Gofast Elektrisk Løbehjul Tilbehør

  • Dæk & Slanger til Gofast

    Dæk & Slanger til Gofast

  • Opladere til Gofast

    Opladere til Gofast

  • Lys & Reflekser til Gofast

    Lys & Reflekser til Gofast

  • Tasker & Transport til Gofast

    Tasker & Transport til Gofast

  • Reservedele & Tilbehør til Gofast

    Reservedele & Tilbehør til Gofast

  • Lygter til Gofast

    Lygter til Gofast

  • Låse til Gofast

    Låse til Gofast

  • Bremser til Gofast

    Bremser til Gofast

  • Tilbehørspakker til Gofast

    Tilbehørspakker til Gofast

GofastGofast El-Løbehjul

Gofast er et dansk firma som specialiserer sig i at lave elektriske løbehjul. Alle deres elektriske løbehjul lovlige og fås til en overkommelig pris, nemlig under 3.000kr. Med et Gofast el-løbehjul kan du nemt og sikkert køre lige derhen hvor du vil, og med en tophastighed på 20km i timen har du altid fuld kontrol over dit løbehjul. Gofast elektrisk løbehjul kan køre op til 20km på en opladning og selve ladetiden er på 4 timer. Løbehjul en sjov og nem alternativ måde at komme fra A til B på, og med et el-løbehjul fra Gofast får du ikke sved på panden. Slip for at sidde fast i trafikken eller trampe løs i pedalerne på en cykel.

Hvis du vælger et elektriske løbehjul som transportmulighed får du en masse frisk luft uden at du selv skal på overarbejde. Stil dig blot til rette på løbehjul og tryk på så speederen for at komme afsted. Et Gofast elektrisk løbehjul kræver ikke meget vedligehold, og udover en opladning i ny og næ, holder det faktisk sig selv.

Dog kan det ske at du punkterer, at dine dæk blive for slidte, refleks klistermærker falder af eller noget helt fjerde. Leder du efter nye Gofast reservedele er du kommer til det helt rette sted. Her på siden har vi samlet alt det tilbehør du kan få brug for i forbindelse med dit Gofast el-løbehjul.

Hvis du er i tvivl om hvordan du bruger dit Gofast løbehjul, eller hvordan du udskifter særlige reservedele eller tilbehør har Gofast lavet en lang række fede og hjælpsomme YouTube videoer som viser dig præcis hvordan du skal udføre en udskiftning eller en reparation af dit løbehjul. Hvis du er i tvivl om noget som helst vil vi helt klart anbefale at du følger disse videoer så du er sikker på at du ikke skader dit løbehjul samt at du får gjort det helt rigtige.

Udover reservedele og standart tilbehør finder du her på evermart.dk også en masse fedt ekstra udstyr. Opgrader dit Gofast el-løbehjul med et sidespejl, en smart mobilholder eller måske en taske til styrret hvor du kan opbevare alle dine vigtigste ejendele. Uanset om du mangler en nødvendig reservedel eller fedt ekstra udstyr til Gofast elektrisk løbehjul så er du sikret produkter i god kvalitet. Leder du efter noget helt specifikt til dit Gofast kan du blot klikke dig på ikonerne øverst på siden.

Her finder du blandt andet dæk til Gofast el-løbehjul, låse, samt fede tilbehørspakker med en masse udstyr - og her får du selvfølgelig også mængderabat oveni. Tag et kig i kataloget ovenfor og find netop det du mangler til dit Gofast løbehjul!

Lovkrav til Elektriske Løbehjul

Gofast er desuden 100% lovligt at køre på, på de danske cykelstier. For at et elektrisk løbehjul er lovligt i Danmark skal det overholde en række krav:

  • Elektriske løbehjul må højst kunne køre 20 km/t med motorkraft alene. 
  • Der skal være en hvid eller gul lygte foran og en rød lygte bagpå. Lyset skal være tydeligt synligt på mindst 300 meters afstand.
  • Løbehjulet skal være forsynet med en rød refleks bagpå, en hvid refleks foran og gule eller hvide reflekser på hver side.
  • Der må ikke være noget sæde på løbehjulet
  • Løbehjulet skal være CE-godkendt. Det må højst veje 25 kg, være max 2 m langt og 70 cm bredt.

Derudover har du også selv en masse ansvar når du kører på elektrisk løbehjul. Du skal være mindst 15 år gammel hvis du kører på offentlige cykelstier og så skal du følge cykelsignaler og skiltning. Alle de regler som gælder for cykler, gælder også dig der kører på el-løbehjul, du skal derfor altid køre på cykelsti hvis der er en. Du skal også give tegn ved sving og stop, og du må ikke køre fortov eller andre gangstier. Du kan risikere at få en bøde hvis du ikke overholde alle regler når du kører på løbehjul og det er derfor vigtigt at du tager ansvar og sørger for at dit løbehjul er udstyret med alle de rigtige ting. Mangler du reflekser eller en ny lygte, så finder du også det her på evermart.dk så du igen kan komme afsted på dit fede Gofast el-løbehjul.