Covers til iPhone 11 Pro

1 til 12 af 24

 pr. side

1 til 12 af 24

 pr. side

justFede Covers til iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro er den første model siden iPhone X, hvor man for alvor ser ændringer i det ydre design. Sidst var det skærmen, der havde fået en makeover, denne gang er det kameraet på bagsiden af telefonen. Mange iPhones ligner hinanden så meget, at man godt kan bruge de samme covers på kryds og tværs uden at det sidder helt forkert eller dækker kameraet, men denne gang får du altså brug for at investere i noget helt nyt udstyr specifikt til iPhone 11 Pro.

Har du en lækker iPhone 11 Pro har vi her på siden samlet et hav af forskellige fede covers der kan beskytte og pynte din smartphone.  Uanset hvilken type cover til iPhone 11 pro du leder efter så finder du sikkert i kataloget ovenfor1

Er beskyttelse det mest vigtige for dig når du kigger på iPhone 11 Pro covers, så skal du klart vælge et armor eller flipcover til din telefon. Et flipcover dækker hele din telefon, inklusiv skærmen - når det er lukket. Denne form for beskyttelse er klart den mest effektive! Mange flipcovers har de samme kedelige farver og vi har derfor valgt flip covers til iPhone 11 pro i en masse fede farver og med sjove mønstre der får din smartphone til at se brandgodt ud.

Et iPhone 11 Pro flipcover kan også mere end blot passe på din telefon. Alle vores flipcovers har smarte indbyggede kortholdere der kombinerer pung og mobil i ét. Derudover kan de fleste af vores omslag til iPhone 11 også sætte så landskabsmode så du nemt kan se film og videoer.

Er du ikke til et flipcover, finder du også et stort udvalg af klassiske bagsidecovers til iPhone 11 pro. Med et helt standart iPhone 11 Pro cover er din telefon stadig beskyttet, men skærmen er dog i fare for at blive ridset eller skrammet. Vores bagside covers fås i flotte farver og med fede designs, og du finder sikkert et cover til iPhone11 pro der passer til dig!

Uanset hvilket cover du vælger her fra siden, er du sikret et cover der beskytter effektivt og får din telefon til at se ekstra godt ud. Vi anbefaler altid at du monterer panserglas eller en anden form for skærmbeskyttelse i forbindelse med dit cover - dette finder du selvfølgelig også her på evermart.dk. Leder du efter et beskyttelsesglas skal du blot klikke lige HER for at se vores udvalg af skærmbeskyttelse.

Tag et kig her på siden og find lige det iPhone 11 Pro cover der passer bedst til dig og din telefon. Uanset hvad du leder efter, kan du med garanti finde noget, der falder i din smag, så slå dig løs!