Tilbehør til Nilfisk One / Go / GM / Coupe / Neo

 • Støvsugerposer til Nilfisk One / Go / GM / Coupe / Neo

  Støvsugerposer til Nilfisk One / Go / GM / Coupe / Neo

 • Mundstykker til Nilfisk One / Go / GM / Coupe / Neo

  Mundstykker til Nilfisk One / Go / GM / Coupe / Neo

 • Duftkugler til Nilfisk One / Go / GM / Coupe / Neo

  Duftkugler til Nilfisk One / Go / GM / Coupe / Neo

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (16)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Nilfisk One, Go, GM, Coupe og Neo

Tilbehør til din Nilfisk støvsuger, dækker over alt det du kan få til din model. De vil sige alt fra de mest nødvendige som nye støvsugerposer og ekstra ting såsom duftperler eller andet. Kan du bruge det i forbindelse med din Nilfisk, så er det udstyr! Nogle tilbehør lægger du hurtigt mærke til at du mangler. Har du fx ikke et lille lager af poser vil du opdage at du mangleren hver gang du skal have fat i en ny. Det samme gælder for filtre og reservedele som måske skal skiftes en gang imellem. 

Andet Nilfisk tilbehør ved du måske ikke at du mangler før du opdager at det findes! Det kan være du altid gør rent med det samme universal mundstykke til Nilfisk, men så opdager du et mundstykke specielt til hundehår og lige pludselig tager det ingen tid at støvsuge måtten ude i gangen. Du kan også komme om bag radiatorerne helt uden problemer med et fugemundstykke. Nye Nilfisk mundstykker kan gøre rengøringen nemmere, hurtigere og mere effektiv - what’s not to like? 

Nilfisk One, Go, GM, Coupe og Neo - hvad er forskellen?

Nilfisk Go, One, GM, Coupe og Neo er de kompakte og effektive modeller til et mindre hjem. De er designet til mindre boliger og har en masse smarte funktioner der gør at de passer ind, også selvom pladsen er trang. Selvom du får en mindre model, bliver du ikke snydt for en god støvsuger om sagtens kan tackle alt hverdagens skidt, snavs og støv. 

Alle modeller er naturligvis lidt forskellige, og på flere punkter end bare udformning o g farvevalg. Nogle maskiner har en lidt bedre sugeevne og kraft og ligger derfor i en lidt dyrere ende, men overalt kan alle støvsugere klare en klassisk rengøring, uanset om det er en One, Go, GM, Coupe eller Neo du har stående derhjemme. 

Du kan være rigtig glad for din støvsuger hvis du har en af disse modeller, og derfor skal den naturligvis også have alt det rette tilbehør og udstyr. Det kan være du lige har anskaffet dig en Nilfisk og gerne vil se alt det man kan få til lige din model, el. Eller også har du måske en lidt gammel model der har brug for nye dele så den fortsat kan holde den rene linje hjemme ved dig.

Alle modeller bruger samme udstyr!

Uanset hvilken af disse Nilfisk modeller du har, kan du gøre brug af alt det samme tilbehør. Nilfisk Neo, One, Coupe og GM bruger nemlig alle de samme dele når det kommer til ekstraudstyr. Maskinerne er ikke helt ens, men skal du have fat i nye støvsugerposer, mundstykker, eller andet er der ikke forskel.

Alle 5 Nilfisk modeller bruger standard 32 mm universal mundstykker. Det betyder at det er super nemt for dig at finde nye og også helt anderledes mundstykker som passer perfekt til din støvsuger. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvor og hvad du kan støvsuge derhjemme når du har det rette Nilfisk mundstykke siddende for enden af din One, Go, GM, Coupe eller Neo. Tag din støvsugning til nye højder med et nyt mundstykke og få et renere hjem end nogensinde før.

Hvor tit skal dine Nilfisk dele skiftes

Din Nilfisk klarer helt sikkert rengøring fantastisk hjemme ved dig, og det er ikke meget tid du skal sætte af til vedligehold eller udskiftning af udstyr. Det anbefales at du husker at holde dit støvsuger ren efter hver brug, så får du nemlig også en maskine der holder meget længere. Er der langhåret familiemedlemmer eller kæledyr kan det især være en god ide at rengøre mundstykke for eventuelle ekstra hår og støv efter hver brug. Håret kan hurtigt hobe sig op og det bliver rigtig træls hvis det sætter sig helt fast i fx mundstykket eller i hjulet så du ikke længere nemt kan trække din Nilfisk hen over gulvet når du støvsuger.

Præcis hvor ofte du dog skal have sat en ny pose eller måske helt have skiftet mundstykket kommer helt an på hvordan du bruger sin støvsuge. Støvsugerposen skal først skiftes når den er fyldt, så der kan gå alt mellem en måned til et halvt år. Det kommer helt an på hvor meget skidt din Nilfisk One, Go, GM, Coupe eller Neo får suget op. Eftersom modellerne er mere kompakte, får du naturligvis også en lidt mindre pose, som derfor skal skiftes lidt oftere. 

Det kan ske at du ikke skal have fat i et nyt mundstykke i hele in Nilfisk levetid. Sørger du for at holde det rent og bruge det til de gulvtyper og rengøringsopgaver de er beregnet til, kan det godt holde i super lang tid. Oftest er der en hel anden grund til at få fat i nye mundstykker. Med et mundstykke til Nilfisk One, Go, GM, Coupe eller Neo kan du nemlig få støvsuget helt nye og anderledes steder i dit hjem. Har du dog et parketmundstykke der har mistet en masse hår eller et børstemundstykke der ikke længere dur som det skal er det en rigtig god ide at få skiftet det ud så du altid kan gøre grundigt rent. 

Når det kommer til filtre, har du nogle lidt mere præcise tidsramme for hvornår tilbehøret i din Nilfisk One, Go, GM, Coupe eller Neo skal skiftes. Det motorfilter der sidder bag støvsugerposen skal skiftes efter hver 4. - 5. pose, det passer med at du er gået igennem en pakke. Har du en Nilfisk model med et HEPA-filter skal dette rengøres jævnligt og udskiftes efter 1-3 år, det kommer helt an på hvor mange støvpartikler det har samlet op. 

Uanset hvilken type Nilfisk One, Go, GM, Coupe eller Neo udstyr du skal have skiftet, er det en god id, altid at lytte efter hvad fabrikanten siger. Det anbefales altid at du læser manualen for din støvsuger og følger instrukserne deri så du er helt sikker på at du gør det du skal for at din støvsuger holder længst muligt.