Dæk & Slanger til Gofast

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

GofastDækGofast Dæk & Slanger

Her på siden har vi samlet de dæk-typer du kan gøre brug af når du har et Gofast løbehjul. De ældre Gofast løbehjul bruger slanger, hvor de nyere har punkterfridæk. Et punkterfridæk er solidt, dvs. at det ikke bruger slange. Selvom et punkterfri dæk til Gofast ikke kan punktere, kan det dog stadig blive slidt eller gå i stykker. Du kan sagtens selv udskifte dit Gofast dæk, dog anbefaler vi altid at du informerer dig om præcis den reparation du vil lave inden du går i gang med opgaven så du er helt klar og har alt det rigtige værktøj på dig. 

En Hurtig Guide til Udskiftning af Gofast punkterfridæk

  • Først fjernes reflekserne, så du kan løsne skruerne underneden
  • Fjern plastikstykket, lås så møtrikkerne op - alt dette gøres på begge sider af hjulet.
  • Træk så hjulet bagud, og så er du klar til at udskifte dækket
  • Lirk dækket af, her kan du med fordel gøre brug af 2x dækjern til elektrisk løbehjul
  • Påsæt nu det nye dæk, og sørg for at alle skruer, møtrikker og plast-stykker er sat ordentligt fast igen
  • Du er nu klar til at køre videre på dit Gofast!

Påsætning af det nye dæk kan være besværligt og her kan du med fordel varme dækket lidt op så det bliver mere smidigt. Hvis du varmer dækket op i en spand varmt vand skal du dog huske at tørre dækkes grundigt af før du sætter det på igen. 

Hvis du hellere vil se en video der gennemgår og viser dig præcis hvordan skifter et Gofast el-løbehjuls dæk finder d også en video til dette under hvert produkt. Gofast har selv lavet en video der viser dig præcis hvordan du udskifter dækket på dit elektriske løbehjul, dog har de kun en video der viser processen med et klassisk dæk og en inderslange. Der er ikke den store forskel på om du skal aftage og montere et klassisk dæk eller et punkterfrit. Ved et klassisk dæk skal du dog tage hensyn til slangen, og ved et punkterfrit kan det være svære at lirke af og på da dækket ikke giver sig på samme måde. Vi anbefaler altid at du ser videoer eller læser guides til hvordan man udskifter et dæk på netop dit løbehjul. Du kan spare utrolig mange penge ved selv af udskifte dit dæk, og det er faktisk ikke så svært. Tag et kig her på side og find netop den type dæk du leder efter til dit Gofast elektriske løbehjul så du igen kan komme ud og køre på dit Gofast el-løbehjul.