AirPods 1 Covers

 • AirPods 1 Læder Covers

  AirPods 1 Læder Covers

 • AirPods 1 Silikone Covers

  AirPods 1 Silikone Covers

 • Sjove AirPods 1 Covers

  Sjove AirPods 1 Covers

 • AirPods 1 Gennemsigtige Covers

  AirPods 1 Gennemsigtige Covers

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Hvid (8)
 2. checkmark
  Sort (8)
 3. checkmark
  Grøn (5)
 4. checkmark
  Brun (4)
 5. checkmark
  Rød (4)
 6. checkmark
  Pink (4)
 7. checkmark
  Multifarvet (3)
 8. checkmark
  Lilla (3)
 9. checkmark
  Gul (3)
 10. checkmark
  Orange (3)
 11. checkmark
  Gennemsigtig (3)
 12. checkmark
  Mørkeblå (3)
 13. checkmark
  Lyseblå (2)
 14. checkmark
  Gul / Orange (2)
 15. checkmark
  Mørkerød (2)
 16. checkmark
  Grå (2)
 17. checkmark
  Sand (2)
 18. checkmark
  Blå (2)
 19. checkmark
  Regnbue (1)
 20. checkmark
  Lysegrøn (1)
 21. checkmark
  Deep Red (1)
 22. checkmark
  Shallow Red (1)
 23. checkmark
  Lysegrå (1)
 24. checkmark
  Mørkegrå (1)
 25. checkmark
  Lyserød (1)
Passer til
 1. checkmark
  AirPods 1 (31)
 2. checkmark
  AirPods 1 / 2 (4)
 3. checkmark
  Apple Watch Series 1 - 38mm (1)
 4. checkmark
  Apple Watch Series 5 - 44mm (1)
 5. checkmark
  Apple Watch Series 7 - 41mm (1)
 6. checkmark
  Apple Watch Series 7 - 45mm (1)
 7. checkmark
  Apple Watch Series 6 - 40mm (1)
 8. checkmark
  Apple Watch Series 6 - 44mm (1)
 9. checkmark
  Apple Watch SE - 40mm (1)
 10. checkmark
  Apple Watch SE - 44mm (1)
 11. checkmark
  Apple Watch Series 5 - 40mm (1)
 12. checkmark
  Apple Watch Series 1 - 42mm (1)
 13. checkmark
  AirPods Pro (1)
 14. checkmark
  Apple Watch Series 4 - 40mm (1)
 15. checkmark
  Apple Watch Series 3 - 42mm (1)
 16. checkmark
  Apple Watch Series 3 - 38mm (1)
 17. checkmark
  Apple Watch Series 2 - 42mm (1)
 18. checkmark
  Apple Watch Series 2 - 38mm (1)
 19. checkmark
  Apple Watch Series 4 - 44mm (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

AirPod Covers

Cover til AirPods 1

AirPods 1 blev lanceret i 2016 og er det første skud på stammen i Apples serie af trådløse høretelefoner, som i dag rummer et antal forskellige modeller. Når man taler om AirPods, er det formentlig det ikoniske, hvide look af AirPods 1 der popper op på nethinden hos de fleste, og de små hovedtelefoner er da også VIRKELIGT populære og udbredte blandt folk i alle aldre.

Som med så mange andre elektriske enheder, findes der også et kæmpe udvalg af forskelligt tilbehør til AirPods 1. Blandt dette tilbehør er noget af det mest udbredte covers i forskellige materialer og designs, som du kan læse meget mere om, her på siden. 

Et cover til AirPods 1 har primært til formål  at beskytte høretelefonerne og opladningsetuiet mod skidt, skrammer og ridser, så de kan stå flotte og fejlfri, så længe som muligt. Derudover gør et cover det muligt for ejeren at sætte sit eget visuelle præg på sine AirPods. 

Et cover til AirPods 1 er et super simpelt, men effektivt stykke tilbehør. Det er derfor også virkelig let at bruge og montere, og for alle der gerne vil passe ekstra godt på deres høretelefoner, er et cover en oplagt måde at opnå netop dette. 

Covers til AirPods 1 - forskellige typer

Et covers formål er først og fremmest at beskytte opladningstuiet mod skrammer og skidt, der kan samle sig over tid, og gøre opladningsetuiet mindre pænt at se på. Det gør alle covers, fordi de jo sidder som et ekstra lag uden på etuiet, og dermed skærmer mod direkte berøring med andre genstande. Derfor er materialet ikke så vigtigt, når du skal vælge dit cover til AirPods 1, og du kan roligt vælge med udgangspunkt i din personlig stil.

Der findes rigtig mange forskellige slags covers til AirPods 1, men det klart vigtigste parameter, når man skal vælge sit nye cover, er som sagt udseendet. Et cover beskytter kun, når det sidder på opladningsetuiet, og man er formentlig noget mere tilbøjelig til at bruge et cover, hvis man synes, det er flot at se på, og passer til ens stil.

Covers i silikone

Silikone er et meget udbredt materiale til covers, uanset om man taler om smartphones, tablets, AirPods eller noget helt fjerde. Silikone covers fås i virkelig mange afskygninger, lige fra helt simple, ensfarvede covers til vilde og farverige modeller, der forestiller alverdens dyr, madvarer, figurer mm.

Silikone er et smidigt og slidstærkt materiale, der kan udformes på alle tænkelige måder, og derfor egner det sig godt til AirPods covers. Særligt hvis man vil have et cover med en lidt speciel form, der også er let og ligger godt i hånden. 

Læder

Hvis man er mere til et “klassisk” look, kan man med fordel kigge i retning af et læder cover til sine AirPods 1. Der findes nemlig masser af covers i forskellige farver og farvenuancer, der er fremstillet i læder og kunstlæder. Her er der som regel tale om et cover i et simpelt, ensfarvet design, som passer godt til de fleste stilarter - akkurat som en tegnebog eller nøglering i læder passer til de flestes tøjstil.

Hård Plast

Et cover i hård plast er også en mulighed - særligt hvis man foretrækker et diskret og afdæmpet look. Klar plast gør det muligt at lave helt gennemsigtige cover, som ikke ser ud af det store, og tillader designet på selve høretelefonerne at skinne igennem. Hvis du har købt dine AirPods 1 med tanke på det ikoniske design, kan et gennemsigtigt cover i hård plast derfor være det perfekte valg.

Sjove Covers

Mens nogle foretrækker et afdæmpet og stilrent cover, er der andre, som allerhelst vil have et cover, der er sjovt, cute eller farverigt. Heldigvis findes der covers i et hav af forskellige udformninger, der forestiller alt fra pizza slices og avocadoer, til hundehvalpe og små, pelsede trolde. Disse sjove covers er for det meste lavet i silikone, men kan også fås i strik, plys og andre materialer, der kan bruges til at lave et særpræget og sjovt cover.  

Hvorfor bruge et cover på sine AirPods?

Det bedste argument for at udstyre sine AirPods 1 med et cover er selvfølgelig, at coveret potentielt kan skåne høretelefonerne og deres opladningsetui for diverse skader og skrammer. Et sæt AirPods er en bærbar enhed, som man bærer rundt på sig - for eksempel i lommen eller håndtasken. Derfor er der også en vis risiko for at de bliver påført større eller mindre skader - for eksempel hvis man taber dem på jorden, eller de opbevares sammen med skarpe genstande eller nøgler. Det er her et cover for alvor kommer til sin ret. 

Derudover giver et cover en fed mulighed for at man kan “style” sine AirPods, som man vil. Det klassiske, hvide design på opladningsetuiet er virkelig flot, men nogle gange trænger man bare til en forandring, og her er et cover en nem, og ikke-permanent, måde at udsmykke sit etui på. 

Kan jeg bruge et cover, mens jeg lader mine AirPods op?

Ja! Langt de fleste AirPods 1 covers kommer med en lille udskæring i bunden, der giver adgang for et lightning-stik. Derfor kan du sagtens oplade dine høretelefoner, selvom du har et cover monteret. Det betyder samtidig, at du roligt kan købe et cover til dit opladningsetui, uden at du behøver bekymre dig om, at skulle på- og afmontere det i tide og utide. 

Montering af et AirPods 1 cover

Et cover til AirPods 1 er så simpelt et produkt, at der faktisk ikke er tale om en egentlig montering. De fleste covers leveres i to dele: en bund, der passer til det nederste af opladningsetuiet, samt en top, der skal på opladningsetuiets låg. Opladningsetuiet skal derfor blot føres ned i selve coveret, hvorefter coverets top føres ud over låget. Coveret er fremstillet, så der kun lige er plads til et opladningsetui, og derfor holder coveret sig selv på plads ved egen kraft. Det er virkelig simpelt og tager kun få sekunder at gennemføre.