Børster til Roborock S5 Serien

  • Børster til Roborock S5 / S50

    Børster til Roborock S5 / S50

  • Børster til Roborock S5 Max

    Børster til Roborock S5 Max

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Roborock S5 Max (16)
  2. checkmark
    Roborock S5 / S50 (16)
  3. checkmark
    Roborock S6 Pure (10)
  4. checkmark
    Roborock S6 MaxV (10)
  5. checkmark
    Roborock S6 / S60 (10)
  6. checkmark
    Roborock S7 / S7 Plus (2)
  7. checkmark
    Roborock E4 (2)
  8. checkmark
    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
  9. checkmark
    Roborock E5 (2)
  10. checkmark
    Roborock S8 Pro Ultra (2)
  11. checkmark
    Roborock S8 Plus (2)
  12. checkmark
    Roborock S8 (2)
  13. checkmark
    Roborock S8 MaxV Ultra (2)
  14. checkmark
    Roborock S8 Max Ultra (2)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (14)
  2. checkmark
    Orange (12)
  3. checkmark
    Sort / Hvid (9)
  4. checkmark
    Multifarvet (8)
  5. checkmark
    Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til hele Roborock S5 Serien

Nogle af de vigtigste dele i din S5 Serie robotstøvsuger er børsterne. Deres formål er at løsne og opfange støv og skidt fra gulvet, så det kan suges op af robotstøvsugerens sug. Deres stand er derfor ikke uvæsentligt for støvsugningen.

Med tiden bliver de uundgåeligt slidte, og man bør derfor være opmærksom på, om de trænger til en udskiftning. Hvis din robotstøvsuger fra Roborock S5 Serien trænger til nye, kan du finde dem her.

Hvad er forskellen på modellerne i Roborock S5 Serien?

Modellerne i serien minder utroligt meget om hinanden, men der er dog visse forskelle. S5 Max har blandt andet et mere avanceret ruteplanlægningssystem end S5, ligesom at den tillader en større grad af brugerdefinering og tilpasning af rengøringen. Derudover har S5 en større vandtank.

På trods af de førnævnte forskelle, minder de to robotstøvsugere utroligt meget om hinanden. Det gør sig også gældende, når man taler om børsterne. De to modeller fra Roborock S5 Serien bruger nemlig de samme. Roborock S5 Serien bruger to slags, når den støvsuger dine gulve:

Sidebørsten sidder nær robotstøvsugerens kant. Herfra kan den nå godt ind i krogene, så der bliver rent langs med kanter, lister og i hjemmets hjørner.

Hovedbørsten er placeret direkte under robotstøvsugeren. Den roterer henover gulvet, hvor den løsner og opfanger skidt, der derefter kan suges op i robotstøvsugeren.

Hvor ofte skal man skifte børster på Roborock S5 Serien?

Det anbefales, at man skifter dem jævnligt - cirka hvert halve år, eller når der er synligt og mærkbart slid. Hvor meget de slides afhænger blandt andet af hvor ofte der støvsuges, hvor stort hjemmet er, samt om der er kæledyr i hjemmet. I et stort hjem vil sliddele skulle skiftes oftere, end i et mindre hjem, og hvis der er dyr i hjemmet vil hår og pels ofte slide lidt ekstra. Derfor bør man løbende være opmærksom på de to komponenters tilstand, rense dem ofte, og udskifte dem når de er mærkbart slidte og ikke længere opfanger støv og skidt effektivt.

Hvis der har akkumuleret sig en stor mængde hår omkring børsterne og deres fatninger, kan det skabe modstand og forhindre dem i at rotere, som de skal. Hvis de ikke roterer, kan du med fordel forsøge at afmontere dem og rense dem grundigt for hår, da dette muligvis kan afhjælpe problemet. At skifte børster i en Roborock S5 Serie robotstøvsuger er hverken svært eller tidskrævende. Du skal heller ikke bruge noget specialværktøj - kun en almindelig skruetrækker. Hele processen tager kun et par minutter, og er meget intuitiv og let at gennemføre.