Børster til Roborock S5 Max

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S5 Max (11)
 2. checkmark
  Roborock S5 / S50 (11)
 3. checkmark
  Roborock S6 Pure (5)
 4. checkmark
  Roborock S6 MaxV (5)
 5. checkmark
  Roborock S6 / S60 (5)
 6. checkmark
  Roborock S7 / S7 Plus (1)
 7. checkmark
  Roborock E4 (1)
 8. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (1)
 9. checkmark
  Roborock E5 (1)
 10. checkmark
  Roborock S8 Pro Ultra (1)
 11. checkmark
  Roborock S8 Plus (1)
 12. checkmark
  Roborock S8 (1)
 13. checkmark
  Roborock S8 MaxV Ultra (1)
 14. checkmark
  Roborock S8 Max Ultra (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Orange (7)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (4)
 4. checkmark
  Multifarvet (3)
 5. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Nye børster til Roborock S5 Max - få bugt med snavs og hår

Hvis du har kæledyr såsom hund eller kat i hjemmet, så ved du, at de små søde kreaturer desværre efterlader hår over alt. Især hvis du har tæpper på dit gulv, så kan det hurtigt blive fuldstændigt dækket i hundehår eller kattehår.

Da er det godt at have en Roborock S5 Max, så du ikke selv behøver at stå for at holde dine gulve og tæpper rene. Roborock S5 Max fungerer perfekt til kæledyr, da den har en fænomenal evne til at suge hårene op fra tæpper. Mange støvsugere kan nemlig have svært ved dyrehår, men det er ingen sag for Roborock S5 Max.

Hvor ofte bør S5 Max hovedbørste og sidebørste udskiftes?

Hver rengøring påfører slid på robottens sliddele, og en robotstøvsuger bruges som regel oftere end en traditionel støvsuger. Hovedbørsten på Roborock S5 Max holder længe og skal sjældent udskiftes. Højst et par gange om året. Den sørger for, at støvet bliver fejet hen til mundstykket, som så suget snavset op. Derfor er hovedbørsten en helt essistentiel del i robotstøvsugeren. 

Sidebørsterne bør skiftes ca. hvert kvartal. De er ikke så store og hårdføre, og har et andet formål. De tager alle hjørner og kanter og er altså derfor designet lidt finere. De kan nå længere ind i hjørnerne og sikrer en mere effektiv støvsugning. De sidder et udsat sted, og bliver derfor hurtigere slidt. Deres spinkle design, gør desværre også, at de har nemmere ved at knække, når de støder ind i vægge, dørkarme, stoleben eller andet. Det kan derfor være en god idé altid at have ekstra på lager, så de hurtigt kan udskiftes. De kan tilmed fås i sæt, så du sparer både fragt og besværet med at skulle bestille nye gang på gang.

Det er ganske simpelt både at skifte diverse sliddele på din Roborock S5 Max. Hovedbørsten sidder forrest på din robotstøvsuger. Der skal blot løftes en lille plastikarm, som holder den på plads, og så kan du udskifte den gamle med en ny. Sidebørsterne er monteret med små skruer, som skal skrues af, inden de kan afmonteres. Det kræver blot en lille skruetrækker, som man finder i et standard skruesæt. Husk at skrue skruerne i igen.

Hvordan ved du om dine S5 Max børster trænger til en udskiftning?

Der kan være flere måder at tjekke, om det er på tide at få skiftet sine børster på sin Roborock S5 Max. Det er sjældent nødvendigt at udskifte begge på samme tid, da de har forskellig levetid og kræver rengøring på forskellige tidspunkter.

Du kan altid blot kigge på dem og se, om de ser slidte og brugte ud. Det kræver ikke nogen erfaring eller ekspertise at kunne se det, du er ikke i tvivl, hvis de skal skiftes. Det kan også være, at du kan mærke, at der efterhånden samler sig flere og flere hår fra dine kæledyr - så tyder det altså på, at din Roborock S5 Max ikke har den fulde funktion. Hvis det er tilfældet, så start lige med at tjekke, om de kan rengøres, og kan de ikke det, så er det en god idé at udskifte dem.