Tilbehør til iRobot Roomba 600-Serien

  • iRobot Roomba 600-Serien Børster

    iRobot Roomba 600-Serien Børster

  • iRobot Roomba 600-Serien Filter

    iRobot Roomba 600-Serien Filter

  • iRobot Roomba 600-Serien Tilbehørspakker

    iRobot Roomba 600-Serien Tilbehørspakker

  • iRobot Roomba 600-Serien Dørtrinsrampe

    iRobot Roomba 600-Serien Dørtrinsrampe

  • iRobot Roomba 600-Serien Duftkugler & Duftpinde

    iRobot Roomba 600-Serien Duftkugler & Duftpinde

Styrk sugeevnen med det rette tilbehør til iRobot Roomba 600 Serie robotstøvsugere

Hvis du oplever, at din iRobot Roomba robotstøvsuger har en dalende ydeevne, så kan det vel og mærke betyde, at den trænger til en kærlig hånd, og dermed at visse dele skal renses eller udskiftes.

For hvis en robotstøvsuger er dalende i niveauet, betyder det såmænd ikke kun, at den er gået i stykker. Det kan blot være nogle af delene inde i robotstøvsugeren, som skal skiftes ud med et par nye dele. 

Det anbefales faktisk, at dele som et filter, en støvsugerpose og børster bliver skiftet med 2-3 måneders mellemrum for at opretholde en stabil ydeevne og dermed en effektiv støvsugning. Som oftest kan man også se og mærke, når dele trænger til at blive skiftet. 

Det er vigtigt at skifte delene for at vedligeholde din iRobot Roomba robotstøvsuger, men også for at forlænge dens levetid.

Med nyt tilbehør til iRobot Roomba 600 Serien er det nemt og hurtigt at udskifte de gamle dele med nye reservedele uden at skulle bruge værktøj.

Bruger hele iRobot Roomba 600 Serien det samme udstyr?

Alle modeller i 600 serien bruger samme tilbehør. Men det anbefales stadig, at du tjekker, om din nuværende iRobot Roomba robotstøvsuger er fra 600 serien, inden du køber dit næste tilbehør.

Herunder tilbehør til iRobot Roomba 600 Serien er det muligt at anskaffe sig tilbehør, der både er nødvendigt, og noget ekstra udstyr, som er mere praktisk at have. 

Tilbehør, som er nødvendigt, vil være dele, såsom filtre, støvsugerposer og børster, som skal udskiftes hver 2. eller 3. måned og er vigtig i forhold til en effektiv støvsugning. Hvis ikke disse nødvendige dele skiftes, vil man muligvis opleve dårligere sugeevne eller skidt i afkrogene.

Ekstra udstyr, som er mere praktiske end nødvendige, er børstekamme og støddæmpere.