Lommelygter

Lommelygter

Her på siden har vi samlet et udvalg af alle vores lommelygter so nok skal guide dig igennem mørket. Uanset om du leder efter en lommelygte til vildmarksturen , til hvis strømmen går, eller til at bruge i skuret, så finder du sikkert lige den type ommelygte du er på jagt efter. Vores billige lommelygter fås alle til en skarp pris, og nogle af dem har endda også fede ekstra funktioner. Den vigtigste funktion er naturligvis selve lyset, men sørger du får at vælge en lommelygte derogså kan en masse andet får du meget mere ud af den end blot en lyskilde.

Vælger du en lommelygte her fra siden, kan du være sikker på at modtage en lyskilde i god kvalitet og som ikke springer budgettet .vores billige lommelygter sørger for et godt lys der passer til langt de fleste situationer. Skal du skifte en sikring, på telttur eller måske vil du bare gerne have en ekstra lommelygte liggende for en sikkerhedsskyld, kan du være sikker på at en lommelygte fra evermart.dk nok skal klare det hele. 

Vi har mange forskellige former for lys til dig, og her på siden ser du udelukkende vores billige lommelygter. Er du i stedet på jagt efter en pandelampe, har vi også et stort udvalg af forskellige pandelygter! Vores udvalg af outdoor tilbehør er kæmpe, og du kan se alt det vi tilbyder lige HER. Vi sørger for alt fra vandrerygsække til multiværktøj og regnslag. Bliv klar til din næste outdoor tur ved at vælge det helt rigtige udstyr hos os. 

Mere end bare en lommelygte

Nogle lommelygter her fra siden kan meget mere end blot lyse op. Tager du et kig i kataloget her ovenfor vil du også finde lommelygter med fed ekstra funktioner der gør at du får meget mere end blot en lyskilde. En lommelygte med powerbank er utrolig populær på vildmarksturen fordi den både sørger for strøm til etelfonen og lys til når mørket falder på. Vores powerbanks med lommelygter leverer et godt og stærkt lys samtidig med at du har muligheden for at oplade diverse elektroniske genstande.. Når du bruger en powerbank lommelygte skal du naturligvis huske at både opladning af elektronik og lyset bruger samme strøm. Har du derfor haft gang. I lommelygten vil du højst sandsynligt ikke kunne oplade din telefon dagen efter. Har du til gengældt opladt din telefon hen over dagene er det heller ikke sikkert at din lommelygte har nok strøm til natterand. Vi har naturligvis powerbank lommelygter med en stor batterikapacitet, men det er en vigtig tanke at have i baghovedet når du bruger din lommelygte til enten opladning eller som lyskilde.

ALLE skal have en lommelygte

Du behøver hverken være spejder eller bruge en masse tid i det fri for at have brug for en lommelygte. Lommelygten hører faktisk til i alle hjem og er en redningsmand hvis strømmen går eller der er brug for lys i mørke kroge. Lommelygten er utrolig handy, og vælger du en lille model skal du heller ikke have et kæmpe skrummel liggende. Med en lommelygte er du sikker på at du altid har mindst én form for lys uanset hvad. Gør strømmen eller skal du ud i naturen kan du være sikker på at din lommelygte nok skal sørge for at lyse op foran dig, du skal blot huske altid at have nye lommelygten fuldt opladt, eller have nye batterier liggende i skuffen hvis den kræver dem.

Lommelygten findes i din smartphone

De fleste tænker måske slet ikke over om de har brug for en lommelygte, for vi render jo rundt med en hver eneste dag. Langt de fleste smartphones skan også bruges som lommelygte. På nogle modeller er det skærmen der lyser op, mens andre telefoner kan skinne en skarp blitz ud konstant. Sker det at strømmen går kan din smartphone godt bruges i et lille stykke tid, eller i hvert fald indtil du lægger mærke til at strømmen hurtigt falder. 

Din lommelygte har naturligvis også brug for strøm, men eftersom den oftest ikke skal bruges til andet end en lyskilde, kan den lyse langt længere tid end din smartphone. Du skal jo også sørge for at telefonen ikke går tør for strøm, for hvis der er strømsvigt kan den ikke lades op igen. Generelt er det en dum ide at bruge alt strømmen på en smartphone da det ofte er den eneste mulighed for kontakt til omverdenen - skal der ringes efter hjælp eller blot til venner og familie er det ikke smart hvis du har brugt al strømmen på lommelygte funktionen. 

Billige Lommelygter

Der var engang hvor alle havde en lommelygte og den blev flittigt brugt, men i dag bruger færre og færre en lommelygte dagligt (eller ugeligt eller månedligt). Bare fordi din lommelygte ikke er ofte i brug, betyder heller ikke at du skal have en dårligere lommelygte med dårligt lys liggende. Til gengæld vil de færreste betale et større beløb for en ommelygte der alligevel bare ligger gemt væk i skuffen det meste af tiden. Her på evermrta.dk behøver du ikke gå på kompromis! Vi sørger for at billige lommelygter der stadig sørger for et ordentligt lys.

Der er naturligvis forskel på hvor skrapt en lommelygte lyser, men vælger du en billig lommelygte betyder det ikke nødvendigvis at du får en svagere lommelygte. Hos os finder du udelukkende gode lommelygter til billige priser. Tag et kig og find lige den type lommelygte du har brug for!   

Lommelygter med Dag-til-Dag Levering

Har du akut brug for en lommelygte kan du altid vælge dag til dag leverig hos os. Bestiller du en lommelygte der er på lager indenfor vores åbningstider kan du modtage den allerede i morgen! Det er slut med at vente flere dage på en pakke fra en netbutik - vi sørger for at du modtager dine varer så hurtigt som muligt! Du skal blot klikke dig ind på lige den lommelygte du helst vil have, lægge den i kurven og når du går til kassen kan du vælge den leveringsmetode der passer dig bedst.