Filter til Vorwerk VR200

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Vorwerk VR300 (1)
  2. checkmark
    Vorwerk VR200 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Filter Vorwerk Kobold VR200

Funktionelle Filtre til Vorwerk Kobold VR200 

Når luften passerer filteret i din Vorwerk Kobold robotstøvsuger, opfanges blandt andet støv og andre partikler, inden luften blæses ud i dit hjem igen. Filteret er et vigtigt komponent i en robotstøvsuger, og kræver vedligeholdelse, hvis man gerne vil have det bedst resultat, når robotstøvsugeren gør rent. På denne side kan du finde information omkring det støvfilter, som sidder i netop din Neato Botvac robotstøvsuger.

HEPA filtre fjerner mikroskopiske støvpartikler i rummet

De populære HEPA-filtre er gode til hjem med allergikere. HEPA er en højere filter-kvalitet, som opfanger selv de mindste støvpartikler og andre allergener. Når luften blæser ud af robotstøvsugeren, er den derfor fri for støv, bakterier, pollen, mug og andre allergener fra eksempelvis dyr. Du får dermed en langt renere luft og et meget bedre indeklima. 

Hvor ofte skal et støvsugerfilter rengøres eller udskiftes?

Filtre til en robotstøvsuger skal skiftes lige så ofte som enhver anden støvsuger. Hvor ofte du skal udskifte dine Vorwerk Kobold VR200 filtre kommer an på hvor hyppigt du bruger din robotstøvsuger. Hvis din støvsugers sugeevne er nedsat uden nogen synlig grund, kan det være at du skal udskifte dit Vorwerk Kobold VR200 HEPA-filter. Et HEPA-filter opfanger partikler fra luften, og er især hjælpsomt for allergikerer. Som tommelfingerregel skal et HEPA-filter skiftes hvert halve år, dog kan dette variere. Her på siden har vi HEPA-filtre til Vorwerk Kobold VR200 i topkvalitet som er nemme at udskifte. Ovenfor kan du købe filtre enkeltvis eller få dem med i en pakke. Ved at vælge en pakke er du sikret HEPA-filtre til næste gang du får brug for den. Og der medfølger også mængderabat.

Sådan gør du dit Vorwerk Kobold VR200 filter rent

Du bør rengøre dit filter ofte, hvis du vil være sikker på at din robotstøvsuger rengøre optimalt. 

Støvfilteret er placeret i selve støvbakken. Start derfor med at afmontere støvbakken, som du normalt gør, når du skal tømme støvsugeren. Tøm støvbakkens indhold i en skraldespand. Filteret kan nu trækkes ud. Er det tid til at udskifte filteret, skal du blot sætte dit nye støvfilter i støvbakken.

Er det tid til at rengøre filteret, så start med at banke forsigtigt på filteret for at fjerne størstedelen af støv og andet skidt. Du kan derefter børste det resterende skidt væk, ved at bruge en rengøringsbørste eller en mikrofiberklud.

Hvordan ved du om filteret i din Vorwerk Kobold VR200 bør udskiftes?

Hvis støv-filteret har samlet for meget støv og andet skidt, vil det stoppe til. Sker det, kan luften ikke frit passere filteret. Det påvirker maskinens sugeevne, og vil måske få din Vorwerk Kobold VR200 til at støje mere, når den støvsuger. Den øgede støj kommer, fordi robotstøvsugeren skal kæmpe hårdere for at støvsuge. Et andet tegn på et stoppet filter, kan være, at robotstøvsugeren ikke længere tage alle krummer og alt snavs med sig. Hold derfor øje med filteret, rens det ofte og udskift det efter behov. 

Her på siden, finder du også filter-pakker og andre tilbehørspakker. Her kan du få alt det tilbehør til din Vorwerk Kobold VR200 som du kan få brug for. Du kan også købe en pakke med filtre, så du altid har et filter liggende, når du har brug for et.