Propeller til DJI Mavic Air 2

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Propeller til DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2 er udstyret med propeller, hvor hvert blad har gennemgået en præcis dynamisk balancetest, som har en lang række fordele! Herunder mindre flystøj, højere aerodynamisk effektivitet, lavere strømforbrug og en forbedret holdbarhed af propellerne. Selvom propellerne har en forbedret holdbarhed end tidligere modeller, er det ikke mærkeligt hvis propellerne bliver slidt over tid eller går i stykker ved i et uheld i luften ved at du kommer til at flyve ind i noget eller noget flyver ind i dronen. DJI Mavic Air 2 propellerne er naturligvis bygget til at kunne holde til lidt af hvert, men du kan risikere at være uheldig og derfor være nødsaget til at udskifte propellerne, hvis du fortsat ved flyve med din drone.

DJI Mavic Air 2 er en robust drone, som godt kan tåle et slag hist eller her, men lander du uheldigt eller kommer til at flyve ind i noget, kan du risikere at en eller flere propeller knækker. Heldigvis kan du nemt selv skifte propellerne - husk at skift propellerne lige så snart skaden er sket og inden du flyver igen - flyver du med ødelagte propeller vil du få en meget ustabil og dermed også usikker flyvning. 

Ha' altid et ekstra sæt propeller på lager
Er uheldet ude eller vil du blot gerne være på den sikre side og et par ekstra propeller liggende til din DJI Mavic Air 2 drone? Uanset om det er her og nu eller til et senere tidspunkt, finder du propeller der passer til netop Mavic Air 2 dronen lige her på siden. Ekstra propeller til din Mavic Air 2 drone er et must-have, da det ikke kan undgås at propellerne over tid bliver slidt eller får skader. Har du altid et par ekstra propeller med når du er ude, at flyve med din drone undgår du at skulle stoppe før tid, hvis uheldet sker og en eller flere propeller går i stykker. Hvis du scroller op herfra vil du kunne se hele udvalget af propeller og vælge netop dem du synes om eller dem der passer til dit behov.

Mindsk støjen med støjsvage propeller
Lige herover finder du blandt andet støjsvage propeller til Mavic Air 2. Med disse propeller bliver støjen altså reduceret væsentlig, så din drone kan flyve mere lydløst i luften. Propellerne du finder her på siden er ikke originale DJI propeller, men de fungerer på samme måde og er en ligeså god erstatning til dine ødelagte propeller og til en super skarp pris. Priserne på vores DJI Mavic Air 2 drone propeller er nemlig super billig og det er altså uden at være gået på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor trygt bruge de propeller du finder på siden til din DJI Marvic Air 2 drone. 

Hos Evermart har vi dag-til-dag levering, så hvis uheldet er ude og du har brug for nogle nye propeller her og nu, kan du have dem allerede i morgen, hvis du bestiller i dag. Desuden tilbyder vi fri fragt uanset ordrestørrelse. Er det ikke propellerne der er gået i stykker, men noget helt andet? Så har vi selvfølgelig også andre reservedele til DJI Marvic Air 2. Klik lige her så kommer du direkte til vores tilbehør og reservedele kategori.