung Galaxy S9 Plus. Kameraet på Samsung Galaxy S9 Plus er nok det bedste kamera, Samsung nogensinde har givet en af deres smartphones. Med to kameralinser, der begge er 12 MP, kan du sikre dig knivskarpe billeder i enhver belysning.

Er du så heldig at være ejeren af en Samsung Galaxy S9 Plus, så finder du her på evermart.dk et stort udvalg af forskellige covers og andet tilbehør. Vi sender altid med gratis fragt og lynhurtig levering, så slå til nu og modtag dit tilbehør til din Samsung Galaxy S9 Plus med det samme!