Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S9 Plus

adsasdSkærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S9 Plus

Den store, flotte 6,2" skærm på Samsung Galaxy S9 Plus er noget for sig selv, og det ville derfor være en skam, hvis den flækkede. Ikke blot for udseendet på din Samsung Galaxy S9 Plus, men også fordi det er en meget dyr affære at få skiftet skærmen. Vi anbefaler derfor, at du tilføjer et panserglas til din Samsung Galaxy S9 Plus, da det vil spare dig for mange penge.

Når det kommer til skærmbeskyttelse og beskyttelseglas til Samsung Galaxy S9 Plus, kan du vælge mellem to slags: buet og fladt. Skærmen på Samsung Galaxy S9 Plus er buet i kanten, hvilket er en lækker detalje i forhold til designet, men det betyder også, at selvom du taber din Samsung Galaxy S9 Plus på siden, er der stor risiko for, at skærmen går i stykker, da den jo buer og går ned på siden af telefonen. Du får derfor den mest optimale beskyttelse med et buet hærdet beskyttelsesglas til din Samsung Galaxy S9 Plus.

Det flade hærdede beskyttelsesglas er derimod nemmere at montere, og der findes visse covers, hvor det ikke vil være muligt at have et buet beskyttelsesglas på samtidigt med, at du har et cover på. Det koster desuden det halve, og du får næsten samme beskyttelse som med det buede hærdede glas. Så hvis du vil spare lidt og være 100% sikker på, at dit cover også passer, så skal du gå med det flade.

Du kan vælge mellem to slags skærmbeskyttelser til din Samsung Galaxy S9 Plus. Det ene er et panserglas, der er lavet af den danske virksomhed PanzerGlass, og produktet hedder PanzerGlass. PanzerGlass er af høj kvalitet og med det, kan du være tryg ved at tabe din Samsung Galaxy S9 Plus på jorden (ikke at vi anbefaler det!). Du kan i stedet for et PanzerGlass vælge et Hærdet Glas, som også giver god beskyttelse til skærmen af din Samsung Galax S9 Plus. Et Hærdet Glas er utroligt stærkt, og det er lige så nemt at montere som PanzerGlass. Begge løsninger er optimale, hvis du ønsker skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S9 Plus.