HEPA Filter til Electrolux

 • HEPA filter til Electrolux UltraOne Serien

  HEPA filter til Electrolux UltraOne Serien

 • HEPA Filter til Electrolux UltraSilencer Serien

  HEPA Filter til Electrolux UltraSilencer Serien

 • HEPA Filter til Electrolux PowerForce Serien

  HEPA Filter til Electrolux PowerForce Serien

 • HEPA Filter til Electrolux SilentPerformer Serien

  HEPA Filter til Electrolux SilentPerformer Serien

Sundere indeklima med et nyt HEPA Filter til Electrolux

Med tiden bliver der støvet og beskidt forskellige steder indenfor, og en del af denne skidt lander på gulvet. Derfor er det vigtigt med en effektiv og ordentlig støvsugning, så gulvet igen kan blive rent.

Men jo mere en Electrolux støvsuger opfanger af skidt og støv, jo mere beskidt og tilstoppet bliver filteret inde i maskinen. Med et tilstoppet filter vil støvsugeren have en dårligere sugeevne, fordi luften får sværere ved at strømme igennem.

Derfor er det vigtigt af og til at udskifte filteret til fordel for et nyt. Her er det en rigtig god ide at skifte til et HEPA-filter. Et HEPA-filter til Electrolux støvsugere har generelt en mere effektiv filtrering end normale filtre og giver dermed en bedre støvsugning.

Derudover efterlader filteret langt færre partikler i luften, hvilket er en stor fordel for allergikere. Et Electrolux HEPA-filter opfanger nemlig en lang række allergener fra blandt andet pollen, skidt og kæledyr.

Dermed er et HEPA-filter til Electrolux støvsugere et godt valg til at opretholde et sundt indeklima og en pæn rengøring.

Hvor ofte skal man skifte et Electrolux Hepa Filter?

Skidt og snavs kan nemt fjernes fra gulvet, men det kommer desværre også nemt igen efter noget tid. Derfor må vi af og til svinge støvsugeren frem for at få et pænt og rent gulv. Men jo oftere vi svinger støvsugeren frem, jo hurtigere bliver Electrolux filteret også beskidt grundet støv og snavs.

Men det er ikke altid nødvendigt at udskifte et Electrolux HEPA-filter. Af og til kan det også blot renses og derefter blive genbrugt. Hvis ikke det udskiftes, er det vigtigt, at det renses en gang imellem for at opnå en effektiv sugeevne og dermed den bedste rengøring.

Dog vil der komme et tidspunkt, hvor det skal skiftes, da det bliver slidt helt i bund. Derfor anbefales det, at støvsugerfilteret - også et Electrolux HEPA-filter - bliver udskiftet hver 12. måned. Men svinges støvsugeren meget ofte, skal det formodentligt skiftes noget før.