Outdoor Belysning

  • Lommelygter

    Lommelygter

  • Pandelamper

    Pandelamper

Outdoor Belysning

Leder du efter lys til vildmarksturen, så er du kommet til det helt rette sted . Her på siden har vi samlet et udvalg af smart og praktisk outdoor belysning der nok skal sørge for at stien foran dig altid er godt lyst op. Her på siden finder du både lommelygter og pandelamper, så du får det helt rigtige lys uanset om du har brug for at have hænderne fri eller ej.  Vælger du en form for belysning til outdoor turen her på siden kan du være sikker på at du får en god lyskilde der hjælper dig. Skal du på en længere telttur eller måske bare ud og vandre efter mørket har lagt sig, er dte helt nødvendigt med lys. I modsætning til byerne, har den frie natur selvfølgelig ikke en masse gadelamper og andre lyskilder. Når mørket først falder på er det nogle gange helt umuligt at se bare en metre foran sig. Sørg for at du ikke træder på noget på stien eller du kan finde vej tilbage til campen med lys her fra siden.

Alt vores outdoor belysning er naturligvis lavet til en tur i det fri. Det betyder at du naturligvis kun finder lommelygter og pandelamper som har et genopladelige batteri eller gør brug af klassiske AA eller AAA batterier. Det er ikke altid nemt at finde en strømkilde ude i naturen, og du skal naturligvis have en form for lys der holder til hele turen så du altid kan se hvad der sker. Lyset her på siden kan også holde til det meste. Alle vores pandelamper og vores lommelygter er vandafvisende og kan derfor godt holde til en lille byge. Har du outdoor udstyr og tilbehør som slet ikke kan holde til vand kan det hurtigt blive helt ubrugeligt ude i det fri.

Tag et kig her på siden og find lige den form for outdoor belysning du er på jagt efter. Ved du lige netop om du vil have en pandelampe eller en lommelygte kan du også bruger ikonerne øverst på siden for at filtrere alle overflødelige produkter ud - så ser du kun lige det du mangler! Vi sørger for altid at have et udvalg af mange forskellige produkter, og så har vi naturligvis også altid gratis fragt. Slå dig løs og find lige den form for outdoor belysning du har brug for!

Er du i stedet på jagt efter lys til haven, så har vi også et kæmpe udvalg af belysning til dig. Vi har alt fra søde små lyskæde til solcelledrevet fakler. Klik lige HER for at se alt vores udendørsbelysning - det kan du naturligvis også have med ud i det fri!