MacBook Air (A1369 / A1466) Sleeves

Alle slags sleeves til din MacBook Air!kuzz

Hvis du er ejer af en MacBook Air, så ved du også, at selvom det er en utrolig lækker og tynd MacBook, så kan den nemt gå i stykker grundet dens smalle tykkelse. Hvis du blot opbevarer din MacBook Air i din taske uden noget sleeve, så er risikoen for, at den får skrammer og skader høj, og derfor ville et sleeve være en god måde at beskytte den på. Om det er en MacBook Air 11" eller MacBook Air 13", så har vi sleeves til begge, og du kan være sikker på at finde et, du kan lide.

Stort udvalg af sleeves

Når man vælger et sleeve til sin MacBook Air, så vil man selvfølgelig gerne have et sleeve, der afspejler ens egen personlighed og smag. Vi har utrolig mange forskellige sleeves i forskellige materialer, farver og design og derfor kan du sagtens finde et sleeve, der passer til netop dig og din MacBook Air.

I vores sortiment finder du sleeves lavet af enten læder, uld, filt, nylon eller neopren. Alle er lavet i utrolig god kvalitet, og du kan være sikker på, at din MacBook Air er godt beskyttet i alle vores sleeves.

Flere af vores sleeves har også lommer til ekstra papirer, så du nemmere kan holde styr på dine ting.

Tag et kig i vores katalog og find et sleeve, der passer til netop dig!