Støvsugerposer til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 Omni / Turbo (8)
 2. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus (8)
 3. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 950  (2)
 4. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 920  (2)
 5. checkmark
  Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo (1)
 6. checkmark
  Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (8)
 2. checkmark
  Sort / Hvid (2)
 3. checkmark
  Grå (2)
 4. checkmark
  Grøn (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Vær sikker på en effektiv og grundig rengøring med ekstra støvsugerposer til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus

Selvom en rengøringsrobot som Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus er selvkørende og klarer det meste selv er der stadig behov for, at du på nogle områder giver den smarte lille maskine en ekstra hjælpende hånd. Det gælder for eksempel når støvsugerposen skal skiftes ud. En robotstøvsuger har ikke en støvsugerpose i sig ligesom traditionelle støvsugere. Det er en af grundene til at den er så lille, men også grunden til, at den har brug for at komme af med støvet på anden vis. Derfor følger der en tømmestation med til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus, hvor maskinen kan tømme sin egen støvbeholder. I denne tømmestation sidder der en støvsugerpose, og det er dén du er nødt til at skifte ud selv. 

Hvis stationens poser ikke bliver skiftet jævnligt risikerer du en ineffektiv rengøring, da din Ecovacs ikke kan komme ordentligt af med støv og snavs. Så risikerer du, at robotstøvsugeren ikke fanger alt støvet i dit hjem. Vil du sikre den bedst mulige, effektive og grundige rengøring er det derfor vigtigt at huske at tømme og skifte støvsugerposerne.

Hav altid en ekstra støvsugerpose ved hånden

For at kunne hjælpe din robotstøvsuger med at opnå de allerbedste rengøring resultater er det altid en god idé at have et par ekstra støvsugerposer liggende. Derfor finder du et fint udvalg her på siden. Ved at have reserve poser sikrer du, at du aldrig står uden en støvsugerpose og altid vil kunne tømme eller skifte posen i tømmestationen så din robotstøvsuger kan gøre ordentligt rent.

Poser til robotstøvsugeren er lette at udskifte når de er fyldt, og én støvsugerpose til Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus kan holde 3,2 kg støv og skidt. Disse støvsugerposer er lavet til at passe perfekt i tømmestationen, og du skal derfor ikke bekymre dig om at købe poser til den forkerte model. En pose vil typisk skulle udskiftet en gang om måneden, men det er værd at løbende holde øje med, hvor fyldt beholderen er, specielt hvis din robotstøvsuger er på overarbejde. Ligesom normale støvsugere vil ydeevnen nemlig blive nedsat, hvis støvsugeren er for fyldt med støv og skidt.