Mundstykker til Nilfisk One / Go / GM / Coupe / Neo

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (13)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nilfisk One, Go, GM, Coupe og Neo Mundstykker - Få nemmere et renere hjem

Der sidder sikkert altid ét bestemt mundstykke Nilfisk One, Go, GM, Coupe eller Neo mundstykke for enden af din støvsuger. De fleste af os har det med bare at bruge det kombi-mundstykke der kom med støvsugeren da vi købte den, men du kan få endnu mere ud af din rengøring hvis du husker at skifte det ud når det er passende. Det er så nemt bare at bruge sådan et universal mundstykke til Nilfisk som kan lidt af det hele. Det performer ok på hårde gulve, helt fint på gulvtæppet, men måske er det lidt for stort eller klodset til at komme helt ind i alle krogene.  Men det behøver du ikke nøjes med! 

Med specialiserede Nilfisk mundstykker kan du komme i selv de mindste kroge, få støvsuget dine møbler eller få fjernet alle hundehår fra måtten helt uden problemer. Du får en meget hurtigere og mere effektiv med det rette mundstykke til Nilfisk One, Go, GM, Coupe og Neo. Har du et mundstykke der passer specifikt til dine parketgulve eller meget smalt design så det kan komme bag radiatoren, så du ikke kun nemmere ved at gøre rent, der bliver også mere rent.

Kan det betale sig at skifte mundstykke mens du støvsuger?

Svaret må helt klart være et rungende ja! det kan sagtens betale sig at skifte mundstykker under en støvsugning. De få sekunder det tager at skifte til et nyt støvsugerhoved er hurtigt tjent hjem igen bagefter når støvsugningen bliver SÅ meget nemmere. 

Det tager ingen tid at skifte mundstykket på din Nilfisk One, Go, GM, Coupe eller Neo og det resulterer i at du får et endnu renere hjem. Med det rette mundstykke kan du nemlig få støvsuget alle steder der trænger, uanset hvor det er. Giv dine møbler en tur eller få støvsuget omme bag vaskemaskinen hvo0r du normalt ikke kan komme om. Du ender ofte med at spare tid ved at skifte Nilfisk mundstykke mens du støvsuger, for din rengøring bliver meget mere effektiv når du har lige det støvsugerhoved der passer bedst til opgaven. 

Hvilke mundstykker bruger Nilfisk One, Go, Gm, Coupe og Neo?

Langt de fleste Nilfisk modeller bruger standard 32 mm mundstykker. Det betyder at du har et bredt udvalg af mundstykke til alle slags opgaver. Finder du et universal mundstykke som du mangler, er der stor chance for at det også passer på lige din Nilfisk. Du skal kun holde øje med om mundstykket er 32 mm i diameteren og så kan du sikkert få sat det på din Nilfisk One, Go, GM, Coupe eller Neo 

Når det kommer til universelle mundstykker til Nilfisk One, Go, GM, Coupe eller Neo, findes der oftest 3 slags. Mundstykker med adaptere, mundstykke der skrues fast og så de mundstykke der bare passer perfekt fra starten. sidstnævnte er naturligvis de nemmere at få sat på din støvsuger, disse kan dog oftere være dyrere. Skal du i stedet havde fast monteret dit Nilfisk mundstykke med adaptere er det heller ikke den store sag. Du skal enten udelukkende bruge 32 mm ringen, eller ruge 32 mm plus alle større størrelser. Sæt 32 mm ringen i støvsugerrøret, og hvis den passer i, kan du blot sætte dit nye mundstykke fast på din Nilfisk og være klar til at støvsuge. Glider ringen til gengæld rundt inde i mundstykket, skal du nogle gange have fat i alle tingene. sæt ringene sammen, fra størst til mindst, hvor du naturligvis har 32 mm ringen som det mindste. Sæt så ringene i mundstykket, og så burde det være lige til at montere på din støvsuger. Du kan også støde på et støvsugerhoved der skal skrues fast, der sætter du det bare på støvsugerslangen og skruer indtil det sidder sikkert og ikke falder af under en støvsugning.

Du skal kun udskifte dine mundstykker hvis de er slidte eller ødelagte

I modsætning til støvsugerposer skal du ikke altid have fat i et nyt Nilfisk mundstykke fordi det gamle er opbrugt. Oftest skal du have et nyt mundstykke til One, Go, GM, Coupe eller Neo fordi du står overfor et nyt sted at rengøre, ikke fordi dit støvsugerhoved trænger til en udskiftning. Det er fedt at have et helt ekstra lager af forskellige mundstykker til din støvsuger, og har du flere forskellige du skifte imellem slider du heller ikke så meget på ét bestem mundstykke der så kan risikere at blive slidt eller ødelagt. 

Har du dog en gammel og træt Nilfisk, så kan det være at der kun skal et nyt mundstykke til, for at give din støvsuger helt nyt liv. Tag et kig på det støvsugerhoved du bruger mest, det kan være et klassisk kombi-mundstykke eller måske et parketmundstykke. Hvis mundstykke er beskadiget, slidt, eller måske hvilket helt ind i hår du ikke kan få af, så kan det være på tide at få sat et nyt for enden af din støvsugerrør.

Billige Mundstykker til Nilfisk One, Go, GM, Coupe og Neo

Nye Nilfisk mundstykker kan være en gevaldig opgradering til din støvsuger, men de behøver ikke koste en formue. Universal mundstykker ti Nilfisk One, Go, GM, Coupe og Neo kan sagtens klare opgaven så længe de opfylder din krav og passer til din støvsuger. Din nye Nilfisk One, Go, Coupe, GM eller Neo mundstykke skal blot passe til et standart 32 mm støvsugerrør, og så kan du være sikker på at det også passer på din Nilfisk. Ved at have en universel størrelse får du også oftest et større udvalg af støvsugerhoveder. Du har derfor meget nemmere ved at finde lige det mundstykke der passer til dit hjem!