Bremser til Gofast

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi MI M365 (3)
 2. checkmark
  Gofast GX4 (3)
 3. checkmark
  Gofast GX3 (3)
 4. checkmark
  Gofast GX2 (3)
 5. checkmark
  Gofast GX1 (3)
 6. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
 3. checkmark
  Rød (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Bremser til Gofast GX1 / GX2 / GX3 / GX4

Leder du efter nye bremseklodser til dit Gofast elektriske løbehjul er du kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi samlet alt det du kan få brug for hvis du skal udskifte eller reparere dine Gofast bremser. Hvis dit Gofast GX1, GX2, GX3 eller Gofast GX4 ikke længere bremser som det skal, kan det være på tide at udskifte nogle af overraskende mange dele der sørger for at du kan bremse hurtigt, sikkert og effektivt.

Gofast Bremser består af et bremsehåndtag, et bremsekabel, en bremse kaliber, bremseklodser og en bremseskive. Hvis du oplever at du ikke længere kan bremse som du skal er det oftest bremseklodserne den er galt med. Bremseklodserne bliver skubbet ind od bremseskiven når du bremser, og de er derfor noget af det første der bliver slidt. Gofast bremseklodser er nemme at udskifte, og du kan mærke effekten med det samme!

Hvad påvirker dine Gofast bremser?

Uanset hvor hurtigt eller hvordan du kører på dit Gofast løbehjul bliver bremseren naturligt slidt med tiden. Selvom du ikke bremser hårdt op, så vi dine bremseklodser alligevel skulle skiftes med jævne mellemrum for at sikre at dit løbehjul er i bedste mulige stand. Kører du med for meget vægt på dit løbehjul eller bremser du ofte mens du er i høj fart vil du dog opleve at du skal udskifte dine bremser oftere. Så snart du opdager at dine bremser ikke længere virker som de skal du få kigget på dem!

Kører du med ødelagte eller for slidte bremser i længere tid kan det føre til at du en dag slet ikke kan bremse mere. Oplever du at dine bremser lige pludselig ikke virker fra den ene dag til den anden, er det oftest fordi at bremsekablet sidder løst. Tjek om bremsekaliberen reagerer når du trykker bremsehåndtaget ned, hvis ikke, skal du have udskiftet kablet.

Uanset hvad der er galt med dine Gofast bremser, finder du sikkert lige den løsning du leder efter her på sinde! Med nye reservedele til dine bremser, kan du igen komme ud og køre sikkert på dit fede Gofast elektriske løbehjul.