Brillesnor

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Sort (11)
  2. checkmark
    Brun (5)
  3. checkmark
    Guld (4)
  4. checkmark
    Sølv (3)
  5. checkmark
    Pink (2)
  6. checkmark
    Grå (2)
  7. checkmark
    Lilla (2)
  8. checkmark
    Hvid (1)
  9. checkmark
    Mørkeblå (1)
  10. checkmark
    Lysebrun (1)
  11. checkmark
    Beige (1)
  12. checkmark
    Multifarvet (1)
  13. checkmark
    Rød (1)
  14. checkmark
    Grøn (1)
  15. checkmark
    Blå (1)
  16. checkmark
    Gennemsigtig (1)
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (14)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Brillesnore - Stort udvalg af brillesnore & brillekæder til skarpe priser

Leder du efter en fin brillesnor til dine solbriller eller almindelige briller? Her finder du et stort udvalg af spændende brillesnore i mange forskellige farver og designs. Vi har sammensat et bredt udvalg af brillesnore, så der er til enhver smag. Du finder både farverige, moderne og neutrale brillesnore her på siden. Hvis du er tilhænger af brillesnore, så kan man næsten ikke få for mange. Brillesnore kan nemt bruges som en del af et outfit og give lidt ekstra kant. Nogle ejer mange forskellige slags brillesnore, så der altid er en, der passer til dagens tøjvalg. Udover at brillesnore er trendy, så er de bestemt også praktiske. 

Med en brillesnor har du meget bedre styr på, hvor dine briller er. Du behøver heller ikke at transporterer rundt med dit brille hylster, som alligevel ligger i bunden af tasken hver gang du skal bruge dine briller. Med en brillesnor hænger dine briller altid lige rundt om halsen og er klar til hurtig brug. Ligesom så mange andre ting, når det kommer til trends og mode, så er brillesnoren stadig i live efter mange års brug og kan efterhånden spottes på mange yngre mennesker i dag - det er en af de ting, der igen og igen får nyt liv, når vi taler mode. 

Hvilken brillesnor skal jeg købe?

Hos Evermart.dk finder du et stort udvalg af smarte brillesnore og brillekæder til alle anledninger og solbriller. Vi har sammensat et bredt udvalg, så du helt sikkert kan finde en brillesnor, der passer til din personlige smag. Det er individuelt hvilken brillesnor man er til. Man kan med fordel gøre sig nogle tanker om, hvor ofte man vil få brugt sin brillesnor og i hvilke sammenhænge. Vi har mange forskellige slags brillesnore, som du kan få et overblik over herunder:

Moderne brillekæde

I vores udvalg finder du blandt andet vores smukke brillekæder i mange forskellige moderne farver. Denne brillekæde kan give noget ekstra til dit outfit, og kan virkelig sætte prikken over i’et! Det er en brillesnor/kæde, som du kan pifte et almindeligt nedtonet hverdagsoutfit op med! Det er en super cool brillekæde, som er lavet i miljøvenlige materialer. Det er en stilren og smuk kæde, som både kan bruges af mænd og kvinder. Den er udstyret med gummiender, som du nemt kan tilpasse til dine solbriller eller almindelige hverdagsbriller. 

Brillesnor i ruskind

Hvis du gerne vil have en brillesnor, der føles lækker og hvor man kan fornemme de gode materialer, så er vores brillesnore i ruskind et godt bud! Her får du en lækker og enkel brillesnor i lækkert ruskind, som er rar at have om hals og nakke. Dem kan du finde i mange forskellige farver, både neutrale og mere farverige, alt efter hvad du måtte foretrække. De er nemme at få tilpasset på dine briller med de smarte gummiender. 

Brillesnor i wax rope

Leder du efter en brillesnor du kan bruge til alle anledninger, så finder du brillesnoren i wax rope, som er super smart og praktisk. Den er lavet i flettet voks, som ender med at blive en form for reb. Det er en robust og holdbar kæde, som kan bruges både til hverdag og under sport. Den er nem at påføre dine briller med gummienderne og er den perfekte brillesnor til dig, der ønsker en brillesnor, der kan holde til alle anledninger i hverdagen. 

Brillesnor i kobber

Vores brillesnor i kobber er en super tynd og elegant brillesnor, som til forveksling kan ligne en halskæde. Den kan du finde i forskellige farvevalg som fx rosa guld og sort. Det er den perfekte brillesnor til dig, der gerne vil have noget enkelt og stilrent, som ikke “larmer” for meget. For enden er der gummiender, som nemt kan justeres til din brille. Gummienderne er koblet sammen med denne brillesnor via en smykkelås, som fuldender det enkle og smukke design.

Brillesnor i silikone

Hvis du leder efter en praktisk og nem brillesnor, så finder du det her på siden! Vores brillesnor i silikone er et god bud. Her får du en brillesnor uden så meget pjat. Denne brillesnor består kun af silikone. Der er ikke nogle andre gummiender eller andet materiale end silikone. Denne brillesnor er elastisk og du kan derfor nemt få den placeret på dine briller, hvorefter de lukker sig sammen og fastgøre sig på brillen. 

Købe flere brillesnore til én skarp pris

Hvis du gerne vil have flere forskellige farver brillesnore, så kan du finde samlede pakker med gode brillesnore her på siden. I de samlede pakker får du mange forskellige farver brillesnore, så du altid kan finde en, der passer til dagens outfit og humør! Du finder dem også helt klassisk i sort, hvis du bare gerne vil have nogle at skifte ud med efterhånden som de bliver brugt. En brillesnor bliver slidt med tiden og vil trænge til en udskiftning. 

Billige brillesnore med nemme monteringer

Alle vores brillesnore passer til størstedelen af solbriller og briller på markedet, da de super justerbare. Der er derfor en stor chance for, at vores brillesnore passer på dine briller også. Alle vores brillesnore har en form for silikone eller gummiende, som nemt kan justeres på brillens ender, alt efter hvor stort stellet er på brillen. Vores brillesnore kan bruges både til solbriller, almindelige briller, cykelbriller og mange flere. Vi tilbyder også et stort udvalg af solbriller, hvis du står og mangler et par nye gode solbriller til sommeren. Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af brillesnore, brillekæder og briller generelt til lave priser!

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af brillesnore eller andre produkter, så kontakt os endelig. Vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig på bedste vis, så du får svar på dine spørgsmål. Ring til os på telefon +45 71 99 91 92 eller skriv en mail til os på: [email protected]. Vi besvare altid alle henvendelser så hurtigt vi kan! Husk at hvis du køber din brillesnor hos os, så har du den i morgen, da vi tilbyder dag-til-dag levering!