Børster til iRobot Roomba i4 / i4+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iRobot Roomba E5 (10)
 2. checkmark
  iRobot Roomba E6 (10)
 3. checkmark
  iRobot Roomba i7 / i7+ (10)
 4. checkmark
  iRobot Roomba i4 / i4+ (10)
 5. checkmark
  iRobot Roomba Combo i8 / i8+ (10)
 6. checkmark
  iRobot Roomba S9 / S9+ (3)
 7. checkmark
  iRobot Roomba i3 / i3+ (3)
 8. checkmark
  iRobot Roomba J7 / J7+ / J9 (3)
 9. checkmark
  iRobot Roomba Combo J5 / J5+ (3)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (10)
 2. checkmark
  Multifarvet (3)
 3. checkmark
  Grøn (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gode & billige børster til iRobot Roomba i4 / i4+ 

Hvis du er den heldige ejer af en lækker iRobot Roomba i4 / i4+, så skal du på et tidspunkt anskaffe dig nogle nye børster. Børsterne på både iRobot Roomba i4 og i4+ består af to hovedbørster og sidebørster. De skal have en udskiftning fra tid til anden, så du kan få den mest optimale støvsugning. Du vil hurtigt kunne se på gulvet, hvis dine børster trænger til en udskiftning. Hos Evermart.dk finder du et bredt udvalg af gode kvalitets børster til iRobot Roomba i4 / i4+. Vi sørger for, at du kan få det optimale ud af din robotstøvsuger til en billig pris. Alle vores børster er i fremragende kvalitet, som du kan købe til fremragende priser! 

Hvorfor er det vigtigt at skifte børsterne på en iRobot Roomba i4 / i4+? 

Der er ingen tvivl om at en robotstøvsuger i dag ikke er helt billig. Derfor vil de fleste der ejer en iRobot Roomba i4 / i4+ gerne passe godt på den. Du kan få det bedste ud af din iRobot Roomba i4 / i4+ ved at skifte børster, filtre og andet tilbehør ud, når tid er. Det er en god idé at holde øje med de forskellige ting undervejs, så du får skiftet til nye børster m.m. i god nok tid. Det kan sammenlignes lidt med en almindelig støvsuger, hvor der sidder en støvsugerpose. Her holder man også øje løbende med, om den trænger til en udskiftning. Hvis ikke man får udskiftet de her ting, så kan støvsugere - robot eller ej - brænde sammen. 

Derudover vil du naturligvis også opdage at effekten af en robotstøvsuger forsvinder, hvis den køre på en nedslidt børste. Der sker en verden til forskel i rengøringen lige så snart du udskifter en nedslidt børste med en ny her fra vores udvalg. Du vil lynhurtigt kunne se forskel, og derfor gælder det bare om at få det gjort lige så snart støvsugningen begynder at halte. Det er ofte ens betydning med en nedslidt børste eller et opbrugt filter.

Sådan skifter du børsterne på din iRobot Roomba i4 / i4+

Når du skal skifte børsterne på din robotstøvsuger, så er det heldigvis ikke særlig kompliceret. Det handler bare om at have gjort det 1 gang, så er det lige til i fremtiden. Der er forskel på om det er sidebørsten eller hovedbørsten der skal skiftes. Begge børster trænger til en udskiftning fra tid til anden, men det er ikke nødvendigvis på samme tid. 

Udskiftning af hovedbørsten på iRobot Roomba i4 / i4+

Det er ikke altid at hovedbørsten nødvendigvis skal skiftes ud med en ny, men den skal stadig afmonteres for at blive renset. Du starter med at trykke på rammeudløserne på pladen på bagsiden af robotstøvsugeren. Rammeudløseren sidder på pladen, der dækker over hovedbørsterne. Når pladen er åbnet, kan du nemt tage hovedbørsterne ud og rense dem for skidt og sætte dem tilbage igen bagefter. Husk at kom godt ind i siderne af børsterne, hvor især hår kan gemme sig.

Hvis hovedbørsten skal skiftes og ikke bare renses, så gør du naturligvis bare det samme, men med en ny børste klar til montering. Når du har monteret dine børster på iRobot Roomba i4 / i4+, så kan du med fordel lige afprøve om de roterer som de skal. Hvis ikke børsterne roterer som de skal efter de er monteret igen, så er det højst sandsynligt fordi de trænger til en udskiftning - hvis det vel og mærke er en rensning du har været i gang med. 

Udskiftning af sidebørster på iRobot Roomba i4 / i4+

Udover at hovedbørsten skal have en udskiftning og en rensning, så skal sidebørsten også. På iRobot Roomba i4 / i4+ er der monteret en sidebørste, som har lange afstikkere, der kan komme rundt i hjørner og kroge. Sidebørsterne sørger for, at tage støv og snavs på paneler og andre steder, hvor hovedbørsten af gode grunde ikke kan fange støvet. Sidebørsten kan vikle meget hår og snavs rundt om sig, hvilket er vigtigt at få renset, så den ikke går i stykker. Hvis ikke man renser den, så vil den holde op med at rotere på et tidspunkt. 

Når du skal rense eller skifte sidebørsten, så skal du have fat i enten værktøj eller en mønt, når du skal afmontere den. Sidebørsten skal løsnes med værktøj eller mønt, og derefter er det bare at tage den af, hive hår, skidt m.m. af børsten og montere den på samme måde igen. Hvis det er en ny sidebørste, så smider du naturligvis bare den gamle væk og montere den nye sidebørste på samme måde.

Hvor ofte skal du skifte reservedele på din iRobot Roomba i4 / i4+? 

Når man først har investeret i en smart robotstøvsuger, så vil man gerne have det optimale ud af den. Derfor kræver det også at man vedligeholder den rimelig ofte. Der er en række ting, som der anbefales, når man skal vedligeholde og pleje iRobot Roomba robotstøvsugere. Hvis man følger denne vejledning, så giver man robotstøvsugeren en markant længere levetid. Det tager ikke lang tid at opfylde de nedenstående råd, hvis bare man får det gjort til en vane - og hey, du slipper jo allerede for at støvsuge!

Nedenstående kan du se hvor ofte hver reservedel bør vedligeholdes:

 • Støvbeholder = Efter hver brug
 • Børster = En gang om ugen (to gange om ugen hvis I har kæledyr)
 • Opladekontakter = En gang om måneden
 • Afsatssensorer = En gang om måneden
 • Støvopsamlere = En gang om ugen (to gange om ugen hvis I har kæledyr)
 • Filter = En gang om ugen (to gange om ugen hvis I har kæledyr)
 • Gulvsporingssensor = En gang om måneden
 • Forreste styrehjul = Hvad 2. uge
 • Sensor til fuld støvbeholder = Hver 2. uge
 • Sidebørste = En gang om måneden
 • Lokaliseringskamera = En gang om måneden

Børsterne bør udskiftes helt hver 6.-12. måned. Du kan med fordel skifte både hovedbørste og sidebørste ud en gang hvert halve år, så er du sikker på, at din iRobot Roomba altid kan have den optimale ydeevne. Du vil hurtigt kunne se forskel, hvis du venter over 1 år med at udskifte børsterne. Det går markant ud over levetiden og effektiviteten af robotstøvsugeren. 

Bruger iRobot Roomba i4 og iRobot Roomba i4+ samme børster?

Svaret er kort, ja. De bruger samme børster - både filter, hovedbørster og sidebørster er de samme til begge modeller, i4 og i4+. Det eneste som de to modeller ikke bruger af samme tilbehør er støvsugerposer. Støvsugerposer er kun til iRobot Roomba i4+, som har den smarte Clean Base station med sig. Clean Base bortskaffer automatisk snavs i op til 60 dage - du kan finde de rette støvsugerposer hos os, hvis det er i4+ modellen du ejer. 

Kæmpe udvalg af tilbehør til iRobot Roomba hos Evermart.dk

Hos Evermart.dk finder du et kæmpe udvalg af tilbehør til iRobot Roomba i4 / i4+, som blandt andet filtre til iRobot Roomba i4 / i4+ og støvsugerposer til iRobot Roomba i4+. Hvis ikke det er i4-serien du ejer, så finder du også et bredt udvalg af tilbehør til hele iRobot Roomba i-serien og mange andre iRobot Roomba modeller. Uanset hvilken model du ejer, så kan du næsten med garanti finde tilbehør her hos os, som passer til din robotstøvsuger fra iRobot Roomba. Vi tilbyder blandt andet både børster til hele iRobot Roomba i-serien og filtre til hele iRobot Roomba i-serien. Vi opdatere løbende vores udvalg og priser, så du hele tiden kan købe tilbehør til din iRobot Roomba til skarpe priser her hos os. 

Køb flere børster til iRobot Roomba i4 / i4+ på én gang og få mængderabat

Mange vælger at købe flere børster ad gangen til deres robotstøvsugere, så de altid har nogle på lager derhjemme. Når man køber en robotstøvsuger, så regner de fleste formentlig med at de har den i et par år, i hvert fald. Derfor kan man lige så godt få købt rigeligt af nye børster og filtre, så man ikke skal tænke på det i det næste lange stykke tid. Her på siden finder du samlede pakker med børster, hvor du kan gøre brug af vores mængderabat. Du kan altså spare penge ved at købe flere børster på en gang. 

Hvis du gerne vil undgå at du først opdager 1 time før gæsterne kommer, at du ingen ny børste har og den skulle være skiftet for et par gange siden, så du selv må i gang med støvsugeren, så bør du købe en af vores samlede pakker med børster i. Børster, støvsugerposer, filtre m.m. er nogle ting, som mange af os glemmer at få købt i hverdagen og derfor står man ofte med en støvsugerpose, som skulle være skiftes for 3 gange siden. Undgå alt dette ved blot at købe en af vores samlede pakker med børster til en skarp pris!