AirPods Pro Covers

 • AirPods Pro Læder Covers

  AirPods Pro Læder Covers

 • AirPods Pro Silikone Covers

  AirPods Pro Silikone Covers

 • Sjove AirPods Pro Covers

  Sjove AirPods Pro Covers

 • AirPods Pro Gennemsigtige Covers

  AirPods Pro Gennemsigtige Covers

AirPods Pro Cover - beskyttelse og design i ét

Er du træt af at skulle gå og passe på dine AirPods Pro, så kan du passende finde et cover og montere det på dit opladningsetui. Et cover giver dig dels beskyttelse, men giver dig også muligheden for at sætte dit eget personlige touch på dine AirPods Pro, så du for eksempel kan matche dem med din stil eller dit outfit.

Hvorfor skal jeg vælge et cover, og har jeg brug for det?

Der er selvfølgelig ingen lovgivning, der dikterer, at du tilføjer et cover til dine AirPods Pro - det er heldigvis op til dig, det er et helt frit valg, om man gør det eller ej. Men der er heller ingen lovgivning, der siger, at du skal have vinterdæk på din bil - det er dog noget, som mange af os gør. Og dem som ikke gør det, ja, de fortryder det ofte før eller siden. Og det er i mange tilfælde, når uheldet har været ude.

På samme måde kan man have det med sine AirPods Pro. Det kan godt synes unødvendigt at have et cover på dem (det spolerer jo designet!), men det kan redde dine kære AirPods fra den garanterede død. Et cover til dine AirPods Pro er den bedste måde at holde dine AirPods beskyttede (udover slet ikke at bruge dem selvfølgelig), så du undgår at skulle ud og investere i et nyt sæt, hvis de går i stykker. Det er selvfølgelig ikke en 100% garanti, for at de kan klare, hvad som helst - det er vinterdæk heller ikke - men det minimerer risikoen, for at de går i stykker betydeligt.

Det er altså vores klare anbefaling, at du monterer et cover til dine AirPods Pro. AirPods Pro er også blandt de dyrere modeller i AirPods-serien, og det, som man har kært, det beskytter man. 

Hvordan monterer jeg et cover?

Uvisheden om, hvordan man monterer et cover på AirPods Pro, er ikke det, som skal gøre, at du fravælger at tilføje et. Faktisk behøves der slet ikke en guide til at montere dem - så snart du har dem, så er det øjensynligt, hvordan det skal monteres.

Det kan dog være lidt forvirrende, da flere covers til AirPods Pro ofte kommer i to dele. Selve opladningsetuiet til AirPods Pro er i én del, så hvorfor kommer coveret i to dele? Det skyldes, at selve åbningsmekanismen ikke er muligt også at få på et cover. To hængsler ovenpå hinanden skaber problemer, så i stedet er løsningen blot slet ikke at have nogen.

Den ene del af coveret er altså til den øverste del af etuiet, nemlig låget eller hætten, og den anden del er til den nederste del, hvor dine AirPods Pro sættes ned, og dér hvor batterierne sidder. Det er faktisk nemmere at montere et cover til dine AirPods Pro, end det for eksempel er på din telefon. På en telefon skal coveret nemlig vippes op om alle fire hjørner, men med et cover til AirPods, skal de to cover-dele blot skubbes ud over.

Er der noget, jeg bør vide om covers til AirPods Pro?

Udover det, som allerede er nævnt i forhold til beskyttelse af dine AirPods Pro, så er der også andre ting, som er værd at vide, inden du køber et cover. Ikke fordi, at du skal sætte dig super-meget ind i, de forskellige aspekter, der er i at eje et AirPods Pro cover, men mere ting, som er gode at have in mente, når du vælger dit cover.

Eftersom covers monteres udenpå etuiet til dine AirPods Pro, så betyder det naturligvis, at de kommer til at fylde lidt mere - men det er du nok vant til, hvis du har et cover på din telefon. Med langt de fleste covers er det dog ikke en væsentlig forstørrelse, så det er ikke noget, som du kommer til at tænke over.

Der er dog flere covers, som er designet med sjove motiver for øje. For eksempel sådan noget som kyllingelår, avocadoer, hunde eller lignende. Altså covers, som får dine AirPods Pro til at ligne førnævnte. Ingen af de nævnte motiver har samme form som et almindelige AirPods Pro opladningsetui, så de kommer til at gøre dit cover lidt større. Har du dine AirPods i din bukselomme, så er det vigtigt at være opmærksom på dette. Er det derimod en lille taske eller en jakkelomme, så betyder det ikke helt så meget - så kan du bare slå dig løs!

AirPods Pro understøtter trådløs opladning. Det er dog ikke sikkert, de gør det, hvis du vælger et alt for tykt cover. Har du ikke en trådløs oplader, og bruger du derfor ikke den trådløse opladning, så kan du være ligeglad, men er det den primære måde, du oplader dine AirPods Pro på, så er det vigtigt at undersøge, om coveret, du vælger, også understøtter dette.

Kompromitteres funktionaliteten på mine AirPods Pro af et cover?

Generelt set er det vigtigere at spørge om dette, når man vælger et cover til sin telefon. På den findes der mange flere sensorer, kameraer, knapper og lignende, som alt sammen er med til at få den til at fungere. Derfor er det naturligt, at man kan være lidt skeptisk omkring, om disse funktioner fortsat fungerer, når man tilføjer et cover.

Sådan er det dog heldigvis ikke helt med AirPods Pro. Opladningsetuiet til AirPods Pro bruges kun til én ting - og det er at oplade. Og selvfølgelig opbevare dine AirPods. Udover det er der ikke andre funktioner, som dine AirPods Pro har brug for fra coveret. Derfor er der egentligt ikke andet end den trådløse opladning, som du skal tænke over, når du finder et cover til dem. 

Og dog - der sidder jo faktisk én knap på dine AirPods. Det drejer sig om knappen til at afbryde eller påbegynde parring med en telefon. Det er dog uhyre sjældent, at man bruger den, så hvis du aldrig rigtigt bruger den, så er det heller ikke en bekymring, du skal have.

Findes der forskellige typer af covers til AirPods Pro?

Covers til AirPods Pro er utroligt populære, og vi kender alle læresætningen om udbud og efterspørgsel - så ja, der er forskellige typer af covers til AirPods Pro. Det er dog ikke store, store forskelle, men nærmere små tilføjelser, som kan give dine AirPods Pro flere funktioner.

Det er blandt andet små kroge med karabinhager eller nøgleringe, så du kan montere dine AirPods Pro fast til eksempelvist en taske eller noget lignende. Den lille krog sidder på den nederst del af dit opladningsetui og fylder ikke særligt meget. Ønsker du derfor ikke at benytte dig af at kunne montere dine AirPods Pro fast på noget, så kan du heldigvis blot lade være med det - og så bemærker du heller ikke, at der sidder den lille krog.

Udover den variation, som der kan være blandt covers til AirPods Pro, er der selvfølgelig også forskellige materialer, som coversene er lavet i. Den store forskel i i materialerne ligger ikke i, hvor meget beskyttelse de giver, men nærmere den følelse, de giver, når man holder eller rører ved det samt den form, som coveret har. Generelt set, så får du bedre greb om dit AirPods Pro charging case med et cover. Det flotte design på caset går nemlig på kompromis med funktionaliteten, så det kan være ret så glat at holde om etuiet - men med et cover af den ene eller den anden slags , så bliver det ganske meget nemmere at holde om dine AirPods Pro.

Hvad er forskellen på et cover, et case og et etui til AirPods Pro?

Hvis du ejer en telefon, så har du helt sikkert stødt på alle tre ord lige ovenfor. De tre ord dækker i mange sammenhænge over den samme ting, nemlig en form for beskyttelse, som sættes eller tages uden på din enhed.

På en telefon kan det altså både hedder et cover, et case og et etui, og de dækker allesammen over de beskyttelsesdele, som du fx sætter bagpå din telefon, rundt om eller lægger den ned i.

Med AirPods Pro er det dog vigtigt at vide, at der differentieres mellem de tre begreber. Det er vigtigt at vide, fordi hvis du er på udkig efter det ene, men går ud fra, at de tre er synonymer, så kan du havne med noget helt forkert. Et case til AirPods Pro er det opladningsetui, som du bruger til at opbevare dem i. Det er altså stadig beskyttende og opfylder den del - men skiller sig netop ud ved at være essentiel for dine AirPods Pro, for uden dem kan de ikke oplade. Et case til fx telefon er derimod ikke essentielt, ligesom at et cover heller ikke er. Er du på udkig efter et case til dine AirPods Pro, så er det altså ret så nødvendigt, at det er det, du får og ikke et cover. Et etui til AirPods Pro dækker desuden over det samme som case, så dem er der heldigvis ingen forskel på. Om du kalder det opladningsetui eller charging case eller en blanding af de to gør ikke så meget - det er samme ting, der tales om.

Som du nok havde gættet, så er det altså et cover, der er noget andet end de to førnævnte. Et cover er nemlig det, som skal beskytte dit charging case eller opladningsetui. Det er altså ikke essentielt for at dine AirPods Pro kan fungere, men det er fortsat noget tilbehør, som vi anbefaler dybt. Et case er altså til dine AirPods Pro, og et cover er til dit case.