Airpods 1 / 2

 • Covers til AirPods 1 / 2

  Covers til AirPods 1 / 2

 • Oplader til AirPods 1 / 2

  Oplader til AirPods 1 / 2

 • Snore / Straps til AirPods 1 / 2

  Snore / Straps til AirPods 1 / 2

 • Ørepropper til AirPods 1 / 2

  Ørepropper til AirPods 1 / 2

1 til 12 af 21

 pr. side

1 til 12 af 21

 pr. side

Alt til AirPods Serie 1 & 2           

Airpods med Charging Case er Apples svar på små trådløse Bluetooth earbuds du nemt kan have med dig på farten. Serie 1 og 2 er de første installationer i AirPods Serien og de tog marked med storm. Bare i de børste år solgte Apple over 35 millioner AirPods i verden, og det små earbuds er nu ejet af mange og kendt af de fleste.   AirPods serie 1 & 2 ligner til forveksling de klassiske Apple høretelefoner, bare uden ledning. Det ledningsfrie design betyder at du ikke længere skal bruge din tid på at vikle ud og vikle ind igen når de skal i lommen. Dine AirPods skal blot i deres Charging Case når du er færdig med at bruge dem. AirPods er utrolig nemme at have med at gøre, da du ikke længere skal bekymre dig om filtrede ledninger og have din telefon i hånden eller lommen for at høre musik. Med en rækkevide på helt op til 10 meter, kan du sagtens lade din telefon ligge et stykke væk fra dig og stadig høre musik i god kvalitet med en lækker bas. Derudover kommer Airpods i et Charging Case, hvilket betyder at du kan høre musik i utrolig mange timer, men blot små pauser på helt ned til 15 min hvor dine AirPods kan lade op helt uden adgang til en stikkontakt. Selvom mage hier efter en matte sort farve, så kommer AirPods Serie 1 og Serie 2 udelukkende i hvid, hvilket gør at dine earbuds ligner alle andres. Det klassiske sleek Apple design, gør også at dine AirPods nemt glider ud af hånden og falder på jorden. Dog skal dette mindre problem ikke stoppe dig for at nyde dine AirPods fuldt ud, da du her på siden finder et bredt udvalg af AirPods covers, opladere og meget andet lækkert tilbehør der gør at du får mere ud af dine earbuds.

AirPods CoversCovers

Et cover til AirPods Serie 1 og Serie 2 gør mere end bare at give dig et bedre grip på dine earbuds. Et cover beskytter også dine earbuds mod stød og ridser, samtidig med at de holder snavs ude. Her på siden har vi samlet et hav af forskellige AirPods cases, og du finder sikkert et materiale, en farve og et mønster eder passer til netop dig og dine AirPods. Vi anbefaler at du vælger et AirPods Cover i silikone hvis dine AirPods skal kunne holde til det hele, da silicone er utrolig slidstærkt materiale. Silikone Covers absorberer stød hvid du taber dine earbuds, er lækkert at holde ved og kan holde til det meste i form af vind og vejr hvis du bruger dine AirPods til fx løb eller andet. Hvis du sætter design over funktionalitet, kan det være at du gerne vil lave fingrene i et mere stilrent og lækkert læder cover til AirPods Serie 1 / 2. Et læder cover beskytter selvfølgelig også dine AirPods, men ikke på samme ”armor” facon som silikone gør. Dog giver læder dine AirPods et mere eksklusivt look, og sørger for at dit Charging Case skiller sig ud på en positiv måde. Et plastisk cover er også utrolig praktisk til dig der gerne vil have et AirPods cover i en pæn farve eller med et flot mønster. Et plastik / TPU-cover har næsten samme overflade som dit originale Charging Case, og føles derfor næsten ens. Hvi du ønsker et helt gennemsigtigt cover er dette også muligt med plastik, her bevarer du fuldstændig det klassiske AirPods design uden at skulle gå på kompromis med beskyttelsen. Hvilket cover der passer bedst til dig, kommer an på hvas du vægter højest, og hvordan du vil have at dine AirPods skal se ud. Hvis du udelukkende er på jagt efter et lækkert Cover til AirPods Serie 1 eller Serie 2, skal du blot klikke lige HER, så bliver du taget direkte til en side udelukkende med covers der passer til netop dine AirPods.

Forskellen på Serie 1 og Serie 2

Uanset om du har et par Apple AirPods Serie 1 eller 2, så passer alle de samme covers og tilbehør til begge modeller. Hvis man ønsker at sammenligne Apple AirPods Serie 1 og Serie 2 så vil man ikke finde mange forskelle på de to versioner. Den største forskel på de to versioner er nemlig en lille forbedring i både lyd og mikrofon på Serie 2, samtidig med at du her har mulighede for et wireless charging Case. Med et wireless Charging Case skal du blot lægge dine AirPods på pladen og så lader de helt af sig selv. Hvis du ønsker at bruge wireless charging med dine AirPods skal du dog tjekke at det cover du vælger, ikke er alt for tykt. Et meget tykt cover kan nemlig resultere i at dine AirPods ikke kommer tæt nok på QI pladen og derved ikke kan oplade optimalt. Hvis du vælger at oplade dine AirPods via et lightning stik så har vi selvfølgelig taget hensyn til dette i alle vores AirPods covers.