Airpods Pro

 • Covers til AirPods Pro

  Covers til AirPods Pro

 • Oplader til AirPods Pro

  Oplader til AirPods Pro

 • Snore / Straps til AirPods Pro

  Snore / Straps til AirPods Pro

 • Ørepropper til AirPods Pro

  Ørepropper til AirPods Pro

AirPods ProApple AirPods Pro

AirPods Pro er skridtet op fra de Originale Apple AirPods. Med AirPods Pro får du et par eftertragtede trådløse earbuds, der er fuldstændige ledningsfrie og med en utrolig god batterilevetid og hurtig genopladning.  AirPods Pro kommer selvfølgelig også i et Charging Case, og selvom designet er anderledes, får du alle de samme eftertragtede funktioner som de tidligere versioner tilbyder. Efter blot 15 min. I deres Charging Case kan dine AirPods Pro levere krystalklar lyd i helt op til 3 timer. Konceptet er det samme som de tidligere AirPods versioner, men Pro versionen levere en hel anden lyd direkte i ørene. Den største forskel på AirPods Serie 1 / 2 og AirPods Pro er designet. Først og fremmest er selve Charging Caset lavere og bredere, men selve earbudsne ser også helt anderledes ud. AirPods Pro har ørepuder, så høretelefonerne er in-ear.  In-ear leverer lyden direkte til dig og når du sætter de bløde silikonepuder fast i ørene, er omverdenen lukket ude og andre kan slet ikke høre din musik. Apple har forbedret næsten alle aspekter når det kommer til Pro versionen, der leverer bedre lyd, en bedre mikrofon og en kortere earbuds der er mere diskret.

Covers & Tilbehør

CoversHer på siden kan du finde alt det tilbehør du kan få brug for i forbindelse med dine AirPods Pro. Det mest attraktive du kan få til dine AirPods er nok til cover til dit AirPods Pro Charging Case. Med et AirPods Pro Case cover er dit Charging Case godt beskyttet så det ikke får ridser eller skrammer hvis du taber det. Udover beskyttelse giver et cover også et helt nyt udseende til dine AirPods. Hvis du vælger et cover i en flot farve eller med et fedt design kan du nemt og hurtigt give et personligt præg til dine AirPods Pro, og derudover er du altid sikker på hvilket par AirPods er dine hvis du efterlade dem et sted. Her på siden finder du et hav af forskellige AirPods Pro Case covers, der varierer i farver, mønster og materialer. Uanset om du vælger et cover i silikone, læder eller plastik så er du sikret god beskyttelse af dine AirPods, dog ville et siliconecover til AirPods Pro beskytte dine earbuds mest effektivt da materialet absorberer stød og slag hvis du taber dem. Silikone er et yderst slidstærkt materiale det beskytter dine AirPods Pro med vind og vejr. Hvis du ikke ønsker et silicone cover kan du også vælge et AirPods Pro cover i TPU eller hård plast. Et plastik cover minder mest om overfladen på dit originale Charging case, og hvis du vælger et gennemsigtigt TPU cover skal du hverken gå på kompromis med dine AirPods originale designe eller beskyttelse. Hvis du hælder mere til et mere eksklusivt og stilrent look, kan du også vælge et læder cover til AirPods Pro der sørger for at dine earbuds altid ser godt ud i. deres Charging Case. Hvis udelukkende vil se vores brede udvalg af Apple AirPods Pro Covers så skal du blot klikke lige HER, og så bliver du taget direkte til en side udelukkende med covers til netop dine AirPods.

I kataloget ovenfor finder du selvfølgelig også andre former for tilbehør til dine AirPods Pro, som fx en smart holder til natbordet, AirPods snore, og opladere. Find netop det du mangler til dine AirPods Pro her på siden!