Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

 • Børster til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

  Børster til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

 • Filter til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

  Filter til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

 • Støvsugerposer til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

  Støvsugerposer til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

 • Mopper til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

  Mopper til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

 • Tilbehørspakker til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

  Tilbehørspakker til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

 • Dørtrinsrampe til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

  Dørtrinsrampe til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

 • Duftkugler & Duftpinde til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

  Duftkugler & Duftpinde til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus (29)
 2. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 Omni / Turbo (25)
 3. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 950  (11)
 4. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 920  (11)
 5. checkmark
  Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus (8)
 6. checkmark
  Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo (5)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (17)
 2. checkmark
  Grå (13)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (11)
 4. checkmark
  Grøn (11)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Stort udvalg af tilbehør til Ecovac Deebot X1 / X1 Plus

Hvis du ejer en Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus robotstøvsuger ved du, hvor smart den er og hvor effektivt den kan gøre hjemmet rent. Den lille maskine kan både støvsuge og moppe, og den finder helt selv rundt i dit hjem uden at du skal gøre meget. For at din robotstøvsuger kan fungere så godt som overhovedet muligt og fortsætte med at levere den bedste rengøring er det dog vigtigt at have de rigtige dele og det rigtige udstyr. Uden ekstra udstyr og tilbehør risikerer du at stå uden en fungerende rengøringsrobot, hvis nogle af dens dele skal udskiftes eller går i stykker. Det kan for eksempel være børsterne, filtre eller Ecovacs Deebots mopper der kan blive defekte eller trænge til en opgradering. Det er vigtig at være opmærksom på, hvornår delene i din maskine har brug for at blive skiftet ud, da det kan gå ud over kvaliteten af rengøring, hvis, for eksempel, sidebørste ikke fungerer som de skal. 

Du behøver heldigvis ikke lede længe efter et stort udvalg af udstyr til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus. Her på siden finder du nemlig et bredt sortiment af alt, hvad du har brug for af tilbehør, om det så er en ny hovedbørste, et rent filter, der sikrer et godt indeklima, eller en støvsugerpose til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus’ tømmestation.

Derfor er det vigtigt med det rigtige udstyr til din robotstøvsuger

Det er som sagt enormt vigtigt at have ekstra udstyr ved hånden når der er behov for at udskifte udstyr eller enkelte dele i din Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus. Udover ekstra reservedele er det dog også uhyre vigtigt, at det er det rigtige udstyr du har skaffet dig. Læs derfor altid beskrivelser og specifikationer godt igennem inden du investerer i nyt tilbehør til din robotstøvsuger. På den måde undgår du at stå med dele du ikke kan bruge til noget. Det rigtige udstyr sikrer den bedst mulige rengøring og gør, at din Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus holder i årevis. Du slipper også for at bruge tid på reparationer, og du sparer derfor både penge og tid ved at investere i det helt rigtige udstyr. 

Vælg mellem forskellige typer tilbehør og få den bedst mulige rengøring

Der findes mange forskellige dele i en robotstøvsuger som Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus, og de har hver især en vigtig funktion. Derfor er det også vigtigt at have styr på de forskellige typer tilbehør. Noget af det vigtigste tilbehør er børsterne, både sidebørster og hovedbørsten, da det er dem der samler støv og skidt sammen og når godt ind i kroge og hjørner. Hvis de knækker er de derfor også vigtige at skifte ud. Derudover filtre også med til at sikre et sundt indeklima, fordi de smarte HEPA-filtre frafiltrerer skadelige partikler og allergener i luften, der bliver sendt retur fra robotstøvsugeren. Hvert stykke udstyr har derfor unikke funktioner og fordele, der alle bidrager til det flotteste resultat.