Filter til iRobot Roomba i4 / i4+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (6)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (6)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (6)
 4. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (6)
 5. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (6)
 6. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (3)
 7. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (3)
 8. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (3)
 9. checkmark
  iRobot Roomba Combo J5 / J5+ (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (6)
 2. checkmark
  Multifarvet (3)
 3. checkmark
  Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Kvalitets filtre til iRobot Roomba i4 / i4+

Her på siden finder du et bredt udvalg af de helt rigtige filtre til din iRobot Roomba i4 / i4+. Du finder de populære HEPA filtre her på siden, som er nogle af de bedste filtre, du kan købe til din iRobot Roomba i4 / i4+. iRobot Roomba i4 og iRobot Roomba i4+ bruger samme filter, så det er lige til, når man skal købe nyt filter - man kan ikke komme til at købe det forkerte, så længe man køber det, der passer til i4-modellerne. Her på siden finder du et stort udvalg af gode filtre til iRobot Roomba i4 / i4+ til skarpe priser. Hos Evermart.dk vil vi gerne sørge for, at du billigt kan få det optimale ud af din fine robotstøvsuger. 

Vær garanteret et rent hjem med HEPA filtre
Hvis du gerne vil være sikker på, at få den bedste støvsugning derhjemme, så skal du vælge vores HEPA filtre. HEPA står for High Efficiency Particulate Air, og opsamler selv mikroskopiske partikler, som kommer fra udstødningsluften fra støvsugeren. HEPA filtre er effektive i forhold til at fjerne alt støv i rummet samt gøre rummet fri for allergener. Hvis du ønsker et 100% rent og allergifrit hjem, så skal du købe vores HEPA filtre til din iRobot Roomba i4 eller i4+. 

Køber du mere end ét filter, giver vi dig mængderabat

Hvis du vælger at købe mere end ét filter ad gangen hos os, så får du mængderabat. Vi tilbyder mængderabat, da vi altid anbefaler at man køber flere filtre på en gang. Du vil ikke komme til at fortryde at du har ekstra filtre liggende på lager derhjemme. Du vil til gengæld blive rigtig ærgerlig, hvis du en dag står og får gæster, for så at opdage at du ingen nye filtre har og det nuværende kunne have trængt til en udskiftning for flere uger siden. Alt dette undgår du, hvis du har ekstra filtre liggende på hylden. Det gode ved at købe flere filtre på en gang, er at du formentlig nok skal få dem brugt. Hvorfor så købe et ad gangen, når du kan købe flere på en gang her hos os og endda spare penge samtidig?

Sådan giver du din iRobot Roomba i4 / i4+ en længere levetid

Når man først har investeret i en smart robotstøvsuger, så vil man gerne have det optimale ud af den. Derfor kræver det også at man vedligeholder den rimelig ofte. Der er en række ting, som der anbefales, når man skal vedligeholde og pleje iRobot Roomba robotstøvsugere. Hvis man følger denne vejledning, så giver man robotstøvsugeren en markant længere levetid. Det tager ikke lang tid at opfylde de nedenstående råd - man skal bare få det gjort til en vane og til noget, som bare skal ordnes. 

Nedenstående kan du se hvor ofte hver reservedel bør vedligeholdes:

 • Støvbeholder = Efter hver brug
 • Børster = En gang om ugen (to gange om ugen hvis I har kæledyr)
 • Opladekontakter = En gang om måneden
 • Afsatssensorer = En gang om måneden
 • Støvopsamlere = En gang om ugen (to gange om ugen hvis I har kæledyr)
 • Filter = En gang om ugen (to gange om ugen hvis I har kæledyr)
 • Gulvsporingssensor = En gang om måneden
 • Forreste styrehjul = Hvad 2. uge
 • Sensor til fuld støvbeholder = Hver 2. uge
 • Sidebørste = En gang om måneden
 • Lokaliseringskamera = En gang om måneden

Hvornår skal du udskifte filteret på din iRobot Roomba i4 / i4+?

Filteret bør udskiftes helt hver anden måned. Det afhænger lidt af, hvor beskidt der er i hjemmet og hvor ofte robotstøvsugeren køre, men som hovedregel, så bør filteret blive skiftet hver anden måned, hvis man vil sikre sig en optimal rengøring og en lang levetid på robotstøvsugeren. Du kan hurtigt se på støvsugningen, om filteret er ved at være opbrugt. Det er ligesom med en almindelig støvsuger med støvsugerpose - her kan man også hurtigt se, hvis ikke støvsugeren suger mere, så er det støvsugerposen, der skal skiftes. 

Hvordan skal filteret monteres på din iRobot Roomba i4 / i4+? 

Når du skal rengøre filteret på din iRobot Roomba i4 / i4+, så skal du gøre det en gang om ugen (gerne to gange hvis du har kæledyr) og det skal helt udskiftes hver anden måned. Det er vigtigt at filteret fungerer, hvis man ønsker en optimal rengøring. Du kan hurtigt se om filteret trænger til en udskiftning, hvis støvsugningen efterhånden bliver ringere og ringere. Når du skal rengøre filteret, så fjerner du først støvbeholderen. Derefter griber du fat om begge ender af filteret og trækker det ud. Fjern snavs og skidt ved at banke filteret ned med din skraldespand. Herefter indsætter du blot filteret igen med de riflede greb udad. Hvis ikke filteret er placeret korrekt, så vil din iRobot Roomba i4 / i4+ ikke køre. 

Hvordan skal støvbeholderen tømmes på din iRobot Roomba i4?

Fra tid til anden skal støvbeholderen på din iRobot Roomba tømmes. Hvis du er den glade ejer af en iRobot Roomba i4+, så tømmer den selv støvbeholderen ved Clean Base stationen. Hvis du ejer en iRobot Roomba i4, så skal du manuelt sørge for, at få tømt støvbeholderen. Du skal tømme støvbeholderen efter hver støvsugning. Du trykker på knappen til frakobling af støvbeholderen for at fjerne støvbeholderen fra støvsugeren. Herefter åbner du “døren” til støvbeholderen og tømmer den i en skraldespand. Til sidst placere du bare støvholderen tilbage i robotstøvsugeren - det tager ikke mange minutter!

Find ALT hvad du skal bruge af tilbehør til iRobot Roomba i4 / i4+ hos Evermart.dk

Hvis du ikke kun er på udkig efter filtre til din iRobot Roomba i4 / i4+, men også er på udkig efter andet tilbehør, så er der en god chance for, at du kan finde det her på siden. Vi tilbyder nemlig både børster til iRobot Roomba i4 / i4+ og en masse andet tilbehør til hele iRobot Roomba i-serien. Du finder blandt andet nye næsehjul og beskyttelses bumpers, så du kan passe ekstra godt på din iRobot Roomba i4 / i4+. Vores beskyttelses bumpers passer til alle iRobot Roomba modeller, så du kan trygt købe beskyttelse til din robotstøvsuger hos os, uanset hvilken iRobot Roomba model du har derhjemme. 

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af filtre eller øvrige produkter, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice! Vi sidder klar alle hverdage på telefon +45 71 99 91 92 og på mail til: [email protected]. Du er også altid velkommen til at skrive til os via vores live chat, som du finder nederst i højre hjørne her på vores webshop. Vi bestræber os altid efter besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.