iPhone 11 Pro Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iPhone 11 Pro (14)
 2. checkmark
  iPhone 11 Pro Max (6)
 3. checkmark
  iPhone X (4)
 4. checkmark
  iPhone XS (4)
Farve
 1. checkmark
  Gennemsigtig (10)
 2. checkmark
  Grå (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

jnhtsbhfgBeskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse til iPhone 11 Pro

Selvom iPhone 11 Pro er den mindste smartphone i iPhone 11-serien får du stadig en masse skærm for pengene. 11 Pro er ikke ligefrem en billig telefon og det er derfor vigtigt du passer ekstra godt på den! For at passe bedst muligt på din mobil vil vi altid anbefale at du påsætter et cover og monterer en form for skærmbeskyttelse.

iPhone 11 Pro skærmbeskyttelse består for det meste af en form for beskyttelsesglas der sørger for at passe på selve skærmen på din telefon. Med et iPhone 11 Pro beskyttelsesglas beskytter du dit display så det ikke bliver knust eller får ridser, når du uheldigvis taber din smartphone eller lader den ligge i lommen sammen med dine nøgler.

Der findes mange forskellige måder at afskærme displayet fra omgivelserne på, og her på siden finder du vores bud på de bedste former for beskyttelse. Vi anbefaler klart at du påsætter et iPhone 11 Pro beskyttelsesglas så hurtigt som muligt. Et hærdet beskyttelsesglas til iPhone 11 Pro fungerer som et ekstra lag glas ovenpå din smartphone, og skulle telefonen så komme i kontakt med skarpe, hårde eller spidse genstande, vil beskyttelsesglasset tage imod de slag og skrammer, som skærmen ellers ville være blevet påført.

Udover et klassisk beskyttelsesglas til iPhone 11 Pro finder du også bagside beskyttelsesglas, samt glas til dit kamera her på siden! Leder du efter et nyt beskyttelsesglas til 11 pro kan du også vælge vores smarte privacy glas til iPhone 11 Pro der sørger for både at beskytte din telefons display samt dit privatliv!

Med en god skærmbeskyttelse kan du (næsten) altid være sikker på, at skærmen indenunder ikke kommer noget til, når uheldet er ude. Et hærdet beskyttelsesglas er nemlig både stærkt og hårdført som et beskyttelses, så du kan undgå fremtidige ture til et værksted og have mobilen repareret. Alle vores skærmbeskyttelser kommer med to rengøringsservietter, så du kan gøre skærmen grundigt ren inden montering og dermed sikre dig selv den bedst mulige klæbeevne.

Leder du efter mere beskyttelse til iPhone 11 Pro kan du med fordel også påsætte et cover på din telefon. Mandler du et nyt fedt iPhone 11 Pro cover til en god pris skal du blot klikke lige HER. Ved at følge linket ser du hele vores brede udvalg af lækre iPhone 11 Pro covers