iPhone 11 Pro

  • iPhone 11 Pro Covers

    iPhone 11 Pro Covers

  • iPhone 11 Pro Opladere & Kabler

    iPhone 11 Pro Opladere & Kabler

  • iPhone 11 Pro Panserglas & Skærmbeskyttelse

    iPhone 11 Pro Panserglas & Skærmbeskyttelse

drftghhjEr iPhone 11 Pro verdensrekorden i smartphone?

Den nyeste udgave af Apple iPhone sprænger rammerne for, hvad fans og trofaste Apple-kunder havde troet, de kunne regne med i en ny smartphone. iPhone 11 Pro er ikke bare plusudgaven af iPhone 11 - den er også midterbarn, og storebror hedder iPhone 11 Pro Max. Med en større skærm og mere kraftfulde komponenter end nogensinde før er iPhone 11 Pro den ultimative smartphone skabt af Apple til dig.

Første triple-kamera i Apples historie!

Som den mest bemærkelsesværdige udvikling er iPhone 11 Pro udstyret med et triple kamera i en kvadratisk formation bagpå telefonen. Sammen med iPhone 11 Pro Max udgør denne nye flagskibsduo de allerførste iPhones med tre linser i ét kamera nogensinde. Også opladningsformen vækker opsigt, fordi Apple for første gang siden iPhone 5 afviger fra det velkendte lightning-stik i en ny og opgraderet version, der til forveksling ligner USB-C. 

Apple iPhone 11 Pro er desuden udstyret med en helt utrolig chip, der bedre end nogensinde før øger performance-evnen og CPU-hastigheden. Det ekstra kraftfulde indre hjælper prisen på iPhone 11 Pro opad, og den nye smartphone går for omkring 9.000 kroner og opefter herhjemme. I iPhone 11 Pro får du med sikkerhed en mobil, der er værd at passe godt på. Derfor har vi samlet et kæmpe udvalg af tilbehør og beskyttelse til Apple iPhone 11 Pro, så du både hurtigt, nemt og billigt kan finde lige præcis det, du leder efter.