iPhone 11 Pro Max Opladere & Kabler

fdsOpladere & Kabler til iPhone 11 Pro Max

Mangler du en ny oplader til din iPhone 11 Pro Max? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig både komplette opladere og ekstra lightning kabler til iPhone 11 Pro Max. Selvom din nuværende oplader stadig virker, som den skal, kan det være en god ide at investere i en ekstra, du kan gemme i skuffen til nødstilfælde eller for eksempel rejser. Vores oplader kabler er hvide og 1 meter lange, og de tilsluttes via USB.

Med et opladerkabel til din iPhone 11 Pro Max kan du oplade din iPhone direkte i computeren eller du kan købe kablet sammen med en USB adapter, så du kan oplade din telefon via stikkontakt. Et opladnings kabel til iPhone 11 Pro Max kan ikke kun bruges til opladning, men også til dataoverførsel mellem computer og din iPhone 11 Pro Max. 

Mobil QI
Din iPhone 11 Pro Max kan også oplade trådløst. Men en trådløs oplader til iPhone 11 Pro Max skal du blot lægge din telefon på pladen, eller i holderen og så oplader din telefon nemt og hurtigt helt uden ledning. I kataloget ovenfor finder du vores fede udvalg af forskellige trådløse opladerer der varierer i design og farver så du helt sikkert finder en Qi oplader til iPhone 11 Pro Max der passer til dig! En trådløs oplader er super smart. Du kan f.eks lægge den på dit natbord, så behøver du nemlig slet ikke fumle med ledningen i mørke og med trætte øjne.