Cover til Samsung Galaxy S9 Plus

1 til 12 af 15

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 15

pr. side
Sorter faldende

asdCovers til Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus er dækket af glas både på forside og bagside. Det ser flot ud, men faktum er, at glas går langt nemmere i stykker end eksempelvis aluminium eller plastic. Hvis først du taber din Samsung Galaxy S9 Plus uden et cover, er der stor risiko for, at enten glasset på forsiden eller bagsiden vil gå i stykker. Vi anbefaler derfor, at du tilføjer et cover til din Samsung Galaxy S9 Plus.

Men hvilket cover? Som det ses, har vi her på evermart.dk en lang række af forskellige covers til Samsung Galaxy S9 Plus. Nogle beskytter alle sider af din Samsung Galaxy S9 Plus, mens nogen kun beskytter bagsiden. Et TPU Cover eller Hard Case Cover beskytter eksempelvis kun bagsiden. Men hvis du vælger at tilføje et panserglas til din Samsung Galaxy S9 Plus (hvilket vi også kraftigt anbefaler), så er du sikret på alle kanter. Kombinér eksempelvis et Matte TPU Cover med et panserglas, og så kan du være sikker på at have ordentlig beskyttelse.

Hvis du ønsker den maksimale beskyttelse til din Samsung Galaxy S9 Plus, så er et Flip Cover løsningen. Et Flip Cover dækker alle sider af din Samsung Galaxy S9 Plus, og det kommer desuden med en ekstra række funktioner. På de fleste af vores Flip Covers er der lommer på indersiden, som giver mulighed for opbevaring af kreditkort eller lignende. Udover det kan de fleste også sættes i landskabsposition, hvilket er perfekt til film. Et godt eksempel er vores Batu Flip Cover, som fås i sort, stilrent PU læder.

Tag et kig i vores katalog og find netop det cover, som passer til dig og din Samsung Galaxy S9 Plus!