Filter til Vorwerk Robotstøvsuger

 • Vorwerk VR200 Filter

  Vorwerk VR200 Filter

 • Vorwerk VR300 Filter

  Vorwerk VR300 Filter

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Vorwerk VR300 (1)
 2. checkmark
  Vorwerk VR200 (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Filter til Vorwerk robotstøvsuger - Få et rent hjem hver gang!

Det er skønt at komme hjem til rene og pæne gulve, der nærmest skinner. Især når du ikke selv behøver svinge kosten eller støvsugeren. Har du en lille og sød hjælper til at gøre gulvene rene for dig, er det vigtigt, at du af og til holder øje med, om det effektive filter til Vorwerk robotstøvsuger er ved at være fyldt op. 

Når det er fyldt op, behøver det ikke betyde, at det er tid til en udskiftning. Men, når du har rengjort det tilstrækkeligt gange – hvilket er en fordel for at sikre dens effektivitet – er det ikke længere nok. Kan du begynde at se, at gulvene ikke er helt så rene længere, som de plejer at være, er det tid til et nyt filter til Vorwerk robotstøvsuger. 

Der fås mange forskellige filtre til din robotstøvsuger. Men vil du gerne gå all in på et rent hjem med så få allergener i luften som muligt, kan du med fordel gå efter et HEPA filter. Et HEPA filter er et meget finmasket luftfilter, som formår at filtrere stort set alt støv og allergener i luften fra – det betyder renere luft og dermed et renere hjem hver eneste dag.

Hvor ofte skal filteret renses på min Vorwerk robotstøvsuger?

Bruger du din Vorwerk robotstøvsuger hver eneste dag? Så skal du gerne rense filteret én gang om ugen. Der hober sig hurtigt en del støv og skidt op, når den lille hjælper kører rundt i hele boligen eller lejligheden hver eneste dag – også selvom det måske kun er dig, der bor der. 

Har du kun din robotstøvsuger til at støvsuge en enkelt gang eller to om ugen, kan du godt trække den lidt længere med at rense filteret. Uanset hvor meget du benytter den, bør du dog gøre det til en vane lige at tjekke det eksempelvis i forbindelse med den øvrige rengøring. For det er at forkæle din Vorwerk robotstøvsuger og sikrer også, at levetiden på filteret bliver længere.

Hvor ofte du skal skifte filter til Vorwerk robotstøvsuger afhænger af, hvor god du er til at rense filteret og naturligvis også, hvor ofte du gør brug af din robotstøvsuger og dens fantastiske rengøringsevner.

Du kan med fordel have nogen liggende på lager, så du altid har mulighed for at skifte lige nu og her, hvis du kan se, det er ved at være tid til en udskiftning.