Mundstykker til Electrolux

 • Electrolux PowerForce Serien Mundstykker

  Electrolux PowerForce Serien Mundstykker

 • Electrolux SilentPerformer Serien Mundstykker

  Electrolux SilentPerformer Serien Mundstykker

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (13)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Mundstykker til Electrolux der gør grundigt rent

Din Electrolux skal selvfølgelig sørge for altid at efterlade gulve og overflade helt rene når du har haft gang i den, men det kan være svært at nå ind til alt støvet eller for suget alle krummerne op hvis du ikke har det helt rigtige mundstykke. Det er rigtigt nemt at finde et nyt støvsugerhoved til Electrolux da langt de fleste bruger mundstykker i størrelsen Ø32. 

Det rigtige mundstykke til Electrolux sørger for en endnu bedre støvsugning, og giver dig mulighed for at komme ind i kroge og hjørner. Få en endnu bedre og meret fekketit støvnung hvis du finder lige det mundstykke til electrolux som netop dit hjem kræver. 

Mundstykker til Electrolux - til alle gulve & overflader

De fleste af os har store flade rmen enten trægulv eller gulvtæppe. Uanset hvordan dit gulv ser ud derhjemme skal du naturligvis have et mundstykke til electrolux som kan klare opgaven. Har du trægulve er et parketmundstykke til Electrolux at foretrække. et parketmundstykke har en række bløde børster samt hjul der sørger for at hovedet nemt glider hen over dit gulv uden at ridse. Du kan desværre nemt få små skrammer i lakken på dit gulv hvis du har et mere hårdt mundstykke med hårde børster siddende for enden af din støvsuger. 

Har du et dejligt blødt tæppe derhjemme skal du naturligvis også kunne støvsuge dette ordentligt. Ved støvsugning af tæpper skal du ofte sætte sugeevne lidt ned da din støvsuger ellers kan komme til at suge sig helt fast på tæppet. Et mundstykke til tæpper sørger for at du nemt kan køre støvsugeren hen over tæppet og sørger for at efterlade det fint og rent. 

Du kan naturligvis også få mere specialisere mundstykke til Electrolux som fx et børstemundstykke der passer perfekt til støvsugning af møbler eller hårde overflade som ikke må ridses. Uanset hvad opgaven er så kan du helt sikkert finde et mundstykke til lige din Electrolux som kan klare den opgave du står overfor.

Har du kæledyr? Lad det rette mundstykke klare rengøringen

Alle med langhåret kæledyr ved hvor træls det er at der konstant ligger en masse hår rundt omkring i hjemmet. Hunde- eller katte hår kan nemt sidde fast i et støvsugerhoved eller stoppe et mundstyk til hvis du har et dyr der fælder en masse. Det er heller ikke altid at håret har nemt ved at blive støvsuget ordentligt op, og der er ofte efterladt en del hvis du fx støvsuger din sofa mens din firbenede ven fælder en masse. Med et electrolux mundstykke til hundehår (og kattehår selvfølgelig) får du nemmere ved at gøre rent efter dit kæledyr. kælredyrs mundstykker til elextrolux er ddesignet så de fanger flest mulige hår så dit hjem fortsat kan være pænt og rent, også selvom du har et kæedyr der fælder utroligt meget. 

Kom i alle kroge og hjørner med et mundstykke til electrolux

Du tænker måske at du altså sagtens kan bruge dit normale støvsugerhoved til alle slags opgaver, og der tager du naturligvis ikke helt fejl. Du kan sagtens bruge dit klassiske mundstykke til electrolux, men det bliver altså bare meget nemmere, hurtigere og renere hvis du vælger et mundstykke der passer specifikt til opgaven. Med det helt rette mundstykke kan du fx komme helt ned mellem sofapuderne for at støvsuge krummer på, eller endda sørger for at støvsuge under en rist eller i de mindste sprækker. Du kan også bruge din støvsuger til fx at rengøre dine møbler uden at du efterlader mærker eller eventuelt gør skade på stoffet. På bundlinjen får du altså endnu mere ud af din støvsuger, og det helt rette mundstykke til electrolux kan gøre støvsugningen til en leg!

Det tager ingen tid at skifte til det rette mundstykke

Du kan få monteret det helt rette støvsugermundstykke på din electrolux på bare få sekunder. Det kræver blot at du tager dit gamle støvsugerhoved af og sætter det nyt på. Nogle electrolux støvsugere har forskellige systemer når det kommer til påsætning af nye mundstykker, men uanset hvilken model du har, kan du være sikker på at det er en opgave der er nemt at klare. 

Du skal blot klikke eller trække det gamle mundstykke af og så sætte dit nye mundstykke til electrolux fast på samme måde. Sørger du for altid at have det rette mundstykke siddende på din støvsuger kan du være sikker på at støvsugningen går hurtigere og bliver en del nemmere!