Projektor Tilbehør

  • Projektor Stativer

    Projektor Stativer

  • Projektor Baggrunde

    Projektor Baggrunde

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Canon Kamera (11)
  2. checkmark
    Sony Kamera (11)
  3. checkmark
    Panasonic Kamera (11)
  4. checkmark
    Nikon Kamera (11)
  5. checkmark
    Nikon D750 (10)
  6. checkmark
    Nikon D5100 (10)
  7. checkmark
    Nikon D800 (10)
  8. checkmark
    Nikon D800E (10)
  9. checkmark
    Nikon D3100 (10)
  10. checkmark
    Nikon D7000 (10)
  11. checkmark
    Nikon D7100 (10)
  12. checkmark
    Canon 760D (9)
  13. checkmark
    Canon 700D (9)
  14. checkmark
    Nikon Coolpix P7800 (8)
  15. checkmark
    Nikon Coolpix P7000 (8)
  16. checkmark
    Panasonic DMW-BCC12 (8)
  17. checkmark
    Panasonic DMW-BLC12 (8)
  18. checkmark
    Panasonic S005E (6)
  19. checkmark
    Panasonic S005 (6)
  20. checkmark
    Nikon V1 (4)
  21. checkmark
    Olympus Stylus 7000 (4)
  22. checkmark
    Olympus Stylus 1200 (4)
  23. checkmark
    Olympus Stylus 1060 (4)
  24. checkmark
    Olympus Stylus 1050w (4)
  25. checkmark
    Olympus Stylus 1040 (4)
  26. checkmark
    Olympus Stylus 1070 (4)
  27. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (3)
  28. checkmark
    GoPro Hero 11 Black Mini (1)
  29. checkmark
    GoPro Hero 11 Black (1)
  30. checkmark
    GoPro Hero 10 Black (1)
  31. checkmark
    GoPro 2 (1)
  32. checkmark
    GoPro 5 Session (1)
  33. checkmark
    GoPro Fusion (1)
  34. checkmark
    GoPro Hero Session (1)
  35. checkmark
    GoPro Max (1)
  36. checkmark
    GoPro Hero 3+ Silver/Black (1)
  37. checkmark
    GoPro Hero 3 Silver/Black (1)
  38. checkmark
    GoPro Hero 4 Session (1)
  39. checkmark
    GoPro Hero 4/Silver/Black (1)
  40. checkmark
    GoPro Hero 5 (1)
  41. checkmark
    GoPro Hero 5 Session (1)
  42. checkmark
    GoPro Hero 6 (1)
  43. checkmark
    GoPro Hero 7 (1)
  44. checkmark
    GoPro Hero 8 Black (1)
  45. checkmark
    GoPro Hero 9 Black (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (9)
  2. checkmark
    Sort (5)
  3. checkmark
    Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Projektor Tilbehør

Her på siden har vi samlet alt det du kan få brug for i forbindelse med din projektor. Uanset om du har en projektor til hjemmebrug eller til brug på arbejde, så har vi helt sikkert lige det du mangler. Når du skal projektere en film eller en PowerPoint præsentation skal du tænke over to ting. Stativet til din projektor, og baggrunden som du viser billedet på.

Projekter baggrunde

Har du en smart lille popup baggrund til din projektor som du har med dig rundt til dine forelæsning er og oplæg, kan du med fordel også få fat i en klemme eller en anden form for baggrundsholder så du ikke skal balancere din projektor baggrund på diverse taler og andet. Med en smart klemme eller en lille bitte tripod kan du få dit setup op og stå på bare få minutter, og så kan det hele pakkes ned i tasken eller i et net hvor du alligevel har din baggrund og din projektor med dig.  

Med et stativ eller tripod til din baggrund skal du slæbe rundt på lidt mere, men du får meget nemmere ed at sørge for at dine præsentationer med projekter altid ser ud som de skal. Placer din baggrund lige der hvor du gerne vil have den! Så får du nemlig også den helt rette afstand til projekteren, så billedet bliver den rette størrelse og i den bedste opløsning. Du skal ikke længere finde borde og stole frem som du kan sætte projektoren på, flyt blot dit projektor lærred så det står med den rette afstand også alle dem du holder møde eller oplæg for også kan se hvad du gerne vil vise.

En baggrund er for det meste helt uundværlig når du skal vise noget med en projekter, medmindre du har den med ind i et klasseværelse eller andet hvor du finder et smartboard, et lærred rullet op under loftet eller noget der minder om. Med en glat og ensfarvet hvid baggrund får du altid det bedste billede. Uanset om du skal vise en PowerPoint præsentation eller nogle grafer eller billeder, så er du sikker på at du får det bedste resultat når du har styr p din baggrund og hvordan du skal sætte den op.

Projektor på farten

Har du din projektor med dig flere forskellige steder skal du tænke på om resten af dit projektortilbehør er lige så nemt at flytte rundt på. Hvis din projektor skal med dig, fx i forbindelse med dit arbejde, skal du have noget tilbehør som ikke fylder det store og som du nemt kan slæbe rundt på. Du skal ikke have fat i det helt store stativ eller en loft monteret holder – overvej derimod en simpel tripod der justeres i højden, samt en baggrund der kan pakkes sammen. Bruger du din projektor til at lave oplæg eller andet for kollegaer, elever eller forretningspartnere kan det også være at du slet ikke har brug for en baggrund. Ved du at du altid skal holde dit oplæg i rum med lyse ensfarvede vægge og at du har mulighed for at lukke det værste af solen ude, så har du måske slet ikke brug for også at have en baggrund med dig på farten.

 Skal du have din projektor med dig skal du altid huse at finde noget projektor tilbehør som du rent faktisk kan bruge, men også noget der nemt kan pakkes sammen. Det kan være du kun bruger din projektor en gang imellem og derfor vil du gerne have mulighed for at gemme altid væk. Uanset hvordan du bruger din projektor, finder du helt sikkert noget tilbehør her på siden som lever op til dine krav

Statisk projekter

Har du en projekter som altid står det samme sted har du meget større mulighed for at lave et lækkert setup til din projektor. Her kan du få fat i nogle smarte permanente løsninger der fylder mindre end mange af de transportable, og så ser det langt federe ud. Skal din projektor altid kun bruges ét enkelt sted, så kan vi klart anbefale at du monterer den i loftet. Med en projektor gemt unde r loftet er den altid i vejen og du kommer ikke til at skubbe til den eller lignende. Det kan være du bruger din projektor som en del af dit arbejde eller bare i stedet for et TV i stuen.

Også baggrunden spiller en stor rolle når du altid har din projektor det samme sted. Med en projektor på farten kan det være du læner mere til et projektor lærred på tripod. Skal din projektor altid være i stuen eller i et mødelokale gider du højst sandsynligt ikke altid kigge på en sort tripod i den ene side af lokalet. Hæng dit lærred op i loftet så du nemt kan trække det ned når der skal ses film eller laves en præsentation. Du kan også have et lærred fast monteret på den ene væg, så er du altid klar til at bruge din projektor.