Tilbehør & Reservedele til DJI Mavic Air 2

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (18)
 2. checkmark
  DJI Mavic Pro (4)
 3. checkmark
  DJI Mavic 2 Zoom (4)
 4. checkmark
  DJI Mavic Mini (4)
 5. checkmark
  DJI Mini 2 (4)
 6. checkmark
  DJI Mavic 2 Pro (4)
 7. checkmark
  DJI Mavic Air (3)
 8. checkmark
  DJI Mini 3 Pro (3)
 9. checkmark
  DJI Mini 3 (3)
 10. checkmark
  DJI Osmo Action (1)
 11. checkmark
  DJI Osmo Pocket (1)
 12. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 13. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 14. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 15. checkmark
  DJI Spark (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Grå (2)
 3. checkmark
  Hvid (1)
 4. checkmark
  Space (1)
 5. checkmark
  Gul (1)
 6. checkmark
  Pink (1)
 7. checkmark
  Rød (1)
 8. checkmark
  Blå (1)
 9. checkmark
  Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør & Reservedele til DJI Mavic Air 2

Er du den glade drone ejer af en DJI Mavic Air 2? Så er du landet på den helt rigtige side. Lige her på siden finder du nemlig et stort udvalg af tilbehør og reservedele til netop DJI Mavic Air 2. Mavic Air 2 er en drone i høj kvalitet og generelt er DJIs droner super populære blandt drone entuastierne. Dronen kan blandt andet flyve 34 minutter af gangen og har en tophastighed på hele 68 kilometer i timen. Det er altså en hurtig drone, der samtidig filmer i 4K og det giver dig mulighed for at få fantastiske optagelser fra luften. De optagelser en drone laver ovenfra er helt specielle og der kan fanges virkelig flotte videoer, når først du har godt styr på dronen og finder gode steder af optage. Det giver næsten altid gode videoer når du flyver hen over åbne strande, skove og vand. 

Små uheld og slitage over tid
Når du flyver med din DJI Mavic Air 2, kan der over tid ske små uheld eller generelt slitage. Det er forskellige dele på dronen eller fjernbetjeningen til den, der kan gå i stykker. Derfor har vi her hos Evermart et udvalg af forskelligt tilbehør og reservedele til din DJI Mavic Air 2, så du selv kan udskifte de dele der er gået i stykker. Bare fordi en skrue, propel eller lignende går i stykker, betyder det selvfølgelig ikke at din drone er død - du kan nemlig her på siden billigt anskaffe dig nye reservedele, så det ikke behøver at koste dig en formue hvis noget på din drone skulle blive slidt eller gå i stykker. DJI Mavic Air 2 er langt fra en billig drone og det kan derfor også være træls, når noget går i stykker. Især fordi du måske straks tænker, at det bliver dyrt at få repareret - men det gør det altså ikke, hvis du anskaffer dig dit tilbehør og reservedele her på siden. Det DJI Mavic Air 2 tilbehør og de reservedele du finder her på siden er nemlig super billige og det er altså uden, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Hos Evermart går vi nemlig op i, at skaffe billige, men gode produkter til kunder og det har vores indkøbere bestemt også sørger for i udvalg af både tilbehør og reservedele til DJI Mavic Air 2.

Stort udvalg af både tilbehør og reservedele
Her på siden finder du altså et stort udvalg af diverse reservedele og tilbehør - hvis du scroller op herfra vil du kunne se hele udvalget og klikke dig rundt i kataloget. Vi har opdelt vores DJI drone tilbehør efter model, så du kan være sikker på at alt det du ser herover passer til lige netop DJI Mavic Air 2. Har du en anden DJI drone? Så kan du klikke lige her og kommer direkte til siden med samtlige DJI droner. I udvalget finder du blandt andet forskellige kamera beskyttelsesglas, som kan være en rigtig god idé for dig, der gerne vil undgå ridser og skrammer på kameraet - og hvem vil ikke det? Uden et helt clean kamera får du ikke de gode optagelser eller billeder i hus. Derudover finder du også forskellige film du kan sætte på din drone, for at give den et andet look. Udover at klistermærkerne giver din drone et andet og måske federe udseende, beskytter du også dronen mod ridser, støv og lignende. Der er meget mere tilbehør og mange flere reservedele end det vi har nævnt her og der kommer hele tiden mere til. Scroll derfor endelig op herfra og klik dig rundt i kataloget og se om der ikke skulle være noget du har brug for til din DJI Mavic Air 2.