Børster til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 Omni / Turbo (12)
 2. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus (12)
 3. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 950  (10)
 4. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 920  (10)
 5. checkmark
  Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus (4)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (10)
 2. checkmark
  Grøn (10)
 3. checkmark
  Grå (9)
 4. checkmark
  Sort / Hvid (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Få det bedste resultater med nye børster til din Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus Robotstøvsuger

Børster til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus er en nødvendighed for at sikre, at Deebot X1 / X1 Plus rengør effektivt. De fleste Deebot-ejere anskaffer sig endda ekstra sæt børster, så de altid har en ren og klar Deebot. Rengøringen bliver nemlig altid bedre, jo bedre forhold og pleje robotten får.

De originale børster til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus har en tendens til at blive slidte og miste effektiviteten over tid, hvilket kan medføre, at Deebot ikke suger ordentligt. De kan også risikere at knække eller gå i stykker på anden måde. Med nye børster vil Deebot begynde at feje og suge, som var det den første dag, da du fik den, og du vil ikke længere opleve, at den ikke gør ordentligt rent.

Nye børster til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus robotstøvsuger giver ikke bare en bedre rengøringseffekt. De er nemlig også med til at forlænge levetiden på din Ecovacs Deebot X1/X1 Plus. Kører en Deebot videre med slidte eller meget beskidte børster, går det ikke bare ud over rengøringen. Beskidte og slidte børster beskadiger også robotten.

Vælg mellem flere forskellige typer børster

Din Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus er udstyret med to forskellige typer børster. Den ene type er en rund børste (hovedbørste), og den anden type er to sidebørster. De forskellige børster til Ecovacs Deebot X1/  X1 Plus er designet til at rengøre forskellige typer af overflader.

Den runde hovedbørste er designet til at rengøre glatte overflader som f.eks. gulvet (f.eks. laminat, vinyl og fliser). De to sidebørster er designet til at rengøre mere ru overflader som f.eks. tæpper og tekstiler, men også i hjørner, i afkroge og ved kanter.

Når børster til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus bliver slidte, kan det som sagt påvirke rengøringsresultatet. Derfor anbefales det, at du udskifter børsterne hver 6. måned, således du opnår en optimal og ordentlig rengøring. Udskiftningen sidebørster og en hovedbørste afhænger dog også af, hvor ofte og hvor intensivt du bruger din robotstøvsuger. De er begge lette at udskifte.

Hvis du bruger robotten hver dag, kan det være nødvendigt at udskifte børsterne oftere for at opnå et rigtig godt rengøringsresultat. Jo oftere du bruger din Ecovacs Deebot X1/X1 Plus, jo hurtigere bliver børster til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus også slidte og beskidte. Investér derfor gerne i et ekstra sæt, så du ikke står uden reserve børster til din rengøringsrobot.