Filter til Vorwerk VR300

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Vorwerk VR300 (1)
  2. checkmark
    Vorwerk VR200 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Filtre til Vorwerk Kobold VR300

Vorwerk Kobold VR300 HEPA Filtre

Støvfilteret i din robotstøvsuger er en sliddel som kræver udskiftning fra tid til anden. På den måde sikrer du, at din Kobold VR300 fungerer optimalt og støvsuger som den skal.Her på siden har vi samlet en række løsninger til dig der leder efter et nyt filter til Vorwerk VR300.

Den type støvfilter, som sidder i en Vorwerk Kobold VR300 er et HEPA-filter. Et HEPA støvfilter har en højere filter kvalitet, og kan opfange endnu mindre partikler end almindelige filtre. Fordelen ved denne type filtre er, at de fanger allergener, så de ikke havner i hjemmet. Det gavner særligt allergikere, men er selvfølgelig også en fordel for dem, der blot ønsker et bedre indeklima. Filteret fanger allergener fra støv, pollen, hundehår, kattehår og meget andet. For at opnå den fulde effekt af filteret, skal det rengøres ofte og udskiftes med jævne mellemrum. Her på siden finder du en masse udstyr og tilbehør til Vorwerk Kobold VR300 - også billige HEPA-filtre. 

Hvorfor skal filteret i VR300 udskiftes?

Hvis du oplever at din Vorwerk VR300 ikke længere har så kraftig en sugeevne, og efterlader skidt på gulvet, kan det være på tide at udskifte filtret. Et HEPA-filter opsamler partikler fra luften og bidrager derfor også til et bedre indeklima.

Et HEPA-filtre skal skiftes med jævne mellemrum, dette varierer dog fra støvsuger til støvsuger. Som tommelfingerregel skal dit HEPA-filter skiftes en gang hvert halve år, dog kan det være at du skal skifte netop dit filter oftere.

Hvornår ved man at støvfilteret i VR300 skal skiftes?

Er din robotstøvsuger begyndt at rengøre dine gulve mindre grundigt? Måske er det tid til at rengøre eller udskifte støvfilteret. Du bør tjekke standen på dit filter løbende, og rengøre filteret ofte.

Et af de typiske tegn på et stoppet eller ødelagt støvfilter er, at støvsugeren rengører mindre grundigt end den plejer. Et andet tegn er, at støvsugeren støjer mere end normalt, da det stoppede eller ødelagte støvfilter får støvsugeren til at kæmpe hårdere, for at den kan suge støvet, skidtet og hårene op fra gulvet. 

Det anbefales typisk, at man skifter filter i sin robotstøvsuger et par gange om året, eller efter behov. Her på siden kan du finde lige netop dén type filter, som passer til din Vorwerk Kobold VR300 robotstøvsuger. Vores filtre er i god kvalitet og kan købes til en rigtig god pris.

Køb Flere HEPA filtre til Vorwerk Kobold VR300 og spar flere penge

Ovenfor kan du købe HEPA-filtre enkeltvis, men du finder også filtre i en pakkeløsning. Ved at vælge en pakke er du sikret alt det tilbehør du har brug for i forbindelse med vedligehold af en VR300, samtidig med at du selvfølgelig får mængderabat.

Bestil filtre i dag og modtag dem i morgen

Ventetid er spild af tid. Vi ved det godt. Hvis du står og mangler noget, skal du selvfølgelig bruge det hurtigst muligt. Når du bestiller varer på Evermart.dk, modtager du derfor dem allerede dagen efter. Vi er stolte af at kunne tilbyde dag-til-dag levering, så du lynhurtigt kan få dine varer mellem hænderne.