HEPA Filter til Electrolux UltraOne Serien

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Electrolux UltraOne (3)
Farve
  1. checkmark
    Blå (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Renere luft og gulve med et nyt HEPA filter til Electrolux UltraOne serien

Din støvsugers støvfilter spiller en vigtig rolle i den daglige rengøring. Det sørger nemlig for, at alt det snavs og støv, som suges op fra gulvet, ikke ende i luften i hjemmet. Derfor skal denne del gerne være i god stand. Du bør derfor tage delen ud, og tømme den i skraldespanden en gang imellem, og eventuelt børste det resterende støv ud med eksempelvis en blød pensel.

Fyldes dit Electrolux Ultra One filter med for meget støv, blokerer det for at luften kan forlade din støvsuger igen. Det påvirker sugeevnen, og dermed også rengørings-resultatet. Det anbefales, at man udskifter sit Ultra One Hepa filter hver 12. måned eller efter behov. Udskiftning er nem og tager kun et øjeblik - til gengæld vil du kunne mærke en verden til forskel, hvis du skifter et gammelt slidt og fyldt filter ud med et spritnyt.

Hepa filtre har en bedre filtreringsevne sammenlignet med andre typer. Det fanger derfor en langt flere partikler og heriblandt allergener. Det gør filtre af denne type særligt populære blandt allergikere, eller folk, der blot ønsker et bedre og sundere indeklima.