Mundstykker til Electrolux PowerForce Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Nilfisk  (13)
 2. checkmark
  Miele (13)
 3. checkmark
  Bosch  (13)
 4. checkmark
  Electrolux (13)
 5. checkmark
  Bosch Serie 4 (12)
 6. checkmark
  Hoover (12)
 7. checkmark
  Kärcher Støvsugere (12)
 8. checkmark
  Bosch Serie 2 (12)
 9. checkmark
  Kärcher WD6 (12)
 10. checkmark
  Bosch Serie 6 (12)
 11. checkmark
  Siemens IQ300 (12)
 12. checkmark
  Siemens Synchropower (12)
 13. checkmark
  Miele C2 Serien (12)
 14. checkmark
  Miele C1 Serien (12)
 15. checkmark
  Nilfisk Buddy II (11)
 16. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (11)
 17. checkmark
  Kärcher SE 4001 (9)
 18. checkmark
  Kärcher SE 4002 (9)
 19. checkmark
  Dyson V10 (1)
 20. checkmark
  Dyson V6 (1)
 21. checkmark
  Dyson V7 (1)
 22. checkmark
  Dyson V8 (1)
 23. checkmark
  Dyson V11 (1)
 24. checkmark
  Dyson V12Slim (1)
 25. checkmark
  Dyson V15 / V15s (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Opgrader Electrolux PowerForce med lige det mundstykke du mangler!

Du kan få meget mere ud af din støvsuger, hvis du sørger for at have alt det rigtige tilbehør. Noget af det smarteste du kan få til Electrolux PowerForce, er nye mundstykker og støvsugerhoveder som passer til netop dit hjem. Har du Electrolux PowerForce mundstykker til lige dine gulve eller møbler vil du kunne få en meget hurtigere, nemmere og mere effektiv rengøring - det eneste du skal, er at udskifte mundstykkerne mens du rengør så du altid har det rigtige siddende for enden af din støvsugerslange. 

Find de helt rette mundstykker til opgaven 

Din støvsugning er nemmest hvis du har det helt rigtige mundstykke på Electrolux PowerForce. Du kan naturligvis bruge et universal mundstykke til det meste, men vil du gerne i selv de mindste hjørner og kroge er det en god ide at finde nogle mere specialiserede mundstykker. Har du et lækkert parketgulv i stuen er et parketmundstykke at foretrække, har du derimod tæpper i det meste af dit hjem er det mundstykke ikke det bedste. Har du kæledyr der fælder, er det en rigtig god ide med et Electrolux PowerForce mundstykke til hundehår, men det kan nemt blive overflødigt hvis du ikke har en firbenet ven. Dog kan det være rigtig smart hvis der er langhåret familiemedlemmer i hjemmet der fælder en masse! Netop hvilket mundstykke du skal have siddende på din støvsuger kommer nemlig helt an på hvilken opgave du bevæger dig ud på. Du vil ofte ikke kunne støvsuge møbler eller nå ind bag radiatoren med et standardmundstykke, til gengæld er det rigtig godt hvis du har en masse gulvplads der skal have en støvsugning. 

Få en mere effektiv rengøring med et nyt mundstykke

Med det rette mundstykke til Electrolux PowerForce kan du også støvsuge steder du måske ikke gjorde før! Med et børstemundstykke til møbler kan du støvsuge alt fra spisebordsstole til sofaer uden problemer, og du kan måske komme ind i den lille sprække mellem vaskemaskinen og væggen med et fugemundstykke. Et nyt Electrolux PowerForce mundstykke åbner op for en hel ny verden af hvor og hvad du kan støvsuge, det er næsten kun fantasien der sætter grænser! Husk at holde dit mundstykke til Electrolux PowerForce rent, så får du mest muligt ud af det! Hvis dit gamle støvsugerhoveder piver når det glider hen ad gulvet, eller slet ikke glider, kan det være fordi der sidder en masse hår og støv i mundstykket. Vi anbefaler at du fjerner skidt og skrammel fra dit Electrolux PowerForce mundstykke efter hver brug. Et rent mundstykke har en længere levetid, og så sørger det også for en langt bedre støvsugning, da det altid virker optimalt. 

Hvilke mundstykker passer til Electrolux PowerForce Serien?

Electrolux PowerForce bruger helt klassiske mundstykker med en diameter på 32 mm. Det betyder at langt de fleste mundstykker du finder, vil kunne passe på lige din støvsuger. Mange støvsugerhoveder er også justerbare så de kan passe til et hav af forskellige modeller og mærker, og her indgår 32 mm for det meste også. 

Montér mundstykket nemt & hurtigt 

Det tager ingen tid at skifte et Electrolux PowerForce mundstykke. Du skal blot klikke dit gamle mundstykke af og så sætte det nye på. Det tager ikke mere end et minut, og det betyder også at du nemt og hurtigt kan finde det rette mundstykke frem under en støvsugning. Skift fra et parketmundstykke til trægulvene over til et mundstykke til hundehår for at fjerne alle hårene fra sofaen og skift så til et universal mundstykke for at støvsuge tæppet under sofaen. Det tager ikke særlig lang tid, men det gør din støvsugning meget nemmere og hurtigere. Gør brugen af Electrolux PowerForce til en leg, hvis du sørger for at vælge de mundstykker der passer til dit hjem