iPhone 11 Pro Max Tilbehør

iPhone 11 Pro Max er kraftfuld som en computer

iPhone 11 Pro Max er den ultimative smartphone. Den er ligeså kraftfuld som sin lillebror iPhone 11 Pro, og til sammen udgør de Apples hidtil mest fremtrædende mobiler - på det indre såvel som det ydre. iPhone 11 Pro Max giver dig en stribe af nye og forbedrede funktioner pakket ind i det klassiske og ufravigelige Apple-design. 

Med sit Super Retina XDR OLED display på intet mindre end 6,5" er iPhone 11 Pro Max den største af de tre versioner, der alle er lanceret samtidig. Med den indbyggede innovative U1-chip får din smartphone rumfornemmelse, og ved hjælp af simple ændringer i fysisk placering i et rum, kan du gøre din enhed synlig eller usynlig for andre i nærheden.

Face-ID oplåsningsmekanismen er desuden gjort 30 procent hurtigere end tidligere, så du har endnu nemmere adgang til din smartphone. Fortællingen om iPhone 11 Pro Max er uendelig, for Apple har ikke sat grænser for, hvor de kan udvikle deres teknologi - og det er lige netop iPhone 11 Pro Max et solidt bevis på. Her på siden har vi samlet et næsten ligeså uendeligt antal covers, beskyttelser, kabler og andet tilbehør til din iPhone 11 Pro Max, så du kan gøre den helt til din egen. Tag et kig og opgrader din iPhone med det rigtige udstyr helt fra start!